Günlüğü Haberleri

Günlüğü Haberleri

Marmaris Adnan Menderes Caddesi’nde Çalışma Başlatıldı

Yaz sezonu açılmadan yol yapım ve üst yapı çalışmalarına ağırlık veren Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bir sorunlu noktaya daha neşter vuruyor. Özellikle yaz aylarında yoğunluğun yaşandığı yerlerden biri olan Adnan Menderes Caddesi’nde çalışma başlatıldı. Çalışma bittiğinde bu yol da asfalta kavuşacak.

Belediye, Yeşil Alan Düzenleme Çalışmaları Yapıyor

Bodrum Belediyesi, ilçe genelinde ekolojik dengeye ve kent estetiğine uyumlu yeşil alan düzenleme çalışmaları kapsamında ağaç budama faaliyetlerine devam ediyor

Marmaris’te İçmeler-Turunç yolu bir ay trafiğe kapalı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Marmaris Bozburun Yarımadasında başlatılan çalışmalar dahilinde Atatürk Barajından Turunç, Bozburun, Selimiye, Söğüt, Bayır, Osmaniye ve Taşlıca Mahallelerine içme suyu sağlanacak. Yaklaşık 262 milyon 980 bin TL tutarındaki proje için başlatılan çalışmalar sebebi ile 4 Aralık’ta İçmeler-Turunç yolu 30 günlüğüne trafiğe kapatıldı.

Şehir içi trafik yoğunluğu büyük oranda azalacak

Muğla Büyükşehir Belediyesinin 2021 yılından bu yana yapımı için uğraştığı Adliye-Menteşe Yeni Otogar yolunda çalışmalar başladı. Projesi uzun süre önce hazırlanan ancak şahıs arazileri olması nedeniyle davaların açıldığı ve kamulaştırma kararı çıkmadığı için çalışmaların başlayamadığı proje hayata geçiyor.

Bahriye Üçok Parkı’nda Hafta Sonu Yoğunluğu

Fethiye’de Cumartesi günü güzel havayı değerlendirmek isteyen vatandaşlar soluğu Bahriye Üçok Parkı’nda aldı. Uygun fiyatlarıyla dikkat çeken Bahriye Üçok Parkı, vatandaşların uğrak noktası oldu.

‘Sakin Kent’te yaz bitmedi

Muğla’nın günübirlik tatil merkezi Sakin Kent ünvanlı Ula’nın Akyaka Mahallesi'nde yaz sezonu yoğunluğu devam ediyor.

Dönercilerde öğrenci yoğunluğu

Fethiye’de okulların açılmasıyla birlikte dönerci esnaflarında en hareketli günlerden biri yaşandı. Öğrencilerin tercihinin tavuk döner olduğunu söyleyen Murat usta, işlerden memnun olduğunu söyledi.

Büyük Samanlık Koyu yoğunluğuyla dikkat çekiyor

Fethiye Kaymakamlığı tarafından Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine tahsis edilen Büyük Samanlık Plajı tatilcilerin uğrak noktası oldu.

"Yerel seçim öncesinde hepimiz yoğun bir döneme gireceğiz"

CHP Marmaris İlçe Başkanlığı’nın yeni yönetimi Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’a nezaket ziyaretinde bulundu. Oktay, CHP’li yöneticilere başarılar dileyerek, "Yerel seçim öncesinde hepimiz yoğun bir döneme gireceğiz” dedi.

Ölüdeniz’de Tekne Turu Yoğunluğu Sürüyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunun Dünyaca ünlü Ölüdeniz’de bulunan günü birlik tur teknelerinde yaşanan yoğunluk Eylül ayında da sürüyor.

Ölüdeniz’de akşam yoğunluğu dikkat çekti

Fethiye'de etkisini sürdüren sıcaklarından bunalan tatilciler, akşam saatlerinde Ölüdeniz’de yürüyüş yapmayı tercih etti.

Kökten, “Fethiye’de gurbetçi yoğunluğu var”

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı, FTSO yönetim kurulu üyesi ve Başkan yardımcısı, Fethiye Belediyesi Ak Parti Meclis üyesi Muhammet Kökten, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Kökteneri ziyaret etti.

Nuri Alço Tatilini Fethiye'de Yapıyor

Türk sinemasında canlandırdığı kötü karakterler ile hafızalara kazınan Nuri Alço, eşi ve yakın arkadaşlarıyla geldiği Fethiye'de, Çorum'da çekimlerine katıldığı filmin yorgunluğunu atıyor.

