Hayatını Haberleri

Hayatını Haberleri

Marmaris’te Bir İşçinin Öldüğü İş Kazasında 4 Gözaltı

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler mahallesinde dün akşam meydana gelen ve bir işçinin olay yerinde hayatını kaybettiği bir işçinin de yaralandığı inşaat kazasında şantiye şefi, yüklenici firma yetkilisinin de aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.

Muğla'da İnşaatta Çelik Kalıp İşçilerin Üzerine Düştü: 1 Ölü, 1 Yaralı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde özel bir kuruma ait sosyal tesis inşaatında kullanılan çelik kalıbın işçilerin üzerine düşmesi sonucu 1 işçi hayatını kaybederken, 1 işçi de yaralandı.

Milas’ta Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü

Muğla’nın Milas ilçesinde kamyonetin uçuruma yuvarlanması sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Türk Halk Müziği'nin sevilen sesi Günhan hayatını kaybetti

Türk halk müziğinin sevilen sesi Şakir Öner Günhan (82), Muğla’nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede yaşama veda etti.

Seydikemer’de trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Yangın söndürme havuzuna düşen çocuk hayatını kaybetti

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde yangın söndürme havuzuna düşen çocuk hayatını kaybetti.

Ünal Şöhret Dirlik Son Yolculuğuna Uğurlandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 86 yaşında hayatını kaybeden Fethiye’nin değerli isimlerinden biri olan ve halk kültürü araştırmalarıyla tanınan Ünal Şöhret Dirlik, Fethiye Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Otomobil köprüden suya uçtu, 2 ölü

Muğla'nın Dalaman ilçesi Kayacık Sahili’nde köprüden suya uçan otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybetti.

Yatağan'da kaza: 1 ölü

Muğla'nın Yatağan İlçesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Ayşe Kılıç hayatını kaybetti.

Komşusunu Sokak Ortasında Öldürdü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ev satışı nedeniyle aralarında husumet bulunan iki komşu arasında çıkan kavgada bir kişi tüfekle vurularak hayatını kaybetti.

Özdemir Ailesinin Acı Günü

Emekli öğretmen Nurten Özdemir sağlık sorunları nedeniyle 79 yaşında hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi dualar eşliğinde Hallaç mezarlığına defnedildi.

Milas'taki Cinayetin Zanlısı 12 Gün Sonra Teslim Oldu

Muğla'nın Milas ilçesinde sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan ve hayatını kaybeden Alican Kırca cinayetinin zanlısı, 12 gün sonra polise teslim oldu.

İki Çocuğun Hayatını Kaybettiği Olayda Karar Çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 6 aylık Uraz ile 6 yaşındaki Karya Sandık kardeşlerin hayatını kaybetmesi ile ilgili tutuklanan ilaç firmasının sahibi H.K.’nin yargılanması tamamlandı. H.K., 7 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Belediye İşçisi Gözyaşları İçinde Toprağa Verildi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sobayı tutuşturmak için tiner dökerken yaşanan patlamada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden belediye işçisi düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Çağın En Riskli 10 Hastalığından Biri Obezite

Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Murat Urkan, gelişen tıp teknolojilerinin obezite cerrahisini olumlu etkilediğini belirterek “Obezite cerrahisi riskli sanılıyor. Halbuki obezitenin kendisi ölümcül bir hastalık olduğu için tedavi edilmeyen obez bireyler yaşıtlarına göre 10-15 yıl daha erken hayatını kaybediyor” dedi.

Bölükbaşı Ailesinin Acı Günü

Necati Bölükbaşı, Cansu Bölükbaşı ve Deniz Mahir Bölükbaşı'nn babaanneleri Saliha Bölükbaşı, sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi öğle namazına müteakip Yeni Camii’de kılınan cenaze namazının ardından Hisarönü mezarlığına defnedildi.

Fethiye’de Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Arda Apaydın Toprağa Verildi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Çiftlik Mahallesi’nde dün 20.30 sularında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 20 yaşındaki genç motosiklet sürücüsü Arda Apaydın, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.

Fethiye’de Otomobille Çarpışan Motosikletin Sürücüsü Öldü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.

Fethiye’de 2 Çocuğun Öldüğü Kazanın Güvenlik Kamerası Ortaya Çıktı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 çocuk hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Seydikemer’de Kamyonda Sıkışan Sürücü Hayatını Kaybetti

Muğla'nın Seydikemer ilçesi Sarıyer mevkiinde kaza yapan lastik yüklü kamyonda sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırılırken burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Yaşlı Vatandaşlar ve Gaziler Unutulmuyor

Ortaca Kaymakamı Kenan Aktaş ve Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Kore Gazisi İbrahim Tozlu’nun ailesini, Kıbrıs Gazisi Halil Güngör’ü ve yaşlı vatandaşları ziyaret etti.

Marmaris’te Depremde Yitirilen Canlar Anıldı

Geçtiğimiz 6 Şubat 2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için anma programı düzenlendi. Program kapsamında Marmaris Belediyesi de depremde yitirilen canlar için lokma dağıttı.

Depremzedelerin Hayrına Lokma İkramında Bulunuldu

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Örgütü, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminin yıldönümünde hayatını kaybedenlerin hayrına lokma etkinliği düzenledi.

Fethiye Genç Fenerbahçeliler Derneği Lokma İkramında Bulundu

Fethiye Genç Fenerbahçeliler Derneği, 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın anısına Fethiye Merkez Camii’nde lokma hayrında bulundu. Fethiye Genç Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Sezgin Özbey, çeşitli açıklamalar yaptı.

Başkan Aras, 6 Şubat Depreminde Hayatını Kaybedenleri Andı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, büyük deprem felaketinin yıl dönümünde bir anma mesajı yayımladı.

Otomobil Ağaca Çarptı: 1 Ölü

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yoldan çıkan otomobilin ağaca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Muğla’da Depremde Hayatını Kaybeden Vatandaşlar İçin Dua Edildi

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 7.7 ile 7.6 şiddetinde asrın felaketi olarak adlandırılan depremin 1. Yılında Muğla il AFAD Müdürlüğü ve Diyanet İşleri Başkanlığı iş birliğinde depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için dua edildi.

Başkan Karaca'dan 6 Şubat Deprem Felaketi İçin Anma Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan ve 11 şehri etkileyen büyük deprem felaketi nedeniyle bir mesaj yayımladı. Karaca; “6 Şubat 2023 depremlerinin üzerinden bir yıl geçtiğini, bu büyük felakette hayatını kaybeden 50 bini aşkın yurttaş, 100 binden fazla yaralı ve evsiz barksız kalan ailenin yaşadığı acıların hala çok taze olduğunu” belirtti.

Vali Akbıyık'tan 6 Şubat Depremi Anma Mesajı

Akbıyık, depremlerde hayatını kaybeden 50 bini aşkın vatandaş, 100 bini aşkın yaralı ve evsiz kalan ailelerin yaşadığı acının hala taze olduğunu belirterek, bu felaketin Aziz milletin yaşadığı en acı anılardan biri olarak tarihe geçtiğini vurguladı.

Seydikemer’de Trafik Kazası: 1 Ölü

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.