Hedef Haberleri

Hedef Haberleri

Yaz sezonu çiçek üretimi başladı

Köyceğiz Beyobası Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen Alım Garantili Çiçek üretimi ile bugüne kadar 25 Milyon çiçek üretimi yapan üreticiler 2024 yaz sezonu dikimine başladı. 2024 yaz sezonunda 1 milyon çiçek üretilmesi hedefleniyor.

Büklü, ‘Yeni hedeflere yürüyeceğiz’

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, 31 Mart yerel seçim sonuçlarının ardından “Teşekkürler Seydikemer” diyerek açıklamada bulundu.

Yaz sezonu çiçek üretimi başladı

Köyceğiz Beyobası Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen Alım Garantili Çiçek üretimi ile bugüne kadar 25 Milyon çiçek üretimi yapan üreticiler 2024 yaz sezonu dikimine başladı. 2024 yaz sezonunda 1 milyon çiçek üretilmesi hedefleniyor.

Milas’ın efeleri sonunda Efeler Ligi hedefine ulaştı

Uzun yıllardan bu yana Türk Voleybolunun en prestijli ligi olan Efeler Ligi’ne çıkabilmek için olağanüstü mücadele eden Milas Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, hayalini gerçeğe dönüştürdü. Konya’da düzenlenen play-off yarı final ve finallerde başarı göstererek Efeler Ligi’ne çıkmaya hak kazandı.

Akdenizli, Seçim Çalışmalarına Yayla Mahallelerinde Devam Etti

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmalarına Seydikemer’in Yayla Mahallelerinde devam etti. Akdenizli, Türkiye Yüzyılında, Seydikemer’in 10’uncu yılında rekor oy almayı hedeflediklerini belirtti.

'Bodrum’un İncileri' adım adım Sultanlar Ligi'ne gidiyor

Bodrumspor Kadın Voleybol Takımı, play-off finallerinde 3 maça çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip, final grubunu ilk ikide bitirdiği takdirde adını Sultanlar Ligi'ne yazdıracak. Bodrumspor Başkanı Hadi Türk, finallerden şampiyon olarak döneceklerine inandığını söyledi.

Akdenizli “Hedefimiz Meclisin Tamamını Kazanmak”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, 31 Mart seçimlerinde sandıklardan en az yüzde 80 oy alacaklarını belirterek, Muğla ve Türkiye’de rekor kırmak istediklerini söyledi. Gittiği her ortamda Seydikemer’li vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve alaka ile karşılaşan Akdenizli, “Amacımız 25 belediye meclis üyesinden oluşan Seydikemer Belediyesinde, Cumhur İttifakı olarak 25 meclis üyesini de alacağız” dedi.

Başkan Gümüş Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü Kutladı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Mesajında “Atatürk’ün; ‘Dünya’da her şey kadının eseridir’ sözünün ve devrimlerinin ışığında kadınların kararlılıkla tüm hedeflerine ulaşabileceğine inanıyor, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Muğla’dan Gazze’ye Yardım Eli

Muğla Olgunlaşma Enstitüsü, Menteşe Halk Eğitimi Merkezi ve Marmaris Halk Eğitimi Merkezi usta öğretici ve kursiyerleri tarafından İsrail saldırılarının hedefi olan Gazze’deki kadın ve çocuklar için havlu, atkı ve bere üretimi yapılıyor.

“Hedefimiz Marmaris’i Sağlık Ve Kış Turizminde Önemli Bir Konuma Taşımak”

Kızılbük GYO uzmanlığıyla yükselen Kızıbük Thermal Wellness Resort, Türkiye’nin en önemli turizm yatırımlarından biri olarak öne çıkıyor. Sadece yaz sezonunda değil yılın 365 günü açık olacak termal tesis, bölge halkının istihdamına katkı sağlarken tatilde sağlığa yatırım yapanların da tercihi olacak.

