Iptal Haberleri

Iptal Haberleri

Fethiye Ölüdeniz’de fırtına Tüm uçuşlar iptal!

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarılar sonrasında Fethiye Ölüdeniz’de fırtına görüldü. Uçuşlar ise iptal edildi.

MIYC Kış Trofesi Yarışı rüzgar yetersizliğinden iptal oldu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Marmaris Uluslararası Yat Kulübünün (MIYC) 15'inci kez düzenlediği 7 ülkeden 38 yelkenli yatın katıldığı Kış Trofesi'nin 3'üncü ayak ilk gün yarışları, yeterli rüzgar olmadığı için yapılamadı.

Bodrum Belediyesi Yılbaşı Etkinliklerini İptal Etti

Bodrum Belediyesi organizasyonuyla gerçekleşmesi planlanan yeni yıl kutlama etkinlikleri şehitlerimize saygı çerçevesinde yapılmama kararı alındı.

Marmaris’te konserler iptal edildi

Marmaris Belediyesi, 12 askerin şehit olması nedeniyle düzenlenecek tüm etkinlikler, eğlenceler ve yılbaşı konserini iptal etti.

Mandalina Festivali buruk geçti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Bodrum Mandalina Festivali, Pençe-Kilit Harekatı’nda şehit olan 12 Mehmetçik nedeniyle buruk geçti. Festivalde konser ve halkoyunları gösterileri yapılmadı.

The Bodrum Cup yarışı sonrası anlamlı hareket

 Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bu yıl 35.'si gerçekleştirilen Maximiles Black The Bodrum Cup yarışları ödül töreniyle sona erdi.

Başkan Akdenizli: “Gazze’de Yaşanan İnsanlık Dramı Nedeniyle Hülya Avşar Konseri İptal Edilmiştir”

Seydikemer Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100’üncü yılı kapsamında yapılması planlanan Hülya Avşar konseri, Gazze’de yaşanan insanlık dramı nedeniyle iptal edildi.

Solo Türk Gösteri Uçuşları İptal Edildi

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle, İsrail'in Gazze'de sivillere yönelik saldırıları dolayısıyla "3 günlük milli yas" ilan edilmesinin ardından Türkiye'de birçok etkinlik iptal edildi.

“Vergiler çok fazla! Ek MTV için söylenecek söz yok”

Anayasa Mahkemesi(AYM), ek Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) alınmasını öngören düzenlemenin iptali ve yürürlüğünün durdurulması istemiyle yapılan başvuruyu karara bağladı. Kararı duyan vatandaş ise isyan etti.

Büyükşehir dava açtı, ÇED kararı iptal oldu

Muğla'nın Milas ilçesinde özel bir maden şirketi tarafından 2022 yılında ‘Yük Tahmil Tahliye İskelesi ve Dip Tarama Projesi’ için ÇED olumlu kararı alınmasının ardından Muğla Büyükşehir Belediyesi bölgedeki ekosisteme zarar vereceği gerekçesiyle dava açtı. Muğla 1. İdare Mahkemesi tarafından proje için verilen ÇED olumlu kararı iptal edildi.

Çimento Fabrikasının Yapı Ruhsatı İptal Edildi

Muğla’nın Menteşe ilçesi Bayır Mahallesi ile Yatağan ilçesine bağlı Deştin Mahallesi arasında yapılması planlanan çimento fabrikasına karşı yöre halkının açtığı davada fabrikaya verilen ÇED kararının iptal edilmesinin ardından Menteşe Belediyesi’nce Çimento Fabrikasının Yapı Ruhsatı iptal edildi. 

Fethiyespor’un Futbolcusunun Transferi İptal Oldu

Fethiyespor’da forma giyen sol bek oyuncusu Mehmet Sacit Yolcu’nun 3 Eylül’de Elazığspor’a transferi duyurulmuştu. Yolcu’nun transferi, Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı’nın isteğiyle iptal oldu.

Proje Halk Oylaması ile İptal Edildi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde belediye projeleri dahilinde İçmeler Mahallesi Cumhuriyet Meydanı Atatürk parkına yapımı planlanan çok amaçlı salon projesi için yapılan referandum sonucunda ‘yapılmasın’ sonucu çıktı. Belediye Başkanı Oktay ‘ halkın iradesi herşeyden üstündür proje iptal ‘ diyerek o alanı park ve yeşil alan olarak değiştirilmesi direktifini verdi.

Sıla konserlerini iptal etti

Ünlü şarkıcı Sıla'nın annesi Ömür Gençoğlu'nun beynine pıhtı attı. Gençoğlu, hastanede tedavi altına alındı. Sıla ise Ege konserlerini iptal ederek annesinin yanına gitti.

Başkan Ayyıldız ‘’Antalya yaptı, sıra Muğla’da, müzik yasağı kaldırılsın’

Muğla’nın Marmaris ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız, Antalya İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından 16.06.2023 tarihli müzik yayınlarının 24.00' kadar yapılması maddesinin iptal edilme kararının aynısının, tüm turizm şehirlerinde uygulanmasını talep etti.

Olaylı Maç Tatil Edildi

17 Mayıs Çarşamba günü Fethiye Sentetik Futbol Sahası’nda oynanan, normal süresi 1-1 ilerleyen maçta rakip takımın saha olayları çıkarmasından ötürü maç, ileri bir tarihe ertelendi.

Erdoğan’ın Muğla Programı İptal Edildi

AK Parti Muğla İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Muğla’da gerçekleştireceği mitingin yoğun programdan dolayı iptal edildiğini duyurdu.

MİLAS TUZLA SULAK ALANI İÇİN ÇED OLUMLU KARARI İPTAL EDİLDİ

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin müdahil olduğu Milas Tuzla Sulak alanında yapılması planlanan Turizm Kenti Projesi ile ilgili davada ÇED Olumlu Kararının iptal edilmesine karar verildi.

EMİTT FUARI DEPREM NEDENİYLE ERTELENDİ

8-11 Şubat tarihleri arasında 26'ncı kez düzenlenmesi planlanan EMITT Turizm Fuarı, ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle iptal edildi.

MAHKEME, BODRUM ÇİFTLİK YALI MEVKİİ İMAR PLANI’NI İPTAL ETTİ

Muğla'nın Bodrum ilçesi Çiftlik Mahallesi Yalı mevkiinin imar planına yönelik açılan davada mahkeme bölgenin nazım imar planını iptal etti. Alanın korunması ve bölgedeki mülk sahiplerinin haklarını ve doğal sit alanlarını korumak amacıyla hukuk mücadelesi verdiklerini belirten davanın avukatı Av. Bilgehan Şahin, çıkan kararı memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

24 Kasım Öğretmenler Günü, Fethiye Özer Olgun kültür Merkezi'nde düzenlenen tören ile kutlandı. Çelenk Sunma Töreni ise yağış nedeni ile iptal edildi.

METEOROLOJİ'DEN MUĞLA'YA KUVVETLİ SAĞANAK VE FIRTINA UYARISI

Meteoroloji'nin şiddetli sağanak yağış ve fırtına uyarısı yaptığı Muğla'nın Bodrum ilçesinde Datça'ya yapılacak feribot seferleri iptal edildi.

BAĞ BOZUMU FESTİVALİ’NİN ÜÇÜNCÜSÜ DÜZENLENİYOR

Fethiye Belediyesi'nin ve Üzümlü Mahallesi Muhtarlığının katkılarıyla üçüncüsü düzenlenecek olan bağ bozumu festivali Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra müessesinde yaşanan maden ocağı patlaması nedeni ile Fethiye Kaymakamlığı tarafından iptal edildi.

DANIŞTAY ZEYTİNLİKLERİ MADENCİLİĞE AÇAN YÖNETMELİĞİN YÜRÜTMESİNİ DURDURDU

Danıştay Sekizinci Dairesi, 1 Mart 2022 tarihinde Resmî Gazete’de yayınlanan zeytinlik sahaları madencilik faaliyetlerine açan yönetmelik değişikliğinin iptali ve yürütmesinin durdurulması talebiyle Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun’un açtığı dava hakkında 13 Eylül 2022 tarihinde kararını açıkladı. 

İPTAL OLAN KPSS, YENİDEN YAPILDI

KPSS Genel Kültür Genel Yetenek Soruları (18 Eylül 2022) ÖSYM’nin 31 Temmuz 2022’de yaptığı 2022 KPSS Genel Kültür Genel Yetenek Sınavı kopya olaylarının ardından iptal olmuştu. İptal olan sınavın ardından adaylar yeni yapılacak sınav için hazırlanmaya başladı. İptal olan KPSS için yeni tarih 18 Eylül yani bugün olarak belirlenmişti.

TÜRK,’’ÖĞRETMENLİK MESLEK KANUNU İPTAL EDİLSİN!’’

Eğitim Sen Fethiye Şubesi tarafından Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde basın açıklaması yapıldı. Açıklamaya CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir’de katıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MUĞLA PROGRAMI İPTAL EDİLDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Muğla’da yapacağı program iptal edildi.

FETHİYE KAYMAKAMLIĞINDAN MİLYONFEST AÇIKLAMASI

Bu yıl 1-4 Eylül günleri arasında ikincisinin düzenlenmesi planlanan Milyonfest Fethiye Müzik Festivalinin, Muğla Valiliğinin tarafından iptal edildi haberlerine Fethiye Kaymakamlığından yazılı açıklama geldi. 

Milyonfest iptal edildi

Milyon Yapım tarafından organize edilen ve bu yıl 2’incisi yapılması planlanan Milyonfest, Muğla Valiliği tarafından alınan kararla iptal edildi.

İKİ GÜNDE İKİNCİ ZAM!

Brent petrol ve döviz kurundaki hareketlilikle birlikte akaryakıt fiyatları değişkenlik gösteriyor. Önceki iki gün peş peşe motorine yapılacak olan zamların iptal edilmesinin ardından dün fiyatlar değişmişti. Akaryakıta dün yapılan bir indirim bir de zam sonrası araç sahiplerine bugün kötü haber geldi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 lira 7 kuruş zam bekleniyor.