Gezi Haberleri

Gezi Haberleri

EKODOSD Bodrum’un arka bahçesini keşfetti

Ekosistemi Koruma ve Doğa Sevenler Derneği (EKODOSD) Kuşadası üyeleri her yıl gerçekleştirdikleri Bodrum gezisinde Bodrum’un tarihi ve kültürel mekanlarını gezerek Bodrum’un arka bahçesi düşüncelerini aktardılar.

Muğlalı Gençler Çanakkale'de Tarih Kültür Medeniyet Kampına Katıldı

Muğla Gençlik Merkezlerindeki gönüllü gençler Gençlik ve Spor Bakanlığının Tarih Kültür ve Medeniyet Kampı çerçevesinde Çanakkale'de programa katıldı.

Kökten, Tersane Ziyaretine Devam Etti

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, beraberindeki heyetle birlikte tersane gezisine devam etti.

Kökten gezilerine devam ediyor

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, gezilerine devam ediyor. Mahalleleri dolaşarak halkın sorunlarını dinlediklerini belirten Başkan Adayı Kökten, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti. 

İTÜ Peyzaj Mimarlığı öğrencileri, Halikarnassos Surları'nda

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Peyzaj Mimarlığı son sınıf öğrencileri, dönem boyunca arkeo-peyzaj alanında çalışacakları Bodrum'a, teknik gezi gerçekleştirdi.

Kökten Sanayi Sitesi Gezisine Devam Ediyor

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, beraberindeki heyetle birlikte sanayi sitesi gezisine devam etti. Başkan Adayı Kökten, esnaflara gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

Saatcı, 'Sorunları Ortak Akıl ile Çözeceğiz'

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında TURMEPA Fethiye Şubesi’ni ziyaret etti. Başkan Adayı Saatcı’ya gezisinde ünlü oyuncu Erkan Petekkaya ve belediye meclis üyesi adayları eşlik etti. 

Gençlerden Kökten’e Sevgi Seli

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim gezilerinde gençlerin büyük ilgisi ile karşılaşıyor. Başkan Adayı Kökten, “Gençlerimiz spor yapmak istiyor ve bizden spor alanları talep ediyorlar” dedi.

Gezi Teknesinde Rahatsızlanan Vatandaşa Sahil Güvenlik’ten Tıbbi Tahliye

Muğla’nın Milas ilçesi açıklarında gezi teknesinde rahatsızlanan vatandaş Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Bilim Parkı İçin Marmaris’e Geldiler

Muğla’nın Ortaca ilçesinde eğitim gören ilkokul öğrencileri, Marmaris Belediyesi İçmeler Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı’nın konuğu oldu.

Ukrayna'lı Öğrenciler Azmak Turuna Katıldı

Muğla Valiliğinin koordinasyonunda Ukrayna’nın Sumy kentinden Muğla’ya gelen 13-15 yaş arası 40 öğrencinin Muğla ziyaretleri devam ediyor.

Köyceğiz Şehit Burak Erdi Uysal Ortaokulu, Lise Tanıtım Etkinliği Düzenledi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Yangı Şehit Burak Erdi Uysal Ortaokulu öğrencilerine ilçede bulunan liselere tanıtım gezisi düzenlendi.

Kültür Turizmi İçin Rota Belirleniyor

MUTSO ev sahipliğinde Muğla’ya gelen TÜRSAB ve COOP TRR yetkilileri, kültür turizmi için rota belirlemek amacıyla ön gezi gerçekleştirdi.

Zeytin Hasadı Şenliği’ne Geri Sayım Başladı

Türkiye'de ilk kez Avrupa Birliği coğrafi işaretini alan Milas zeytinini ve zeytinyağını tanıtmak için bu yıl 9’uncusu gerçekleşecek olan Milas Zeytin Hasadı Şenliği, 11-12 Kasım'da başlıyor. 18’i aşkın kurum ve STK’nın işbirliğiyle düzenlenecek hasat şenliğinde; konserler, söyleşiler, zeytin toplama, sıkım ve kırma etkinlikleri, ünlü sanatçıların sahne alacağı konserler, zeytin güzeli yarışması, çeşitli workshoplar, defileler, yemek yarışmaları, kültürel geziler ile renkli anlara sahne olacak. Ünlü isimlerin de katılacağı şenlik, dolu dolu gerçekleşecek.

