Gönen Haberleri

Gönen Haberleri

Gönen, ‘Okullarımızda Öğretmenlerimiz Dışında Kimsenin Yeri Yoktur’

Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Başkanı Avukat Ali Gönen, “Okullarımızda öğretmenlerimiz dışında kimsenin yeri yoktur” diyerek basın açıklamasında bulundu.

Birol Gönen Atölyesi Törenle Açıldı

Birol Gönen Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Uygulama Atölyesi, Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen tören ile açıldı.

GÖNEN, “TÜRK HALKI YÜZLERCE YIL OKUMA YAZMA NEDİR BİLMEDEN YAŞAMIŞTIR”

Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Fethiye Şub. Bşk. Avukat Ali Gönen,  öğretmen okullarının 175. kuruluş yıldönümü hakkında bir yazı yayınladı.

“3 MART DEVRİM YASALARININ KABUL EDİLMESİNİN 99. YILI KUTLU OLSUN!”

YKKED (Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği) Fethiye Şubesi Başkanı Avukat Ali Gönen, “3 Mart Devrim Yasalarının kabul edilmesinin 99. yılı kutlu olsun” diyerek basın açıklaması yaptı.

YKKED FETHİYE ŞUBESİ BAŞKANI AV. ALİ GÖNEN, “BU ŞEKİLDE GİDERSEK YAKINDA KAMU KURUMLARIMIZDA ÇALIŞACAK OKURYAZAR ADAM BULAMAYACAĞIZ” 

YKKED (Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği ) Fethiye Şubesi Başkanı Avukat Ali Gönen, yaptığı basın açıklamasında,  deprem nedeniyle yüz yüze eğitime ara verilmesini eleştirerek, “Bu şekilde gidersek yakında kamu kurumlarımızda çalışacak okuryazar adam bulamayacağız” dedi. 

BAŞKAN GÖNEN’DEN 5 ARALIK AÇIKLAMASI

5 Aralık Kadına Seçme ve Seçilme Hakkı dolayısıyla YKKED Başkanı Avukat Ali Gönen tarafından basın açıklaması yapıldı.

BAŞKAN GÖNEN’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ AÇIKLAMASI

Köy Enstitüleri Derneği Fethiye Şube Başkanı Avukat ve Emekli Öğretmen Ali Gönen 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile basın açıklaması yaptı.

GÖNEN, “ATATÜRK DEMEK TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEMEKTİR”

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84. yıl dönümü nedeniyle Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Fethiye Şubesi Başkanı Avukat Ali Gönen açıklamada bulundu.

BAŞOĞLU’NUN 50 YILLIK HAYATI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Fethiye Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı İsmail Başoğlu’na Gönen ilköğretim okulu mezunları başarı 50’nci yıl başarı ödülü verdi. Duygusal sahnelere de ev sahipliği yapan törende daha önce başarı ödülüne layık görülen Mustafa Özdemir, Mustafa Çetin ve Mete Atay’ın birer konuşma yaparak İsmail Başoğlu’nu anlattıkları gecede Almanya’da yaşayan İsmail Başoğlu’nun hayat hikayesini yazmada etkili olan bu kitabın yönetmenliğini yapan Kemal Yalçında tanıdığı İsmail Başoğlu’nu anlatırken Başoğlu gözyaşlarını tutamadı.

İSMAİL BAŞOĞLU’NA BAŞARI ÖDÜLÜ VERİLDİ

Gönen İlkokulu Mezunları adına eğitimciler Mustafa Özdemir, Mustafa Çetin ve Kemal Yalçın Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu’na ‘Başarı Ödülü’ takdim ettiler.

YKKE Derneği’nden açıklama

Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Fethiye Şube Başkanı Avukat Ali Gönen okulların yarı yıl tatiline girmesinden dolayı basın açıklaması yaptı.

YKKED’nden Öğretmenler Günü açıklaması

Yeniden Kurulan Köy Enstitüleri Derneği Fethiye Şube Başkanı Avukat ve Emekli Öğretmen Ali Gönen 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile basın açıklaması yaptı.

Köy Enstitülerinin kuruluşunun 81. yıldönümü buruk kutlanıyor

Köy Enstitülerinin kuruluşunun 81. yıldönümü buruk kutlanıyor. Covid 19 nedeniyle kuruluş etkinliklerinin yasaklanmasıyla buruk bir kutlama yapıldığını söyleyen Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Fethiye Şube Başkanı Avukat Ali Gönen “Köy Enstitüleri, başka ülkelere de örnek olan bir modeldir. Köy Enstitülerinde kapatıldığı döneme kadar 17 bin 500 öğretmen yetişmiştir. Köy Enstitüleri, Türk eğitimcilerinin ürettiği bir eğitim-öğretim modelidir” dedi. 

Minik Yüreklerden Büyük Paylaşımlar

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin “Paylaşarak Sevindir” projesine Gökçe Zeynep Gönen İlkokulu’nda okuyan minik öğrencilerden destek geldi.