Gösterisi Haberleri

Gösterisi Haberleri

CHP’den Foça Mahallesinde Gövde Gösterisi

Foça mahallesi, Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Mahir Başarır’ı, Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras’ı meşalelerle karşıladı.

Dans Gösterisine Yoğun İlgi

Fethiye Belediyesi’nin katkılarıyla Ceyda Tanç Dans Grubu tarafından ‘kızlar’ adlı çağdaş dans gösterisi yoğun ilgi gördü.

Datça Polisinden Öğrencilere Hacivat-Karagöz Oyunu İle ‘Deprem’ Bilinci Eğitimi

Muğla'nın Datça ilçesinde Datça Emniyet Müdürlüğü polisleri, ana sınıfı ve ilkokul öğrencilerine Hacivat-Karagöz gösterisi ile trafik kuralları, deprem ve su bilinci eğitimi veriyor.

100 Kişi Zeybek Gösterisi Düzenledi

Fethiye Beşkaza Meydanı’nda ‘Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı’ etkinlikleri kapsamında 100 kişi zeybek gösterisi düzenledi.

100. Yıla Özel Zeybek Gösterisi

Cumhuriyetimizin 100.Yılı kapsamında cumartesi(bugün) günü etkinliklerinde, Beşkaza Meydanında 100 öğrencimizin katıldığı Zeybek Gösterisi düzenlendi.

Anaokulu öğrencilerinden 100. yıl gösterisi

Cumhuriyet’in 100. yılı kutlamaları çerçevesinde Bodrum Belediyesi anaokullarında öğrenim gören öğrencilerin hazırladıkları gösteri ilgiyle izlendi.

Bodrum’da nefes kesen gösteri

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılı Kutlamaları çerçevesinde 100 kişi aynı anda Çökertme Türküsü eşliğinde oynadı. Ardından SOLO TÜRK gösterisi nefes keserken, gösterileri binlerce kişi izledi.

Atapark’ta “Harmandalı” Gösterisi

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim en büyük eserim” dediği Cumhuriyet’in 100. yaş günü Milas’ın dört bir yanında gerçekleştirilecek etkinliklerle büyük bir coşku ve heyecan içerisinde kutlanacak.

Fethiye'de Halk Oyunları Festivali yapıldı

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye 4. Spor festivali, Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde yapılan halk oyunları gösterisi ile renkli görüntülere sahne oldu.

Seki'de Muhteşem Açılış 

Seydikemer’in Seki Mahallesinde bu sene 30’uncusu düzenlenen Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konseri Mehteran gösterisi ve kortej yürüyüşüyle başladı.

Marmaris 3. kez kitaplarla buluştu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde '3.Marmaris Kitap Günleri', İlber Ortaylı ve Metin Uca’nın da katıldığı bir törenle açıldı. 10 Ağustos’a kadar onlarca yazarı ağırlayacak Kitap Günleri’nin ilk etkinliği ise Metin Uca’nın ‘Bunu mu Demek İstedim?’ isimli gösterisi oldu.

Engelli bireylerin gösterisi ayakta alkışlandı

Fethiye Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde kalan özel eğitimli bireylerin rol aldığı yönetmen Yeşim Balkan Ekdi yönetiminde özel bireylerin hazırladığı “Sanal Alem“ adlı iki perdelik tiyatro oyununda özel eğitimli bireyler performansı izleyenlerden büyük alkış aldı.

Uzundemir, Tiyatro Gösterisini İzledi

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Yunus Emre Anadolu Lisesi ve Ortaca Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu tiyatro gösterisine katılım sağladı.

Fethiye Gazi İlkokulu 2 /B Sınıfından Tiyatro Gösterisi Projesi

Fethiye Gazi İlkokulu 2/B şubesi Sınıf Öğretmeni Hatice KARAKAN öncülüğünde başlatılan Aile Sahnesi Projesi kapsamında Uzak Diyarların Güzel Prensesi adlı tiyatro oyununu Sahneleyecek.

"Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği," 23 Nisan gösterisi hazırladı

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi, çocuk kulübü olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı kapsamında gösteri düzenledi.

‘AŞK OLSUN’ TİYATRO SEVERLERLE BULUŞUYOR

‘Aşk Olsun’ isimli tiyatro gösterisi, 24 Mart Cuma günü saat 20.30’da Milas’ta tiyatro severlerle buluşacak.

UMUT OĞUZ'UN KAHKAHA 'MIKNATIS'I BÜYÜK ALKIŞ TOPLADI

Ekranların sevilen yüzü, dizi ve sinema oyuncusu Umut Oğuz, 'Mıknatıs' adlı tek kişilik gösterisiyle Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerle buluştu.

UMUT OĞUZ’DAN ’MIKNATIS’ FETHİYE’DE SAHNELENECEK

Umut Oğuz’un hayata dair ”bu gerçek mi?” diye sorgulatan gösterisi Mıknatıs, gülerken alt dudağınızı da ısırtacak bir stand up. Başkası anlatsa gülemeyeceğiniz kahkaha tufanına 17 Aralık cumartesi günü Fethiye de sahnelenecek.

FARKINDALIK SEMİNERİ YAPILDI

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, dünya genelinde engelli haklarına ve sorunlarına dikkat çekilmek için ilan edildi. Bu özel gün de Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde farkındalık semineri yapılarak skeç gösterisi sergilendi.

25 KASIM GÜNÜ’NE ÖZEL TİYATRO

Tamer Levent yönetmenliğinde “Uyandığımda Sesim Yoktu” isimli tiyatro gösterisi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Burcu Görek ve Dilara Gül’ün sergilediği oyun büyük alkış topladı.

MUĞLA’DA BİRBİRİNDEN ÇEŞİT SÜS HAYVANLARI KIYASIYA YARIŞACAK

Ege bölgesi kümes hayvanları gösterisinin ilki Muğla'nın Menteşe ilçesinde gerçekleştirilecek.

ROBOTİK VE KODLAMA MERKEZİ ROBOT GÖSTERİSİ İLE AÇILIYOR

Muğla'nın ilk Robotik ve Kodlama Eğitim Merkezi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Menteşe'de açılıyor.

KADINA YÖNELİK ŞİDDET TİYATRO GÖSTERİSİ İLE SAHNELENDİ

Muğla'da Hayalhane 2 Tiyatro Topluluğu, sergiledikleri “3. Sayfa” isimli tiyatro oyunu ile kadına şiddete dikkat çekti.

YÜZLERCE KİŞİ ZEYBEK OYNADI

30 Ağustos Zafer Bayramı için Bodrum'un Turgutreis Mahallesi'nde Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen zeybek ve harmandalı gösterisine yüzlerce kişi katıldı.

Tiyatro Gösterisi Büyük Beğeni Aldı

Hayat Boyu Öğrenme Haftası ‘’Düdüklüde Kıymalı Bamya’’ adlı tiyatro gösterisinin sergilenmesinin ardından sona erdi.

‘Eşofmanlı Virüsler’ Alkış Topladı

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde tiyatro gösterisi düzenlendi.

Halk Oyunları Gösterisi Alkış Aldı

1-8 Haziran tarihleri arasında kutlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Fethiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Halk Oyunları Gösterisi düzenlendi.

Milas Beçin Ortaokulu kültürel mirasa sahip çıktı

Muğla'nın Milas ilçesinde Beçin Ortaokulu öğrencilerinin Koca Nine ve Tilki Masalı gösterisi beğenildi.

Köyceğiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden yılsonu gösterisi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yılsonu gösterisi düzenledi.

Kaymakam Balcı’dan Zeybek Gösterisi

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ‘Türk Mutfağı Haftası’ kapsamında Ölüdeniz Güzelleştirme Derneği önünde düzenlenen programa katıldı. Kaymakam Balcı katıldığı etkinlikte zeybek oynadı.