Hava Durumu Haberleri

Hava Durumu Haberleri

Bugün Fethiye’de Hava Nasıl Olacak, Deniz Suyu Sıcaklığı Kaç Derece?

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Fethiye’ye tatil yapmak için gelen yerli ve yabancı misafirler hava durumunu merak ediyor. “Fethiye’de hava nasıl olacak?” sorusunu haberimizde derledik.

Sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde başlayan ve yer yer şiddetini arttıran gök gürültülü sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

Muğla’nın kıyı kesimlerine yağış uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Muğla’nın kıyı kesimlerinde gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Yılın son ikinci el pazarına yoğun ilgi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde geleneksel olarak her ayın son Pazar Günü ikinci el pazarı kuruluyor. Yılbaşı nedeniyle bir hafta öne alınan ikinci el pazarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Fethiye’de Sıcaklıklar Düşüyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre Fethiye’de hava, hafta içi ortalama 28 derecelere gerileyecek.

“Bu güneş Fethiye için bir nimet”

Eylül ayının sonlarına yaklaşırken Fethiye’de sıcak havanın etkisi sürüyor. Mevcut hava durumunun ve güneşin Fethiye için bir nimet olduğunu söyleyen Mehmet Çomut, FRT TV’ye konuştu.

Yurtta hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzeydoğu kesimleri ile İç Ege'nin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yurtta hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Balıkesir'in kuzeyi, Çanakkale'nin doğusu ile Ardahan çevreleri yerel sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji uyardı: Eyyam-ı bahur gidiyor yağışlar geliyor! 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün paylaştığı son hava durumu raporu yayımlandı. Ülke genelinde etkili olan sıcak havalar yerini sağanak yağışa bırakıyor.

Fethiye’de bu hafta hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji'nin değerlendirmelerine göre yeni haftanın ilk günü 7 Ağustos'ta sıcaklıkların kuzey kesimlerde biraz azalacağı, Fethiye’de ise önemli bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Fethiye 45 dereceyi görecek

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan uyarıda, Muğla bölgesinde sıcak hava dalgası nedeniyle hava sıcaklığı 40-45 derece dolayında seyredeceği belirtildi.

Sıcakta Beşkaza Meydanı Tercih Edilmiyor

Fethiye’de vatandaşların ortak buluşma noktası olan Fethiye Beşkaza Meydanı, hafta içinin son gününde sıcak havanın normalin üstünde seyretmesinden dolayı sessizliğiyle dikkat çekiyor.

Kavurucu sıcaklar Paspatur esnafını vurdu

Hava sıcaklıklarının 40 dereceyi bulmasının ardından Fethiye'nin en eski yerleşim yerlerinden birisi olan Paspatur çarşısına rağbetin az olduğu gözlemlendi.

Karabük’te Sel, Fethiye’de Güneş

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından Karabük'te de sağanak yağmur etkili oldu. Yağış sonrası kentin farklı noktalarında yollar göle döndü. Fethiye’de aşırı sıcaklar yaşanırken şehirler arası yaşanan hava durumu farkı şaşırttı.

Fethiye’de nem hâkim

Fethiye’de hava, mevsim normallerine gelmesiyle beraber 30 dereceye kadar yükseldi. Yükselen sıcaklıkla beraber nem ` seviyesine ulaştı.

Seçim günü hava nasıl olacak?

Türkiye, 28 Mayıs’ta 13.Cumhurbaşkanını seçmek için ikinci kez sandığa gidiyor. Fethiye’de 129 bin 515 seçmen ikinci seçimde tekrar oy kullanmak için sandığa gideceği Pazar gününde hava durumu nasıl olacak?

Vatandaşlar, güneşli havanın tadını çıkardı

Fethiye’de havanın mevsim şartlarına gelmesiyle beraber vatandaşlar, güneşli havanın tadını çıkardı.

BODRUM-DATÇA ARASI FIRTINA UYARISI

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Bodrum-Datça arasında Çarşamba sabah saatlerinden itibaren fırtına bekleniyor.

KÖYCEĞİZ'DE RÜZGAR VE FIRTINA ETKİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde dün geceden itibaren başlayan rüzgar ve fırtına etkisini artırarak devam ediyor.

FETHİYE’DE OCAK AYINDA YAZDAN KALMA GÜNLER YAŞANIYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 6 Ocak'a ilişkin hava durumunu yayımladı. 14 il de kar yağışı beklenirken tatil cenneti Fethiye’de güneşli dikkat çekti.

FETHİYE YAĞMURA TESLİM OLDU

Aralık ayının ilk haftasına girilirken kış mevsimi Fethiye'de etkisini hissettirmeye başladı.

METEOROLOJİ'DEN MUĞLA'YA KUVVETLİ SAĞANAK VE FIRTINA UYARISI

Meteoroloji'nin şiddetli sağanak yağış ve fırtına uyarısı yaptığı Muğla'nın Bodrum ilçesinde Datça'ya yapılacak feribot seferleri iptal edildi.

YOLLAR KAPANDI, EVLERİ SU BASTI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde aniden bastıran yağmur, günlük yaşam olumsuz etkilerken bazı evleri su bastı, yollar kısa süreliğini trafiğe kapandı.

METEOROLOJİ UYARDI! YAĞMUR BEKLENİYOR

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin Ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada 21 Kasım Pazartesi günü Muğla civarında kuvvetli yağışlara karşı dikkatli olunması konusunda uyarı yapıldı.

YAĞMUR SONRASI GÖRSEL ŞÖLEN

Fethiye’de uzun aradan sonra yağış yüzünü gösterdi. 7 Kasım Pazartesi günü saat 16.30 sularında başlayan hafif yağış sonrası çıkan gökkuşağı, adeta bir görsel şölen yaşattı.

FETHİYE HAFTA SONU YAĞIŞLI

Meteoroloji’den alınan bilgilere göre Fethiye’de hafta sonu yağışlı geçmesi tahmin ediliyor.

GÜNEŞLİ HAVA DEVAM EDİYOR

Fethiye’de 31 Ekim Pazartesi itibariyle hava sıcaklıkları 20 derecenin üstünde seyretmeye devam ediyor.

HAFTA BOYU HAVA GÜNEŞLİ

Fethiye’de Ekim ayının son haftası yaşanırken hava sıcaklıkları 20 derecenin üstünde seyretmeye devam ediyor.

HAVA SICAKLIKLARI DÜŞÜYOR

Ekim ayının ilk haftası yaşanırken, yaz mevsiminin bitmesine sayılı günler kaldı. Meteorolojiden alınan bilgiler doğrultusunda hava sıcaklıklarının 30 derecenin altına inmesi bekleniyor.

HEM YAZI HEM DE KIŞI YAŞAYACAĞIZ

Meteoroloji’den alınan bilgilere göre hava sıcaklığının önümüzdeki günlerde artacağı ve hafta sonu güneşli bir havanın ülke geneline hâkim olması bekleniyor. Pazartesiden itibarense Rusya'dan gelen soğuk havanın etkisine girecek olan Türkiye, aynı hafta içinde hem yazı hem de kışı yaşayacak.