Genel Başkan Özdağ, “Yükselişte Olan Bir Partiyiz”

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, 3’lü Masa programına konuk oldu. Genel Başkan Özdağ, “Muğla’da da aldığımız oyun üzerinde bir oy almayı hedefliyoruz. Arkadaşlarımdan aldığım bilgilere göre Muğla’da 2 ilçeyi kazanmaya çok yakınız” dedi.

Narkotik ekipleri UYUMA ve NARVAS uygulamalarını tanıtıyor

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün 2018 yılında yerli ve milli yazılım ile geliştirdiği uyuşturucu suçlarına daha seri müdahale imkânı sağlanması hedeflediği UYUMA İhbar Aplikasyonu ve 2024 yılında uygulamaya konulan Narkotik Vaka Sistemi NARVAS Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri tarafından vatandaşlara tanıtımı yapılıyor.

İsmet Taşdemir, 'Aldığınız skora göre hedef değişiyor'

Trendyol 1. Lig'de kalan maçların zor olacağını belirten Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Her şeyi barındıran konumdayız. 1-2 mağlubiyette play-off’un dışına çıkma şansımız da yüksek, 1-2 galibiyetle ilk ikiye oynama şansımız da yüksek. Bunu zaman ve maçlar gösterecek" dedi.

Aras “kazanacağız çünkü ithal adaylarla olmuyor”

Seydikemer’de Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçimlerle ilgili bilgilendirme toplantısında partililere bir konuşma gerçekleştiren Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Cumhur İttifakı Büyükşehir Adayı Aydın Ayaydın’ı hedef göstererek “Çok güçlü bir şekilde kazanacağız çünkü ithal adaylarla olmuyor” dedi. 

İsmet Taşdemir: "Herkesin olmak istediği yerdeyiz"

Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında Altay ile karşılaşacak Bodrum FK hazırlıklarını sürdürüyor.

Aday Adayı Demir, İddialara Sert Cevap Verdi!

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile küfür olayı yaşamasıyla gündeme gelen Serkan Yalnız, yeni yayınladığı videoda CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demir’i hedef aldı. Demir, şahıs hakkında, “Bu şahsı gördüğümde adeta midem bulanıyor. Bu konuyla ilgili asıl pazarlıklar yapıldığını ve kimin kime ne verdiğini de biliyorum” dedi.

Menteşe 3. Etap TOKİ İnşaatının Yüzde 25'i Tamamlandı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 2020 yılında kura çekimi yapılan Menteşe ilçesi 3. etap sosyal konutları inşaatının yüzde 25’lik bölümü tamamlandı. 21 bloktan oluşan 150 adet 3+1 ve 350 adet 2+1 konutların 2024 yılı sonunda hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Seydikemer Yeni Bir Sosyal Tesise Daha Kavuşuyor

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin talimatları doğrultusunda daha önce Karadere, Paşalı, Dodurga, Çatak ve Bekçiler Mahallelerine Çok Amaçlı Sosyal Tesis yapılmıştı. Son olarak Kumluova Mahallesine Çok Amaçlı Sosyal Tesis yapılması için çalışmalar başladı. İhaleyi alan firmayla sözleşme imzalanmasının ardından Sosyal Tesisin temeli atıldı. Çok Amaçlı Sosyal Tesisin 90 gün içinde tamamlanması hedefleniyor.

Marmaris Belediyesi Vatandaşların Taleplerini Çözüme Kavuşturuyor

Marmaris Belediyesi ile vatandaşlar arasındaki iletişimi güçlendirmeyi hedefleyen Halk Masası kurulduğu günden bu yana binlerce talebi çözüme kavuşturdu. Birime kurulduğu günden bu yana 105 binden fazla vatandaşa yanıt verdi.

Bodrum Fk’nın Yıldız Oyuncusu Celal Dumanlı Sakatlandı

Bodrum FK'da Celal Dumanlı'nın sakatlanması, Trendyol 1. Lig'de Play-Off hedefleyen takım için büyük bir kayıp. İsmet Taşdemir, forvet hattı için alternatif transfer arayışına girdi. Dumanlı'nın MR sonuçları bekleniyor.

Çağdaş Bodrumspor deplasmandan galibiyetle dönmeyi hedefliyor

Basketbol Süper Lig'in 14. haftasında Çağdaş Bodrumspor, deplasmanda Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Bodrum ekibi, seri yakalamak istiyor.

Kökten, Kendisine Destek Verenlere Teşekkür Etti

Fethiye’de Cumhur ittifakının adayını MHP'den çıkaracağı açıklandı. Kararın ardından AK Parti’den Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı olan Muhammet Kökten ise sosyal medya hesabından anlamlı bir yazı paylaştı. Kökten, “Fethiye’nin geleceğini inşa etmek için birlikte yol almaya, çalışmaya, hedeflerimizi korumaya ve hep bir ileriye doğru adım atmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Ege Yıldızları’nın Avrupa şampiyonası hedefi için 2 maçı kaldı

Türkiye Kadınlar Hokey Süper Liginde mücadele eden Menteşe Ege Yıldızları 7-8 Ocakta oynanacak süper finalde son 2 takım ile karşı karşıya gelecek.

Menteşe Belediyesi gelecek için geri dönüştürüyor

Menteşe Belediyesi tarafından 2023 yılı içinde geri dönüştürülebilir atıkların doğaya zarar vermeden geri dönüşüme kazandırılması için sürdürülen çalışmalar kapsamında; 46 bin 264 ton evsel atık, 360 bin kg yeşil atık, 1736 ton karışık ambalaj, 1950 kg bitkisel atık yağ, 600 kg atık motor yağı, 2 bin 500 kg elektronik atık ve 20 bin kilogram ömrünü tamamlamış lastik atık toplanarak geri dönüşüme kazandırıldı.

Ahmet Çakı: "Hedefimiz Önümüzdeki Maçı Kazanıp, Ligde Tutunmak"

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor 13. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket ile kendi seyircisinin desteğiyle oynayacak. Çağdaş Bodrum spor yeni Başantrenörü Ahmet Çakı "Hedefimiz önümüzdeki maçı kazanıp, ligde tutunmak" dedi.

Prof. Dr. Demir,"Halkımızın da İsteğiyle Bu Yola Çıktım"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Prof Dr. Nurettin Demir, 3’lü Masa programının bu haftaki konuğu oldu. Aday Adayı Prof. Dr. Demir, “Muğla kurumlaşma anlamında, dünya genelindeki ilk 100 il arasından 93. sıradadır. Ben ve ekibimin hedefi Muğla’nın bu başarılarına artı değer sağlayıp, daha üst seviyelere taşımaktır” dedi.

Menteşe Ege Yıldızları Beşte Beş Yaptı

Türkiye Hokey Süper Ligi'nde Amasya’da oynanan salon hokey karşılaşmalarında Menteşe Ege Yıldızları 5' te 5 yaparak puanını 29' a çıkardı.

Muğlaspor adım adım şampiyonluğa

Yıllarca 2. ve 3. Ligde mücadele eden Muğlaspor, Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta oynadığı 9 maçta 7 galibiyet ve iki beraberlik ile grubunda 23 puanla hem lider durumunda, hem de grubunun namağlup tek takımı. Türk futboluna Sercan Görgülü ve Rıdvan Dilmen gibi ünlü futbolcuları kazandıran Muğlaspor, 2020-2021 sezonunda Bölgesel Amatör Lige düştü. BAL liginde 3 yıl mücadele eden Yeşil-Beyazlılar, sezon öncesi hedeflerini 3. Lig olarak belirledi.

Muğla’daki örnek proje, öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandıracak

Muğla’da öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırılması hedefiyle başlatılan 'Bir kitap bir insan' projesi, gerçekleştirilen ziyaretle Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta’ya tanıtıldı.

Bodrumspor’un Hedefi 3 Puan

Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig'in 14. haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak.