Gözaltı Haberleri

Gözaltı Haberleri

Marmaris’te Bir İşçinin Öldüğü İş Kazasında 4 Gözaltı

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler mahallesinde dün akşam meydana gelen ve bir işçinin olay yerinde hayatını kaybettiği bir işçinin de yaralandığı inşaat kazasında şantiye şefi, yüklenici firma yetkilisinin de aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.

Muğla’da 15 günde 124 zehir taciri yakalandı

Muğla’da 15 günde narkotik suçlarla mücadele çalışmaları çerçevesinde uyuşturucu tacirlerine yönelik yürütülen operasyonda 124 kişi gözaltına alınırken 7 kişi tutuklandı.

Bodrum'da 43 düzensiz göçmen yakalandı: 1 gözaltı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 18’i çocuk 43 düzensiz göçmen yakalanırken, aralarında Türk vatandaşı olduğu tespit edilen 1 kişi de gözaltına alındı.

Polise sosyal medyadan meydan okudu, soluğu karakolda aldı

Muğla'nın Milas ilçesinde görevli polis memuruna mukavemet gösteren ve sosyal medyadan yaptığı yorumda, "Artistliği o zaman da yaptık şimdi de yapıyoruz, o delikanlı kahraman Türk polisi gelsin beni sorguya alsın" diyen şahıslar polis tarafından gözaltına alındı.

Ölümle biten kavganın faili adliyeye sevk edildi

 Muğla’nın Milas ilçesinde bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kavgayla ilgili gözaltına alınan şahıs adliyeye sevk edildi.

Ortaca'da Dolandırıcılık Operasyonu: 10 Gözaltı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde, dolandırıcılık operasyonunda, aralarında eskiden tapuda görev aldığı iddia edilen kişilerin de bulunduğu, 2’si kadın 10 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin arazi satışı karşılığı 5 milyon lirayı aşkın dolandırıcılık yaptığı iddia ediliyor.

Bodrum'da 100 Düzensiz Göçmen Karaya Çıkarıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 33 düzensiz göçmen kurtarıldı, 67 göçmen yakalandı. Olaylarda 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi de gözaltına alındı.

Muğla polisinden Marmaris ve İzmir’de uyuşturucu operasyonu

 Muğla polisi tarafından Marmaris ve İzmir’de 15 adrese düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alınırken, ruhsatsız tabanca, tüfek ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

2 çocuğun öldüğü kazada, otomobil sürücüsü tutuklandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde motosikletteki 2 çocuğun öldüğü kazada gözaltına alınan otomobil sürücüsü tutuklandı.

Yatağanda Tarihi Eser Kaçakçılığı: 3 Gözaltı

Muğla’nın Yatağan ilçesinde tarihi eser kaçakçılığı yapan 3 şüpheli gözaltına alındı.

Bodrum'da 15 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 15 düzensiz göçmen kurtarılırken, olayda 1 göçmen kaçakçısı şüphelisi gözaltına alındı.

Fethiye’de Uyuşturucu Operasyonu: 1 Gözaltı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda şüpheli şahısların evinde 55 gram eroin uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 kişi gözaltına alındı.

Kadına Şiddet Ve Uyuşturucudan Tutuklandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde kadına şiddet nedeniyle gözaltına alınan şahsın uyuşturucu ve ticaretinden 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ortaya çıktı.

18’i yabancı uyruklu 21 dolandırıcı gözaltına alındı

Ortaca Merkezli yapılan dolandırıcılık operasyonunda 21 zanlıdan büyük bir kısmı yabancı uyruklu 19’u tutuklandı, 2’si ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Zanlıların piyasayı bugüne kadar 55 milyon lira dolandırdıkları iddia ediliyor.

Ortaca Merkezli Dolandırıcılık Operasyonu: 21 Gözaltı

Bir vatandaşın banka hesabındaki yaklaşık 2 milyon liranın başka hesaplara aktarılması üzerine Ortaca Merkezli operasyon düzenlendi. Operasyonda 21 kişi gözaltına alındı.

Buzağı satıcılarına dehşeti yaşatmışlardı, 6 kişi tutuklandı

 Samsun’dan Muğla’nın Bodrum ilçesine 16 buzağı getiren 3 kişiyi silah ve bıçak zoruyla darp edip buzağılarına el koydukları suçlamasıyla gözaltına alınan 7 kişiden 6’sı tutuklandı.

Buzağı Satmaya Gelip, Dehşeti Yaşadılar

Samsun’dan Muğla’nın Bodrum ilçesine 16 buzağıyı satmak için getiren 3 kişi, silah zoruyla darp edildi, getirdikleri buzağılara el konuldu. Buzağılarla birlikte Bodrum’dan kaçmaya çalışan 7 saldırgan jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Cinsel İstismardan Aranıyordu, 12 Yıl Sonra Yakalandı

Muğla'nın Milas ilçesinde küçük yaştaki çocuğa cinsel istismarda bulunan ve 12 yıldır aranan şahıs emniyet ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dublin - Bodrum Uçağında Olay Çıktı

İrlanda’dan Milas-Bodrum Havalimanı’na gelen uçaktaki sarhoş oldu, uçağı birbirine kattı. Uçaktaki başka bir yolcuya saldıran yabancı uyruklu kadın, havalimanında gözaltına alındı.

Bodrum'da 58 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 58 göçmen kurtarıldı, 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi gözaltına alındı.

Fethiye'de Ölümlü Kazaya Karışıp Serbest Bırakılan Sürücü Tutuklandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 1 kişinin öldüğü kazayla ilgili serbest bırakılan ve sonrasında tekrar gözaltına alınarak hakim karşısına çıkartılan sürücü tutuklandı.

“Şahinler” Organize Suç Örgütü Çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 3 ilde düzenlenen "Kafes-27" operasyonunda "Şahinler" olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, operasyonda aralarında örgüt elebaşı İlkay Yılmaz'ın da yer aldığı 15 şüphelinin gözaltına alındığını belirterek, operasyona devam edildiğini bildirdi.

Bodrum'da 2 Göçmen Kaçakçısı Şüphelisi Gözaltına Alındı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 49 düzensiz göçmen kurtarıldı, 28 düzensiz göçmen de yakaladı. Düzensiz göçmenlerin geçişine aracılık ettiği değerlendirilen 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi gözaltına alındı.

Operasyonlar sonucu iki zehir taciri tutuklandı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü narkotik ekiplerinin iki günde il genelinde yaptıkları 8 ayrı operasyon operasyonda gözaltına alınan 8 şüpheliden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Marmaris'te 7 düzensiz göçmen yakalandı: 1 gözaltı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde düzensiz göçmenlere karşı mücadele sürüyor.

Bodrum'da 89 Düzensiz Göçmen Yakalandı: 1 Gözaltı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarındaki 3 düzensiz göçmen olayında 89 düzensiz göçmen yakalandı, 1 göçmen kaçakçısı gözaltına alındı.

Uyuşturucu baskınında 1 gözaltı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 1 kilo 598 gram toz esrar ele geçirilirken 1 şüpheli gözaltına alındı.

Motosiklet hırsızı güvenlik kameralarından kaçamadı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde motosiklet hırsızlığı yapıp güvenlik kameralarına yakalanan şahıs, gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi.

Kuyucak Emniyeti Uyuşturucuya Geçit Vermiyor

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında emniyet ekipleri tarafından yapılan operasyonda, uyuşturucu satıcısı ve uyuşturucu madde satın alan kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Bodrum'da 156 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 156 düzensiz göçmen yakalandı, 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi gözaltına alındı.