Hint Haberleri

Hint Haberleri

Hintli milyarderin mega yatı Fethiye’de 30 ton yakıt aldı

Hintli milyarder Ravi Ruia'ya ait 500 milyon dolarlık mega yat 'Sunrays' Fethiye Limanı'na demir attı, yata 30 ton yakıt ikmali yapıldı.

Renkli Hint düğünlerine ev sahipliği yapıyor

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki lüks turistik tesislerde, 3 gün 3 gece süren ve renkli görüntülere sahne olan Hint düğünleri düzenleniyor.

MİLAS’TA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Muğla'nın Milas ilçesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince düzenlenen operasyonda 46 kilogram esrar, 16 kök Hint keneviri ele geçirilirken, olayla ilgili yaşlı bir çift gözaltına alındı. gözaltına alınan yaşlı çift keneviri sağlık için kullanacaklarını iddia etti.

Özel uçaklarla gelip 3 gün 3 gece düğün yaptılar

Geçtiğimiz yıllarda Hint düğünlerine ev sahipliği yapan Bodrum, bu kez de Lübnanlılara ev sahipliği yaptı.

MUTSO’dan Covıd-19 Hint Varyantına Karşı Aşı Uyarısı

Muğla Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Eriş Başaran Akça ile Başkan Yardımcısı Ahmet Demiral, Covid-19 Salgınının 4’üncü ve en tehlikeli Hint Varyantı üzerine aşılama konusunda bilgilendirme amaçlı MUTSO’yu ziyaret etti.

Özel öğrenciler teleferik ve yamaç paraşütü keyfi yaşadı

Fethiye’de Kaymakamlık öncülüğünde Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Pilotları Kooperatifi tarafından ilçedeki rehabilitasyon merkezlerinden birer özel öğrenci ile ailelerine çifte adrenalin yaşatıldı. Özel öğrenciler Babadağ Teleferik ile bin 700 metreye çıkıp, buradan Yamaç Paraşütü Pilotları Kooperatifi’nin tecrübeli pilotlarıyla Ölüdeniz Belceğiz’e sorunsuz bir uçuş gerçekleştirdiler. Özel öğrenciler uçuşun ardından harika bir gün yaşadıklarını belirtip, “İlk kez uçtuk. İlk kez teleferiğe bindik. Gökyüzünde uçmak çok güzeldi. Herkesin bir kez uçmasını tavsiye ediyoruz” dediler.

Sahur vakti uyuşturucu operasyonu

Fethiye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince sabaha karşı yapılan operasyonda 1 şahıs 16 paket şeklinde hazırlanmış metamfetamin ve hint keneviri tohumu ile yakalandı.

Davranışlarından şüphelenilen şahsın evinde 55 paket hint keneviri ve esrar bulundu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde jandarma ekiplerinin davranışlarından şüphelendiği şahsın üzerinde ve evinde yapılan aramada 55 paket kenevir tohumu ve 5 gram kubar esrar bulundu.

Bodrum, milyon dolarlık düğünlerin cazibe merkezi olacak

İstanbul ve Antalya ekonomisine büyük katkı sağlayan uluslararası düğün organizasyonunda Bodrum atağa geçti. Hint düğünleri gibi milyonlarca dolar harcanan düğünleri Bodrum’a getirmek için Uluslararası Düğün Profesyonelleri Derneği'nin Bodrum Bölge Başkanlığı kuruldu.

Hintli Milyarderin yüzen sarayı 2 milyon tl’lik yakıt aldı

Hintli kardeş milyarderler Ravi ve Shashi Ruia’ya ait 500 milyon Dolar değer biçilen yatı Sunrays, yaz sezonunda başta Fethiye olmak üzere, Ege ve Akdeniz’deki görevini tamamlayıp Fethiye iskelesine yanaştı. Mavi saray olarak da adlandırılan mega yat Fethiye İskelesi’nden 240 bin litre yakıt ikmali yaparak, Maldivler’e gitmek için hazırlık yapıyor. Hintli milyarder kardeşlerin de tatillerini geçirdiği ve pek çok ünlüyü gezdirdiği Cayman Adaları bayraklı mega yat, Fethiye’den 240 bin litre yakıt karşılığı 2 milyon TL ödediği, ayrıca kumanyalarını da Fethiye’den temin ettiği öğrenildi.

Bu Kadarda Olmaz, Mezarlığa Bile Diktiler

Seydikemer'de zehir tacirleri pes dedirten bir olay daha gerçekleştirdi. Zehir tacirlerinin mezarlığa ektiği onlarca hint keneviri Seydikemer Eşen Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı ekipler tarafından ele geçirilip, imha edildi. Jandarma ekipleri mezarlığa hint keneviri eken kişi ve kişileri yakalamaya çalışıyor.

Saatcı; “Üst Düzey Teklifler Aldım”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan randevu talep ettiğini geçtiğimiz günlerde açıklayan Başkan Saatcı, gazetecilerin sorusu üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan ile neler konuşulacağını da basın mensuplarıyla paylaştı. Başkan Saatcı ayrıca Ak Parti’ye transferiyle ilgili soruya da, “Bulunmaz Hint kumaşı değilim. Ancak benim başlık param Fethiye’nin il olması. Fethiye’yi il yapsınlar, Ak Parti’ye geçerim” dedi.