Tiyatro oyuncularına tarihi bölgeler tanıtıldı

Muğla Tiyatro Festivali çerçevesinde ünlü oyuncular ve tiyatroculara Muğla’nın tarihi Arasta bölgesi tanıtıldı.

MSKÜ öğrencileri Karabağlar Yaylasını gezdi

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Muğla İl Temsilciliği, Metinbilim Enstitüsü Derneği ve MSKÜ Metinbilim Topluluğu’nun düzenlediği gezi ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitenin değişik bölümlerinden 41 öğrenci, Karabağlar Yaylası’nı gezdi.

Bayraklarla süslenen gezi tekneleri renkli görüntüler oluşturdu

Kaunos Antik Kenti’nde bulunan Kaya Mezarlarının en güzel görünürlüğü sunduğu Ortaca İlçesine bağlı Dalyan Kanalında Cumhuriyet Bayramı Coşkusu farklı yaşandı.

Kaymakam Kaya gaziler ile Cumhuriyet gezisi yaptı

Marmaris Kaymakamlığı, Marmaris’te yaşayan gaziler ve aileleri için tekne gezisi düzenledi. Cumhuriyetin 100'ücü yıl kutlamaları etkinlikleri dahilinde Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya talimatı ile Marmaris Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nın organize ettiği gazilerin tekne turunda Sahil Güvenlik botu eşlik ederek gazileri ve Kaymakamı selamladı.

Öğrenciler Ata’nın huzuruna çıktı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında Fethiye ve Seydikemer’de Ankara’yı ve Anıtkabir’i görmemiş öğrenciler için Ankara’ya gezi gerçekleştirdi.

Milas'ın davul ile özdeşleşen ismi hayatını kaybetti

Milas'ın cadde ve sokaklarında sürekli davul çalarak gezip dolaşan 'Bizim Davulcu Mehmet' lakabı ile tanınan Mehmet Aydın, hayatını kaybetti.

Sahil Güvenlikten Fethiye’de tıbbi tahliye

Muğla’nın Fethiye ve Marmaris ilçelerinde motoryat ve gezi teknesinde rahatsızlanan ve yaralanan iki vatandaş Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Rahatsızlanan Vatandaşın Tıbbi Tahliyesi Gerçekleştirildi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde gezi teknesinde rahatsızlanan vatandaş Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Bodrum'un Gazileri Atanın İzinde

Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde kurulan “Şehit Yakınları ve Gazi Hizmetleri Bürosu” tarafından düzenlenen gezi kapsamında, gaziler Başkent Ankara’daydı.

Gaziler Ankara’ya uğurlandı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı ve 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Bodrum Belediyesi tarafından Bodrum’da yaşayan gaziler ve aileleri için Ankara ve Afyon’a üç gün sürecek tarih ve kültür gezisi düzenlendi.

İmam Hatip Lisesi öğrencilerine kültür gezisi

Muğla Şehit Mehmet Çetin Anadolu İmam Hatip Lisesine yeni kayıt yaptıran 9. sınıf öğrencileri Menteşe’nin tarihi dokularına okul yönetimi tarafından kültür gezisi düzenledi.

Sahil Güvenlikten Fethiye’de denizde 2 tıbbi tahliye

Muğla’nın Fethiye ilçesinde gezi teknesinde ve ulaşımın bulunmadığı bir bölgede yaralanan ve rahatsızlanan iki kişi Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyeleri gerçekleştirildi.

Fethiye kordonda akşam hareketliliği

Fethiye’de kordon yürüyüş yeri, akşamları Fethiye Halkı'nın vazgeçilmez gezinti alanlarından oldu. 

Sahil Güvenlikten Tıbbi Tahliye

Muğla’nın Fethiye ve Marmaris ilçelerinde Sahil Güvenlik ekipleri iki ayrı olayda gezi teknelerinde yaralanan ve rahatsızlanan iki vatandaş için tıbbi tahliye gerçekleştirdi.

Denizde rahatsızlanan vatandaşa Sahil Güvenlik’ten tıbbi tahliye

Muğla’nın Datça ilçesinde gezi teknesinde rahatsızlanan vatandaş Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bot ile tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Yaralanan vatandaşa Sahil Güvenlik’ten tıbbi tahliye

Muğla’nın Fethiye ilçesinde gezi teknesinde yaralanan vatandaş Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bot ile tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.