Görüntü Haberleri

Görüntü Haberleri

Dastar Ve Kuzugöbeği Mantar Festivali Rengarenk Görüntülerle Başladı

13. Yeşilüzümlü Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali rengarenk görüntülerle başladı. Festivalde, kuzugöbeği mantarı ve dastar başta olmak üzere, çeşitli konu başlıkları altında bilimsel paneller, bölgenin kültürel değerlerini ön plana çıkaracak sergiler, söyleşiler ve konserler gerçekleştirilecek.

Fethiye'de spor şenliği renkli görüntülere sahne oldu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Spor Şenliği, 21 okuldan 812 öğrencinin katılımıyla sona erdi. şenlik,katıl

Yaban hayvanları fotokapana yakalandı

 Milli Parklar 4’üncü Bölge Müdürlüğü tarafından Muğla’da koruma altında bulunan yaban hayatı foto kapanlar ile görüntülendi.

Bodrum'da 12 Hayvanı Zehirlediği İddia Edilen Şahıs Yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 12 kedi ve köpeği zehirleyen şüpheli, jandarmanın 45 ayrı güvenlik kamerasına ait 72 saatlik görüntüleri izlemesi ile yakalandı. Zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Fethiye’de 2 Çocuğun Öldüğü Kazanın Güvenlik Kamerası Ortaya Çıktı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 çocuk hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Muğla’da Balkondan Düşen Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Kötekli Mahallesinde gece saatlerinde balkondan düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti. Kadının balkondan düşme anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Muğla'da Boz Ayı, Yavrularıyla Görüntülendi

Muğla'da yaban hayatının foto kapanlarla izlenmesi çalışmalarında, bir boz ayı ve 3 yavrusu foto kapan tarafından görüntülendi.

Mersin'de Kazaya Karışan Otobüsün Marmaris Otogarındaki Görüntüleri Ortaya Çıktı

Mersin'in Aydıncık ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 9 kişi öldü, 30 kişi yaralandı. Otobüsün Muğla’nın Marmaris ilçesi otogarındaki görüntüleri ortaya çıktı.

Denizin rengi görenleri şaşırttı

Fethiye’de şiddetli yağışın ardından Fethiye Körfezi’nde deniz suyunun rengi iki ayrı ton oldu.

Oltaya Balık Yerine Martı Takıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde balık tutan vatandaşın oltasına martı takıldı. Sosyal medya hesaplarında paylaşılan görüntülerde, misinaya dolanan martı vatandaşlar tarafından kurtarılarak, tekrar uçması için bırakıldı.

Milas’ta Motosiklet Otomobille Çarpıştı: 2 Yaralı

Muğla'nın Milas ilçesinde motosikletin otomobile çarpması sonucu meydana gelen ve güvenlik kameralarına da yansıyan görüntüde 2 kişi yaralandı.

Motosikletli Gençlerin Tehlikeli Sürüşleri Kameralara Yansıdı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde motosikletli gençler, trafikte can güvenliklerini tehlikeye düşürerek ilerlerken, o anlar ise cep telefonları ile görüntülendi.

'Sakin kent'te tablo gibi gün batımı

Muğla'nın iki 'sakin kentinden' birisi olan Gökova Körfezi'nin uç noktasındaki Ula'nın turistik mahallesi Akyaka'da güneşin batışı gökyüzünde ve deniz yüzeyinde tablo gibi görüntüye sahne oldu.

Yaşlılar Satranç Oynayarak Keyifli Vakit Geçirdi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Sağlıklı Aktif Yaşam Programı (SAYAP) projesi kapsamında FETAV binasında yaşlılar bir araya gelerek satranç oynadı. 60 yaş üzeri yaşlı vatandaşların satranç aktivitesi renkli görüntülere sahne oldu. İkinci kademe satranç antrenörü ve hakemi Simber Cana Özdilek, mikrofonlarımıza satranç aktivitesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Denize 15 metre mesafede rögar kapağı ve kanalizasyon çukuru ortaya çıktı

Yağmur nedeniyle geçtiğimiz hafta sel oluşan Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı Kargıcak Koyu’nda, kumsalda denize 15 metre mesafede rögar kapağı ve kanalizasyon çukuru ortaya çıktı. Çıkan görüntü şaşkınlığa neden olurken durum ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Milas Zeytin Hasat Şenliği Başladı

Muğla'nın Milas ilçesinde bu yıl 9.'su düzenlenen ve ilçe protokolünün destek verdiği Milas Zeytin Hasat Şenliği, düzenlenen kortej yürüyüşüyle resmen başladı. Milas sokaklarında renkli görüntüler oluşturan şenlikte, gerçekleştirilen protokol konuşmalarında barışın simgesi zeytinin önemi vurgulandı.

3. Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı Açıldı

Bodrum'da gerçekleştirdiği fuarlara bir yenisini daha ekleyen İdeal Fuarcılık, 3. Uluslararası İnşaat, Gayrimenkul, Yapı ve Dekorasyon Fuarı'nın açılışını gerçekleştirdi. Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit de katılım sağladığı fuarın açılışı renkli görüntülere sahne oldu.

Milas-Bodrum Yolu'ndaki feci kazanın kamera görüntüleri ortaya çıktı

 Milas-Bodrum Karayolu'nda dün meydana gelen, 1 kişinin öldüğü, biri profesör 3 kişinin de yaralandığı feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Kazada otomobilin arkasına hiç bakmadan şerit değiştirip seyir halindeki otobüsün önüne geçtiği görüldü.

Fethiye’deki cinayet güvenlik kamerasına yansıdı

Fethiye Günlükbaşı mahallesinde, bıçaklı kavga sonrası Serdar Çavuş (31), olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın güvenlik kamerasındaki görüntüleri ortaya çıktı.

Fethiye Ördek Adası’nda Renkli Görüntüler

Fethiye Sahil Bandı’nın bitişinde bulunan Fethiye Ördek Adası’nda ördekler renkli görüntüler oluşturdu. Ördek Adası’ndaki ördek görüntüleri vatandaşlar tarafından da tebessümle karşılanıyor.

Bayraklarla süslenen gezi tekneleri renkli görüntüler oluşturdu

Kaunos Antik Kenti’nde bulunan Kaya Mezarlarının en güzel görünürlüğü sunduğu Ortaca İlçesine bağlı Dalyan Kanalında Cumhuriyet Bayramı Coşkusu farklı yaşandı.

Sevgi Yurdu’ndaki çocukların mutlu günü

Fethiye Kartalları, sevgi yurdunda kalan çocuklarla mangal etkinliğinde bir araya geldiler. Aksazlar Beach’de gerçekleştirilen mangal etkinliğinde neşeler yerindeyken, mangal renkli görüntülere sahne oldu.

BIOR öncesi kortej yürüyüşü düzenlendi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bu yıl 11’incisi düzenlenen Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları (BIOR) öncesi kortej yürüyüşü düzenlendi. Renkli görüntülere sahne olan kortejde, bando eşliğinde bayraklarıyla yürüyüş yapan minik yelkenciler unutulmaz anlar yaşadı.

Bisikletle Paraşütten Atladı

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2023) Fethiye-Babadağ Etabı renkli görüntülere sahne oluyor.

Çöpler istenmeyen görüntülere neden oluyor

Fethiye’nin en gözde ve popüler bölgesi olan Âşıklar Tepesi çöp kutusu olmasına rağmen yere atılan çöpler yüzünden istenmeyen görüntülere neden oluyor.

Belediyeden mevsimsel bakım çalışmaları devam ediyor

Milas genelindeki ağaç ve çalı gruplarının kente daha estetik görüntü kazandırması amacıyla Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park Bahçe birimi tarafından başlatılan budama çalışmaları, birime bağlı personelin özverili çalışmaları ile gerçekleştiriliyor.

Fethiye'de Halk Oyunları Festivali yapıldı

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye 4. Spor festivali, Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde yapılan halk oyunları gösterisi ile renkli görüntülere sahne oldu.

Yaban hayatı foto kapanlarla görüntülendi

Muğla'nın Kavaklıdere ilçesi Göktepe Dağı'nda kurulan foto kapanlar tarafından kurt sürüsü, domuz ve karakulak görüntülendi.

Fethiye Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Sponsorluğunda Fethiye Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali 2'nci günün de renkli görüntülere sahne oldu.

1.Fethiye Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali Başladı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası sponsorluğunda  Fethiye'nin yöresel ürünlerini, dünya çapında tanıtma yolunda ilk adımın atılacağı, Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali, Fethiye Beşkaza Meydanı’nda renkli görüntülerle başladı.