Il Birinciliği Haberleri

Il Birinciliği Haberleri

Köyceğiz Atatürk Ortaokulu satrançta il birincisi oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Atatürk Ortaokulu Kız Satranç Takımı Satranç İl Birinciliği Müsabakalarında şampiyon oldu.

Başkan Akdenizli, Dereceye Giren Güreşçilere Madalyalarını Takdim Etti

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Küçük-Minikler ve Büyük-Minikler Serbest Erkekler Güreş İl Birinciliği Müsabakalarına katılıp, dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti.

Sporcular İl Şampiyonu Oldu

Masa Tenisi Muğla İl Temsilciliği tarafından U-15 yıldızlar, takım ve ferdi il birinciliği turnuvası düzenlendi. İl genelinden 48 sporcunun katıldığı şampiyonaya Muğla Büyükşehir Belediyesi 10 erkek 6 kadın sporcu ile kadın katıldı.

Muğla’da Okul Sporları Bilek Güreşi İl Birinciliği Müsabakaları Yapıldı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları yıldız kızlar ve erkekler, küçük kızlar ve erkekler il birinciliği müsabakaları 55 sporcunun katılımıyla Muğla Atatürk Spor salonunda yapıldı.

Büyükşehir Masa Tenisi Sporcularından 8 Madalya

3-4 Şubat 2024 tarihlerinde Menteşe’de gerçekleştirilen “U-19 Gençler Kadın/Erkek Takım/Ferdi İl Birinciliği müsabakasında Büyükşehir Belediyesi Masa tenisi sporcuları 3 takım 9 sporcu ile katıldığı turnuvadan 8 madalya ile döndü. 16 Spor kulübünün 48 sporcu ile katıldığı turnuvada Büyükşehir Belediyesi sporcuları Erkek takım derecelerinde; Metehan Zabir, Yiğit Fikret Zabir ve Ufuk Çiftçi’den oluşan A takımı ile İl Birincisi olarak altın, Can Kızılkaya, Mehmet Erdem Demirtaş ve Rüzgar Alp Yalçınkaya’dan oluşan B Takımı ile İl İkincisi olarak gümüş, Çınar Yüce, Tuna Görmek ve Nihat Emir Bozyer’den oluşan C Takımı ile İl Üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

Muğla’da okul sporları yıldızlar tenis il birincisi belli oldu

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları yıldızlar kızlar Tenis İl birinciliği müsabakaları sona ererken, dereceye giren okullar ödüllerini aldı.

Köyceğizli Güreşçi Kızlardan Yedi Şampiyonluk

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Yıldız ve Genç Kızlar güreş takımı sporcuları büyük başarı göstererek okul sporlarına damga vurdu.

Kick Boks Muğla Birinciliği Sona Erdi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Okul Sporları Kick Boks Muğla Birinciliği Menteşe Atatürk Spor Salonunda düzenlendi.

Okul sporları voleybol turnuvası düzenlendi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet programı çerçevesinde Genç A Erkekler Voleybol İl Birinciliği bugün oynanan final müsabakasıyla sona erdi.

FLOOR CURLİNG İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI KÖYCEĞİZ’DE YAPILDI

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Floor Curling İl Birinciliği müsabakaları 4-5 Ocak tarihleri arasında gerçekleşti.

KİCK BOKSTA KÖYCEĞİZLİ YAMAN İL BİRİNCİSİ OLDU

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kick Boks İl Temsilciliği'nin faaliyet programında yer alan Kick Boks İl Birinciliği müsabakaları sona ererken, Köyceğizli sporcu il birinci oldu.

MUĞLA'DA MİNİKLER MASA TENİSİ TAKIMI ŞAMPİYON OLDU

Masa tenisi il faaliyet programı çerçevesinde gerçekleştirilen 'Minikler Takım İl Birinciliği' müsabakalarında Muğla Gençlik ve Spor Kulübü Minik Kadın Masa Tenisi Takımı şampiyon oldu.

Muğla’da Geleneksel Çocuk Oyunları şampiyonları belli oldu

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Geleneksel Çocuk Oyunları İl Birinciliği Yarışmaları Muğla Atatürk Spor Salonu ve Menteşe Spor Salonunda yapılan yarışlarla sona erdi.

Köyceğiz, Kano İl Birinciliği Turnuvası’ndan başarıyla çıktı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yapılan kano il birinciliği turnuvası tamamlandı.

