Hırsızlar Haberleri

Hırsızlar Haberleri

Plajdan çanta çalan hırsızlar adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde önceki sabah saatlerinde denize giren sporcuların çantası ile değerli eşyalarını çalan hırsızlık şüphelileri gözaltı işlemlerinin ardından çıkarıldıkları adliyede adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

ORTACA'DA BAKIR BORU VE KABLO HIRSIZLARI YAKALANDI

Muğla'nın Ortaca ilçesinde bakır boru ve kablo hırsızı polis ekiplerince yakalandı.

KÖYCEĞİZ'DE OTO HIRSIZLARI YAKALANDI

Köyceğiz'de 3 ayrı otomobil hırsızlık olayını aydınlatan polis ekipleri, yaptığı operasyonla 2 şüpheliyi yakaladı.

BAKIR HIRSIZLARI JASAT TİMİNE YAKALANDI

Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde 22 bin TL tutarında bakır ev eşyası hırsızına JASAT ekipleri tarafından operasyon düzenlendi.

CİNS KÖPEK HIRSIZLARI POLİS TARAFINDAN YAKALANDI

Muğla’nın Marmaris ilçesinde cins köpekleri çalan hırsızlar kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalandı.

MARMARİS'TE EVDEN 1 MİLYONLUK HIRSIZLIK YAPAN ŞAHISLAR TUTUKLANDI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde farklı günlerde üç hırsızlık olayına karışan, girdikleri evlerin altını üstüne getirip iddiaya göre 1 milyon lira değerinde eşya ve ziynetleri çalan, polis tarafından yakalanan hırsızlar sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı.

EVİN ALTINI ÜSTÜNE GETİRİP, 1 MİLYONLUK HIRSIZLIK GERÇEKLEŞTİRDİLER

Muğla'nın Marmaris ilçesinde farklı günlerde üç hırsızlık olayına karışan, girdikleri evlerin altını üstüne getirip iddiaya göre 1 milyon lira değerinde eşya ve ziynetleri çalan şahıslar, son girdikleri evde güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken, polis ekipleri yaptıkları çalışma ile hırsızları kısa süre içerisinde yakaladı.

KÖYCEĞİZ POLİSİNİN TİTİZ ÇALIŞMASI SONUCU HIRSIZLAR YAKALANDI

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde ev, işyeri, market ve araçlardan hırsızlık yaptıkları belirlenen 9 kişi gözaltına alındı, iki kişi tutuklandı.

TAMİRE BIRAKILAN MOTORU ÇALIP PARÇALADILAR

Muğla'nın Marmaris ilçesinde tamir için bırakılan motoru çalarak parçalayan hırsızlar, motorun parçalarını alıp işe yaramaz parçalarını ise ormanlık alana attı.

Köyceğiz’de akaryakıt hırsızlığı şüphelileri polisten kaçamadı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde iş makinelerinden 600 litre mazot çalan hırsızlar polis tarafından yakalandı.

Son Sandaletçi Fevzi Usta Teknolojiye Direniyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşayan, çarşı içinde doğup büyüdüğü evinde imal ettiği sandaletleri küçük bir tezgahta satan 64 yaşındaki Fevzi Olca artık bu işi yapan olmadığı için 'Son Sandaletçi' olarak anıldığını, el emeği ürettiği sandaletlerin 'model hırsızları' diye tabir ettiği bazı kişilerce teknolojik olarak taklit edildiğini ifade etti.

Ayakkabı hırsızları apartman sakinlerine yakalandı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde ayakkabı hırsızlığı yaptığı iddia edilen 2 kişi apartman sakinlerine yakalandı.

Köyceğiz Polisinden kablo hırsızlarına suçüstü

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde polis ekipleri, kablo hırsızı bir şahsı kovalamacanın ardından suçüstü yakaladı.

Klima hırsızları güvenlik kamerasına yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde klima hırsıları güvenlik kameralarına yansıdı.

Milas’ta akaryakıt ve akü hırsızları yakalandı

Muğla'nın Milas ilçesinde park halindeki araçlardan akaryakıt ve akü çalan 3 kişi yakalandı.

