Iftar Haberleri

Iftar Haberleri

Akdenizli: “sizlerle birlikte bu şehrin mimarı olmaktan mutlu olacağım”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Ayı dolayısıyla Belediye Personeli ve aileleri ile iftar programından bir araya geldi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Akdenizli iftar programında yaptığı konuşmada; “Önümüzdeki 5 yıl sürecinde de sizlerle birlikte bu şehrin mimarı olmaktan inanın mutlu olacağım” dedi.

Marmaris Kaymakamlığı Öksüz Ve Yetimleri Unutmadı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde kaymakamlığa bağlı hizmet veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, vakfa kayıtlı vatandaşlar, öksüz, yetim çocuklar ve ihtiyaç sahipleri için Ramazan ayının 15. gününde ve ‘Unutursan Yetim Kalır’ projesi çerçevesinde Dünya Yetimler Günü’nde iftar programı düzenlendi.

Saatcı, Faralya'da İftara Katıldı

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Faralya Mahallesi'nde gerçekleştirilen iftar yemeğine katıldı.

Kökten, Fethiye'de 5 Bin Kişilik İftar Yemeği Verdi

Cumhur İttifakı tarafından düzenelenen İftar proğramına katılım yoğun oldu. Programda katılımcılara hoşgeldiniz konuşması yapan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, "Bizler önümüzdeki beş yılda Fethiye'ye hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız"dedi.

Kökten, STK başkanları ve iş insanları ile iftarda buluştu

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, iş insanları ve STK başkanları ile iftar sofrasında bir araya geldi. 

Başkan Akdenizli, İnce ailesini ziyaret etti

Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, iftar sofrasına konuk oldu.

Muğla Valisi Akbıyık Şehit Aileri Ve Gaziler İle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Muğla Valiliği ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma programı çerçevesinde şehit aileleri ile gazilere iftar yemeği verildi.

Başkan Akdenizli; “Şehit Aileleri ve Gazilerimiz Başımızın Tacıdır”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Seydikemer Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin açılışını büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Akdenizli; “Şehitlerimizin geride bıraktığı yakınları milletimize emanettir. Bu nedenle ilçemizde bulunan 19 şehit yakını, 42 Gazimiz bizim başımızın tacıdır” dedi.

Şehit Aileleri Ve Gaziler İçin Anlamlı İftar Yemeği

Fethiye Kaymakamlığı tarafından Çalış Sahil, Şat Burnu ORKA Grup Big Chefs'te şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği programı düzenlendi.

MÜSİAD Muğla Şubesinden iftar programı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi, huzurevi, yaşlı bakım evi ve devlet çocuk evlerinde kalanlar için iftar programı düzenledi. İftar programına Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük ve MÜSİAD Muğla Şube üyeleri katıldı.

Kökten, ‘20 yıllık bir özlem var’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın da katılımıyla Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’in seçim ofisinde iftar programı düzenlendi.

Ramazan Boyunca Seçim Ofisinde İftar Yemeği Sunulacak

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Ramazan ayı boyunca seçim ofisinde halka iftar yemeği verecek.

Alim Karaca Kargı’da Coştu, Coşturdu

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Kargı mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Karaca, Atatürk Caddesi esnaf ziyaretinin ardından Çalıca’da vatandaşlarla iftar yemeğine katıldı. Karaca, iftar yemeğinin ardından Kargı’da halkla buluştu.

Başkan Akdenizli, Muhtarlar Ve Stk’lar İle İftarda Buluştu

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, mahalle muhtarları ile Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerine iftar verdi.

Başkan Akdenizli, İlk İftar Programında Teşkilatla Bir Araya Geldi

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, Ramazan ayının ilk iftarını AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’ün katılımıyla Cumhur İttifakı Teşkilatı ile birlikte yaptı.

Muharrem Ayı Orucunun İftar Yemeği Gerçekleşti

Bodrum Alevi Bektaşi Kültür Derneği tarafından Bodrum Belediyesi ev sahipliğinde 23 Temmuz Pazar Günü Muharrem Ayı Orucu İftar Yemeği düzenlendi

Başkan Akdenizli: “salonlara sığmıyoruz”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, belediye birimlerinde görev yapan personeli ve ailelerini iftar sofrasında ağırladı.

Atatürk’ün gölgesinde ramazan coşkusu

Marmaris Belediyesinin bu yıl ilk kez yaptığı “Ramazan ayında Her Köyde Bir İftar” etkinliği; 14 köyden sonra, Marmaris merkez mahalleleri için Atatürk meydanında düzenlediği final iftar yemeği ile sona erdi.

Seydikemer’de 5 bin kişilik iftar!

Seydikemer Belediyesi mübarek Kadir Gecesi'nde, Belediye Hizmet Binası ve Hükümet Konağı önünde 5 bin kişilik iftar sofrası kuruldu. Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğinde oruçlarını dualar eşliğinde açan Seydikemerliler, Ramazan Ayı’nın manevi güzelliğini ve bereketini paylaştı.

Mahalle iftarları Taşlıca’da sonlandı

Marmaris Belediyesi’nin düzenlediği mahalle iftarları 14 yerde yapıldı. Başkan Mehmet Oktay son olarak Taşlıca Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kargı Mahallesi’nde 2 bin kişilik imece usulü iftar

Kargı Mahalle Muhtarlığı ve Kargı Mahallesi Geliştirme, Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği öncülüğünde mahalle sakinleri tarafından imece usulü iftar yemeği düzenlendi.

Gaziler ve muhtarlara iftar yemeği düzenlendi.

Bodrum Belediyesi tarafından Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın katılımıyla şehit yakınları, gaziler ve muhtarlara iftar yemeği düzenlendi.

"Seydikemer'de birlik ve beraberliği devam ettireceğiz

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede görev yapan Kurum Müdürleri, STK temsilcileri, daire amirleri, belediye birim müdürleri ve aileleriyle iftar sofrasında bir araya geldi.

Yiğit, mesai arkadaşlarıyla iftarda bir araya geldi

Fethiye İlçe Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, Fethiye Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde çalışan mesai arkadaşları ile birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kaymakam Karaman, muhtarlarla bir arada

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, iftar yemeğinde Fethiye Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi.

Dörtyol sakinlerine, iftar yemeğinde güzel haberler verildi

Milas Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen, birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın sembolü olan iftar yemekleri Ramazan ayı boyunca Milas’ın farklı noktalarında kurulmaya devam ediyor.

Kaymakam Karaman, Sahil Güvenlik personeliyle iftar yemeğinde bir araya geldi

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, ilçede görev yapan Sahil Güvenlik personeliyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Depremzedeler ile iftarda buluştu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy, ilçedeki misafirhanelerde konaklayan depremzede aileler ile birlikte iftar programına katıldı.

Esnaflardan depremzedelere iftar yemeği

Fethiye esnafları tarafından depremzedelere iftar yemeği programı düzenlendi.

Kaymakam Aksoy, depremzedeler ile iftar yaptı

Kaymakam Aksoy, depremzedeler ile iftar yaptı Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy İçmeler Turizm Otelcilik Uygulama Oteli'nde konaklayan depremzede vatandaşlar ile birlikte iftar yaptı çocuklara hediyeler dağıttı.