Fethiye’de tatilci yoğunluğu devam ediyor

Muazzam manzarasıyla bölgenin ünlü plajları arasında yer alan Çalış Plajı, tatilcilerin vazgeçilmez noktası oldu. 

Ölüdeniz'de Ağustos yoğunluğu

Turizm sezonu devam ederken tatil için Fethiye’ye gelen yerli ve yabancı turistler Ölüdeniz'e akın etti. 

Ölüdeniz Yolunda Trafik Kilitlendi

Yaz tatilini Fethiye ve Ölüdeniz'de geçirmek isteyen turistler, Fethiye-Ölüdeniz yolunda araç kuyruğu oluşturdu. Oluşan araç yoğunluğunun ardından trafik kilitlendi.

Ölüdeniz'de trafik yoğunluğu devam ediyor

Yaz tatilini Fethiye ve Ölüdeniz'de geçirmek isteyen turistler, Fethiye-Ölüdeniz yolunda araç kuyruğu oluşturdu.

Çalış Halk Plajı’nda Pazar yoğunluğu

Fethiye Belediyesi Çalış Halk Plajı'nda Pazar günü yoğunluğu yaşandı. 

Taksimetre Güncelleme Yoğunluğu

Ulaşıma yüzde 51 zammın yapıldığı Fethiye’de taksimetre güncelleme yoğunluğu yaşanıyor.

Ağustos ayında trafik yoğunluğu devam ediyor

Fethiye, tatilcilerin uğrak noktası oldu. Oluşan araç yoğunluğundan dolayı Fethiye merkezinde zaman zaman trafik kilitlendi.

Ölüdeniz’de Canlılık Sürüyor

Fethiye’nin dünyaca ünlü turistik mahallesi Ölüdeniz’de tatilci yoğunluğu sürüyor. Ölüdeniz’deki turizmciler, canlılığın sürdüğünü söylese de geçtiğimiz senelerdeki yoğunluğun olmadığını dile getiriyor.

Fethiye'de Trafik Yoğunluğu

Fethiye, tatilcilerin uğrak noktası oldu. Oluşan araç yoğunluğundan dolayı Fethiye merkezinde zaman zaman trafik kilitlendi.

Ölüdeniz Yolunda Trafik Kuyruğu Oluştu

Yaz tatilini Fethiye ve Ölüdeniz'de geçirmek isteyen turistler, Fethiye-Ölüdeniz yolunda araç kuyruğu oluşturdu. Oluşan kuyruk sürücüleri çileden çıkardı.

Muğla Makası’nda Bitmek Bilmeyen Trafik Çilesi

Fethiye’de araç trafiğinin en yoğun olduğu Muğla Makası’nda trafik kilitlenmiş durumda. Kilitlenen trafik araç sürücülerini çileden çıkardı.

Ölüdeniz’de Trafik Yoğunluğu

Yaz tatilini Fethiye ve Ölüdeniz’de geçirmek isteyen turistler, Fethiye-Ölüdeniz yolunda araç kuyruğu oluşturdu.

Bodrumspor’da yeni başkan belli oldu

Rıza Karakaya’nın başkanlıktan istifa etmesinin ardından Bodrumspor'un yeni başkanı, hisselerin yüzde 80’ini elinde bulunduran iş insanı Fikret Öztürk oldu. 3 yıldan beri hisselerin çoğunluğunu elinde bulunduran Öztürk, 3 yıldan bu yana 16 milyon Euro para harcandığını dile getirdi.

Fethiye’de Çiftçiler Motor Turuyla Yorgunluk Atıyor

Fethiye’de Karaçulha’lı çiftçiler, sezon sonu yorgunluğunu motor turu yaparak atıyor. 

Trafik Zabıta Ekipleri Denetimlerini Sürdürüyor

Bodrum’da Trafik Zabıta ekipleri, yaya yoğunluğunun olduğu bölgelerde denetimlerini sıklaştırdı.

Muğla'da Trafik Yoğunluğu

Turizm sezonu nedeniyle artan trafik hareketliliği Muğla yollarında trafik çilesine dönüyor.

Karaca, “Fethiye’yi 1 milyona yakın turistin ziyaret ettiği tahmin ediliyor”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye’yi 1 milyona yakın turistin ziyaret ettiğini belirterek açıklamalarda bulundu.