FETHİYELİ OKÇULARIN BAŞARISI

Fethiye’de okçuluk sporuna ilgi gün geçtikçe büyüyor. Okçuluğa ilgisi artan Fethiyeli gençler son olarak Muğla’da düzenlenen İl Birinciliği müsabakalarında Fethiye adına başarılı sonuçlar aldılar.

MUĞLA’DA OKUL SPORLARI OKÇULUK İL BİRİNCİLİĞİ SONA ERDİ

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında Okçuluk İl Birinciliği Müsabakaları düzenlendi.

Küçükler Futbol İl Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi

Küçük Erkekler Futbol İl Birincisi Yatağan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ortaokulu oldu. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol İl Birinciliği Müsabakaları Kötekli Futbol Sahasında yapıldı.

Bocce Muğla İl Birinciliği Sona Erdi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen Okul Sporları Bocce İl Birinciliği Müsabakaları Muğla Atatürk Stadında yapıldı.

Eski Muğla Sokaklarında Hedefe Koştular

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen Okul Sporları Oryantiring İl Birinciliği Yarışları Eski Muğla Sokaklarında yapıldı.

Genç güreşçiler heyecanlandırdı

Minikler Kategorisinde Güreş İl Birinciliği Müsabakaları Fethiye Spor Salonu’nda yapıldı.50 sporcunun katıldığı müsabakalarda oldukça çekişmeli maçlar izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

Bocce Müsabakalarında Şampiyon Karagedik Ortaokulu

Okul sporları Bocce İl Birinciliği müsabakalarında 4 kategorinin 4’ünde de başarılı olan Karagedik Ortaokulu şampiyon oldu.

Köyceğiz’de düzenlenen Floor Curling müsabakaları sona erdi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde organize edilen Floor Curling il birinciliği müsabakaları gençlerin kıyasıya mücadeleleri ile sona erdi.

Köyceğiz’de Yıldızlarda Floor Curling il birincileri belli oldu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Floor Curling İl Birinciliği Müsabakaları tamamlanırken, Ahmet Murat Yenici ve Ahmet Magat'ın hakemlikleri ile gerçekleştirilen turnuvada şampiyonlar da belli oldu. Çekişmeli geçen müsabakaların ardından Yıldız Kızlarda ve Yıldızlar Karma kategorisinde Toparlar Ortaokulu şampiyon olurken, Yıldız Erkekler kategorisinde Köyceğiz Atatürk Ortaokulu şampiyon oldu.

Fethiyeli Güreşçilerden 8 Altın Madalya

Fethiye Gençlik Ve Spor Güreş Kursu Muğla Serbest Güreş Okullar Arası İl Birinciliğinden 8 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya ile döndü.

Okul Sporları Kros Yarışları Sona Erdi

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı okul sporları kros müsabakaları sona erdi. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 2021-2022 yılı okul sporları faaliyet programları kapsamında yer alan ‘Okul Sporları Kros İl Birinciliği’ yarışları Ula Göleti'nde yapılan yarışlarla tamamlandı.

Menteşe Spor Salonu Masa Tenisi İl Birinciliği turnuvasına ev sahipliği yaptı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan "Masa Tenisi Gençler Takım İl Birinciliği" Müsabakaları 10 Ekim Pazar günü Menteşe Spor Salonunda gerçekleşti.

Muğla Küçükler ve Yıldızlar il birinciliği satranç turnuvası sona erdi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Muğla Satranç İl Temsilciliği tarafından 21-22 Ağustos 2021 tarihlerinde “2021 Küçükler ve Yıldızlar İl Birinciliği Satranç Turnuvası” Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Erkek Öğrenci Yurdunda düzenlendi.

Muğla İl Birinciliği Yine Fethiye’de

Atık Pil ve Elektronik Atık Toplama Yarışmalarında dereceye giren okullara ödülleri verildi.

Fethiye Voleybol SK Türkiye Finallerinde

2018-2019 voleybol sezonunda Küçük Erkekler kategorisinde Muğla il birinciliğini alan Fethiye Voleybol SK, Isparta/Eğridir’de düzenlenen bölge şampiyonasında da şampiyon olarak 22-29 Mayıs tarihlerinde Kocaeli’nde düzenlenecek olan Türkiye Finallerine gitmeye hak kazanmıştır. Isparta/Eğridir’de düzenlenen bölge şampiyonasına Denizli, Isparta, Konya, Antalya ve Afyon il birincilerinin bulunduğu takımlarla mücadele eden Fethiye Voleybol SK gruptan başarıyla çıkarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştır.