Hazırlığı Haberleri

Hazırlığı Haberleri

14 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen kaçakçısı yakalandı

Muğla’nın Datça ilçesinde yasa dışı yollardan çıkış hazırlığında olan ve bindikleri teknenin arıza yapması sonucu yandım talebinde bulunan 14 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Datça’da 43 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Muğla’nın Datça ilçesinde yasa dışı yollardan deniz yolu ile çıkış hazırlığında olan 43 düzensiz göçmen yakalandı.

Düzensiz göçmenler yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yasa dışı yollardan çıkış hazırlığında olan ve bindikleri lastik botun arıza yapması sonrası yardım çağrısında bulunan 33 düzensiz göçmen yakalandı.

Ortakent sahilinde yakalandılar

Muğla’nın Bodrum ilçesinde çıkış hazırlığındaki düzensiz göçmenler, Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı.

Fethiye’de 82 düzensiz göçmen yakalandı, 33 göçmen kurtarıldı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yasa dışı yollardan çıkış hazırlığında olan ve karadan ulaşımın olmadığı bölgeye terk edilen toplam 82 düzensiz göçmen yakalandı.

Muhtardan Başkan Akdenizli’ye Teşekkür

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Çamurköy Mahallesini Döğer Mahallesine bağlayan Koru Mevkiindeki asfalt hazırlığını yerinde inceledi. 

Kış hazırlığı renkli görüntüler oluşturdu

Muğla'da yerli dolmalık biberin yaz aylarında toplanması ile birlikte kışlık hazırlığı yapan kadınlar biberlerini temizledikten sonra evlerinin balkonlarına asarak kurutmaya başlaması renkli görüntüler oluşturuyor.

Düğün yapacaktı sokakta kaldı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, düğün hazırlığındaki askeri personel E.D., 7 yıldır kiracı olarak kaldığı evde bir kısım eşyalarını bırakarak şehir dışına göreve gidince, ev sahibi de iddiaya göre evi başkasına kiraya verdi. Marmaris'te yapacağı düğünden sonra evi tamamen boşaltacağını ev sahibine söylemiş olduğunu belirten E.D., avukatları aracılığı ile hemen ev sahibi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Belediye Bayram Hazırlığında

Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bayram hazırlıkları kapsamında yoğun bir çalışma programı yürütüyor. 

Jandarma ekiplerince yapılan kontrollerde göçmenler yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinden Yunanistan’ın İstanköy Adası’na geçme hazırlığındaki 22 göçmen, jandarma ekiplerince yakalandı.

Kolonyacı Ahmet'in bayram yoğunluğu

Muğla'da, "Kolonyacı Ahmet" olarak tanınan ve 45 yıldır patenti kendisine ait 60 çeşit kolonyayla kent sakinlerine ve turistlere hizmet veren Ahmet Gümüşbulut'un 10 metrekarelik dükkanında ramazan bayramı öncesi yoğunluk yaşanıyor.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ikinci yarının ilk karşılaşması olan Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.

DALAMAN'DA 34 GÖÇMEN YAKALANDI

Muğla'nın Dalaman ilçesinde yasa dışı yollardan yurt dışına çıkış hazırlığında olan düzensiz göçmenler Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı.

EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPAN GENÇ, ELEKTRİK AKIMINA KAPILARAK HAYATINI KAYBETTİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde elektrik akımına kapılan inşaat işçisi 26 yaşındaki Taylan Pay, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

ERMAŞ MUĞLASPOR DAVUTLARSPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR

Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta mücadele eden ErmaşMuğlaspor 10. haftada deplasmanda oynayacağı Davutlarspor maçı hazırlıklarına başladı.

MİLYONLUK VURGUN YAPAN KUYUMCU MUĞLA'DA YAKAYI ELE VERDİ

Geçtiğimiz Ağustos ayında Ankara'da vatandaşlara altın satmayı vaat ederek milyonluk vurgun yapan ve firari olarak aranan kuyumcu E.E. (43), Muğla'nın Marmaris ilçesinde yurtdışına kaçma hazırlığındayken yakayı ele verdi.

Dont Mahallesi’nde asfalt hazırlığı sürüyor

Seydikemer’in ismiyle ünlü mahallesi Dont Mahallesinde asfalt hazırlığı sürüyor. Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yaz kış demeden rahat ve güvenle kullanabilecekleri yol yapımı için mesai kavramı gözetmeden çalışıyor.

2. Lige yükselen Fethiyespor’da transfer sessizliği

TFF 2. Ligde mücadele edecek Fethiyespor'da 2 Temmuz Cumartesi günü yapılacak kongrenin hazırlıkları devam ederken, Teknik Direktör Selahaddin Dinçel'in İçel İdmanyurdu ile sözleşme imzalamasının ardından Lacivert Beyazlı futbolculara da transfer teklifi yağdığı öğrenildi. Plaf-Off'ta şampiyon olan Fethiyespor'da sözleşmesi biten 9 futbolcuya 2. Lig ve 3. Lig takımlarından transfer teklifi yağdığı belirtilirken, Fethiyespor'un kongre öncesi transfer hazırlığı içine girememesi taraftarlarını üzüyor.

Seydikemer’de Asfalt Hazırlığı Hız Kesmeden Devam Ediyor

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün talimatları doğrultusunda Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallelerdeki hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Seydikemer’de Asfalt Hazırlığı Çalışmaları Başladı

Seydikemer Belediyesi ekipleri, olumsuz kış şartlarından etkilenen ve bozulan yolları onarırken bir yandan da asfalt dökme hazırlığı yapıyor.

ÇANKAYA FK KARŞILAŞMASI HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

3.Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 2 Nisan Cumartesi günü oynayacağı Çankaya FK karşılaşmasının hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

FETHİYESPOR, ÇANKAYA DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, 2 Nisan Cumartesi günü saat 14:00'te, Yeni Mahalle Hasan Doğan Stadı'nda oynayacağı Çanyaka FK maçına hazırlanıyor.

BELCEKIZ’DA ÇALIŞMALAR YENİ SEZONA KALDI

Dünyaca ünlü Belcekız Plajı İşletmecisi Kıyı Sahil Turizm Ltd.Şti. Belcekız Plajı’nı yeni yüzüyle sezona hazırlamak için çalışmalarına başlamıştı. Yapılması planlanan çalışmaların yaz sezonuna yetişmeyeceği düşünüldüğünden dolayı yapılacak olan çalışmalar 1 Kasım’dan itibaren başlayacak.

HAZIRLIKLAR RAMAZAN BAYRAMI’NA

Yaz sezonunun gelmesine az bir zaman kala turizm sezonunun açılmasını bekleyen işyerleri tadilat, bakım, onarım çalışmalarına hız verdi.Tüm hazırlıklarını Ramazan Bayramı’na göre yapan turizmciler bayramdan sonra piyasaların hareketleneceğini düşünüyor.

Kahraman, “Maliyetine hatta zararına satışlar yapıyoruz”

Türkiye genelinde olduğu gibi Fethiye’de 21 Ekim’de kapılarını açan Atasay Altın ve Pırlanta Çadırı, ziyaretçi akınına uğruyor. Evlilik hazırlığı yapanlar, kendini şımartmak ya da eşini mutlu etmek isteyenler çadırın önünde uzun kuyruklar oluşturuyor.

Yelkenli teknede 26 göçmen yakalandı

Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında yelkenli tekne ile Yunanistan adalarına geçme hazırlığında olan 26 düzensiz göçmen yakalandı.

Bodrum’da FETÖ’cüler yurt dışına kaçarken yakalandı

Bodrum KOM Grup Amirliği tarafından sahadan alınan bilgi sonucu, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü üyesi bir grubun illegal yollardan yurtdışına kaçma hazırlığı yaptığı belirlendi.

Endüstriyel ağaçlandırma saha hazırlığı hizmeti alınacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalıİlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, Muğla Orman İşletme Müdürlüğü tarafından, Muğla Orman İşletme Müdürlüğü 58,6 Alanda Endüstriyel Ağaçlandırma Saha Hazırlığı hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Altınçekiç, “Uzaktan eğitimde eşitsizliklere şahit olduk”

Yüz yüze eğitimden uzak geçen bir buçuk yılın ardından okulöncesi ile ilk ve orta dereceli okullar yeniden tam zamanlı olarak eğitim öğretime açıldı. Yaklaşık 18 milyon öğrenci okulları, sınıfları doldurdu. Bir milyon 100 binden fazla öğretmen de okullarda, sınıflarda öğrencileriyle bir araya geldi. 2021-2022 eğitim-öğretim yılının bu yılki hazırlığının farklı olduğuna değinen Eğitimiş Fethiye Temsilcisi İstem Altınçekiç, “Bu sefer hazırlıklar farklıydı, çünkü çantalara ıslak mendiller, dezenfektanlar maskeler koyuldu. Çünkü içimizde korku var. Fakat okul özleminini neden hem öğrenciler hem veliler hem öğretmenler korkuyla birlikte yaşadık? Neden gereken tedbirlerin alınması ile ilgili bilgilendirmeler yapılmadı” dedi.

Bodrum’da tekneyle kaçarken yakalanan FETÖ’cüler tutuklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesi Karaada açıklarında Fetullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) suçundan ordudan ihraç ve açıkta olan 6 askeri personel tekne ile kaçış hazırlığında iken yakalandı. Hakim karşısına çıkartılan 6 kişi tutuklandı.