Kablo Hırsızları Yakalandı

Seydikemer’de kablo hırsızlığı yapan iki şüpheli tutuklanarak, Eşen Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Kablo Hırsızları Yakalandı

Seydikemer’de kablo hırsızlığı yapan iki şüpheli tutuklanarak, Eşen Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Ölüdeniz’de Komşularını Soydular

Ölüdeniz Mahallesi Ovacık Mevkii’nde İngiltere vatandaşı Max ROBİNSON ve Josh COX’un kaldıkları villaya giren komşu villada oturan hırsızlar kendilerini fark eden ev sahiplerini bıçakladıktan sonra villayı soydular.Yakalanan soyguncular tutuklanarak Eşen Kapalı Cezaevi’ne gönderildiler.

Motor hırsızları kaçamadı

Eşen Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri motor hırsızlarını kıskıvrak yakaladı.

Dinamo hırsızları JASAT’tan kaçamadı

Marmaris Çetibeli Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk bölgesinde içinde çok sayıda iş makinası, araç ve malzeme barındıran, çevresinde güvenlik tedbiri bulunmayan tesisten hırsızlık olayının olabileceği şüphesine üzerine Marmaris JASAT timleri tarafından kontroller başlatıldı.

Bodrum’da demir hırsızları yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 4 ton ağırlığında ve 20 bin TL değerindeki inşaat demirini çalan şahıslar, jandarma ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

JASAT Timleri hırsızlara göz açtırmıyor

Muğla’nın Bodrum İlçesinde sörf yaptığı esnada kıyıya bıraktığı 2 bin 500 Euro değerinde olan sörf tahtası, sörf uçurtması, bel kemeri ve kontrol barını çalan şahıs Akyarlar Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince yakalandı.

Asayiş Büro Amirliği hırsızlara göz açtırmıyor

Muğla'nın Fethiye ilçesinde gerçekleşen hırsızlık konusuyla alakalı olarak Asayiş Büro Amirliğince aynı gün kurulan özel ekip ile yapılan detaylı araştırmalarda İzmir İlinden kiraladıkları araçla çevre il ve ilçelerde dahil olmak üzere birçok ikametten hırsızlık gerçekleştirdiği tespit edilen 3 kişi yakalandı.

Hırsızlar çobanın keçileri ile birlikte hayallerini de çaldılar

Kurban bayramına sayılı günler kala hırsızlar çobanların keçi ve koyunları ile birlikte umutlarını da çalmaya başladı. Milas'ın Beçin Mahallesi'nde Kale Mevkii'nde ikamet eden Hüseyin Kavuran'a ait 21 adet kurbanlık keçi kimliği belirsiz kişilerce çalındı. Güvenlik güçleri çobanın çalınan hayvanlarını bulabilmek için çalışma başlattı.

Park halindeki aracı soyan 2 kişi tutuklandı

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri, Karagedik Mahallesi’nde park halindeki otomobilden araç teybi, 2 adet hoparlör, amfi ve bas cihazının çalındığı ihbarını aldı. İhbar üzerine harekete geçen ekipler şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. 

JASAT’tan hırsızlara geçit yok

Fethiye’nin Ovacık Mahallesi’nde çeşitli konut ve iş yerlerinden elektronik eşya, hurda malzemesi ve motosiklet çaldığı tespit edilen şüpheliler, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından yakalandı.

Motosiklet hırsızları JASAT’a yakalandı

Bodrum Akçaalan Mahallesinde meydana gelen motosiklet hırsızlığı sonrası Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri çalışma başlattı.

Elektrik kablosunu kesip götürdüler

Muğla'nın Bodrum ilçesinde vatandaşların elektrik sayaçlarını dışarı taşımak için çektiği elektrik kablosunu kesip götüren hırsızlar kayıplara karıştı.

Kablo hırsızları adlı kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Fethiye’de yaşanan kablo hırsızlığı şüphelileri adliyeye sevk edildi. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekiplerince 5 Şubat Cuma günü Foça Mahallesinde inşaat halinde bulunan villanın duvar altına döşeli elektrik tesisat kablosunun söküp, çaldığı iddiası ile gözaltına alınan 5 şüpheli çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.