Izlendi Haberleri

Izlendi Haberleri

Fethiye Ördek Adası Ve Kuş Cenneti'nde Temizlik Çalışması Yapıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan Ördek Adası ve Çalış Kuş Cenneti'nin etrafı öğrenciler, gönüllü vatandaşlar ve belediye çalışanlarıyla birlikte temizlendi.

Turunç köşe bucak temizlendi

Marmaris Belediyesi, merkeze uzak mahallelerde temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Fethiye'de 'Kemal' Belgeseli İlgiyle İzlendi

Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde, Cumhuriyetin 100. Yılına özel sanatçı Pınar Karakoç Ayhan'ın sunumuyla Bir Müzikal Belgesel 'Kemal' belgeseli Fethiye'deki vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle izlendi.

Anaokulu öğrencilerinden 100. yıl gösterisi

Cumhuriyet’in 100. yılı kutlamaları çerçevesinde Bodrum Belediyesi anaokullarında öğrenim gören öğrencilerin hazırladıkları gösteri ilgiyle izlendi.

Şiddetli Yağmur Sonrası Sokaklar Temizlendi

Fethiye'de dün akşam saatlerinde başlayan yağış nedeniyle Ali Gaffar Okan ve Cahit Gündüz Caddesi ile kentin farklı noktalarında yollar göle döndü. Esnaflar yol kenarındaki iş yerine akan suyun girmemesi için büyük mücadele verdi. Kaldırımları aşan su nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. 

Gerenkuyu Halk Plajı Temizlendi

Bodrum Belediyesi ve Türkiye Çevre Eğitim Vakfı Muğla Şubesi’nin ortaklaşa organize ettiği Deniz Çöpleri İzleme Programının ikincisi yapıldı. 

Gümbet Dolgu Alanı Temizlendi

Dünya Temizlik Günü kapsamında Bodrum Belediyesi ile Mis Gibi 1 Bodrum gönüllüleri iş birliğinde Gümbet Dolgu Alanında temizlik yapıldı.

Yoldan Geçenlerin Attığı Çöpler Temizlendi

Sorumluluk alanı dışındaki koylar, orman alanları, karayolları kenarları, piknik noktaları, seyir tepelerinin temizliğini de gerçekleştiren Marmaris Belediyesi temizlik işleri ekiplerinin son mesai yeri Marmaris-Muğla yolu oldu.

Dalyan Kanalı'nın havadan çekilen görüntüleri izleyenleri mest ediyor

Ege ve Akdeniz'in buluştuğu tarihi ve doğal güzellikleri ile dünyanın en güzel yerlerinden biri olan Ortaca sınırları içerisinde yer alan Dalyan kanalı izleyenleri mest ediyor. Bölgedeki muhteşem manzarayı görenlerin aynı manzarayı görmek için tekrar geldiği Dalyan'ı tanıtmak için yapılan çalışmalar olumlu sonuç verdi. Dalyan tarih ve doğa ve turizminin merkezi haline geldi.

Deniz Kaplumbağaları İlgi Çekti

Fethiye Körfezi’nde Deniz Kaplumbağaları yerli ve yabancı turistlerin ilgini çekti. Körfezin kıyılarına gelen kaplumbağalar vatandaşlar tarafından hayranlıkla izlendi.

Svrisinek ve kötü koku oluşumunu önlemek için dere yatakları temizlendi

Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri derelerde sivrisinek ve koku oluşumunun önüne geçmek için başlattığı temizlik çalışmasına devam ediyor.

HZ. Ali Camii'nde “Açık Hava Sineması”

Fethiye Çalış Mahallesi HZ. Ali Camii bahçesinde düzenlenen açık hava sineması etkinliğiyle, İslamiyet'in doğuşunu anlatan "Çağrı" filmi izlendi.

Atmaca,depremzedelerle geleneksel oyunlar izledi

Fethiye İlçe Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, Fethiye Sıtkı Mefharet Koçman Yurdu’nda misafir edilen, deprem bölgesinden gelen vatandaşlar ile birlikte geleneksel oyunlardan Meddah ve Karagöz Hacivat oyununu izledi.

ATIKLARIN SAHİBİ FATURADAN TESPİT EDİLDİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde dere yatağına atılan atıklar, belediye ekiplerince temizlendi. Kutularda inceleme yapan belediye ekipleri, atıkların içinde buldukları fatura ile atıkların sahibini tespit etti.

SUALTI ARKEOLOJİ KAZISI İÇİN BALIKÇI AĞLARI TEMİZLENDİ

Türkiye'nin en fazla arkeolojik kazı çalışmasının yürütüldüğü Muğla'da yer üstü arkeolojik kazı çalışmalarının yanında deniz altı kazı çalışmaları da yılın 12 ayı devam ediyor. Marmaris Bozburun mevkisinde iki ve Datça bölgesinde bir olmak üzere üç ayrı noktada devam eden su altı arkeolojik kazı çalışmaları ile Muğla su altı arkeolojik kazı çalışmalarında da ilk sırada yer alıyor.

Pantomim oyunu ilgiyle izlendi

Fethiye Belediyesi tarafından organize edilen, İlker Kılıçer’in ‘Mimdo’nun aradığı’ isimli pantomim oyunu, Şehit Fethi Bey Parkı’nda çocuklarla buluştu.

‘Ocak Belgeseli’ İlgiyle İzlendi

‘Ocak Belgeseli’ Seydikemer’in Kabaağaç Mahallesi’nin ardından Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezinde de yayınlandı.

Bodrum’da sahil ve yol kenarları atıktan temizlendi

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan Bodrum Bahar Temizliği Projesi çerçevesinde Pedasa Antik Kent giriş kapısından başlayarak Cennet Koyu'na kadar uzanan dağ yolu motosiklet ve bisiklet kulüpleri ile denizin dibi de dalgıçlar tarafından temizlendi. Üç saat süren etkinlikte 750 kilogram çöp atık toplandı.

Datça’da Hızırşah Sarnıcı içi ve etrafı temizlendi

Muğla'nın Datça ilçesinde 'Su Hasadı Denemeleri Projesi' çerçevesinde Aşlama ve Bubaslık yollarının birleştiği yerde bulunan Hızırşah Sarnıcı'nın etrafı temizlenerek su kapanları yapıldı.

Denize döktükleri hafriyatı kaldırıyorlar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde denize dökülen hafriyat, inşaatı yürüten firma tarafından kaldırılıyor. Bodrum Belediyesi de bölgede 15 gün boyunca yapacağı incelemelerin ardından hafriyatın bölgeden tamamen temizlendiğini tespit ederse firmanın faaliyetine yeniden izin verecek.

FTSO’da “Mağaza içi satış teknikleri ve müşteri ilişkileri yönetimi eğitimi”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından gerçekleştirilen ‘Mağaza İçi Satış Teknikleri ve Müşteri İlişkileri Yönetimi Eğitimi’ne 24 FTSO üyesi ve çalışanı katıldı. Sinema filmlerinden kesitlerin de izlendiği eğitimde, mağaza içi satış hedefleri, etkili iletişim ve beden dili başta olmak üzere müşteri ilişkileri tüm yönleriyle ele alındı. 

Fırtına sonrası sahil temizliği yaptılar

Muğla'nın Bodrum ilçesi sahillerine 2 günlük fırtınada gelen çöpler, gönüllüler tarafından temizlendi.

THK paramotorları Fethiye semalarında

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, en iyi akrobasi pilotlarının katıldığı 21. Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları, Beşkaza Meydanı’nda Türk Hava Kurumu’nun sıcak hava balonu ilgiyle izlendi.

Koylarda temizlik yaptılar

Fethiye Temiz Kalsın Derneğinin Kurucusu Virginia Howes, "uzaktaki sahilleri temizleme" etkinliği düzenleyerek bir tekne turu organize etti. Fethiye Belediyesi’nin de destek verdiği etkinlikte Cennet ve Korsan koyları temizlendi.

Önce denizi temizlediler sonra 30 bin yavru balığı denize bıraktılar

Bodrum'da Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından önce deniz dibi temizlendi ardından 30 bin yavru levrek ve çipura balığı denize bırakıldı.

Ölüdeniz’de at turu 

Turizm sezonu Fethiye’de yavaş yavaş kendini hissettirirken Ölüdeniz Belcekız plajında tozu dumana katan atlar çevredeki yerli ve yabancı tatilciler tarafından ilgi ile izlendi.

Değirmenbaşı mevkii temizlendi

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Değirmenbaşı Mevkii’nde temizlik çalışması yaptı.

Orta Şekerli'ye Banu Büyüksolak konuk oldu

FRT TV'de Cumartesi günleri 14:00 - 16:00 saatleri arasında yayınlanan Orta Şekerli programı bu hafta da ilgiyle izlendi. Banu Büyüksolak'ın konuk olduğu programda, Fethiye Çiftetellisi konuşuldu. Banu Büyüksolak'ın yeni çıkan klibi Fethiye Çiftetellisi Orta Şekerli'yle güne damgasını vurdu. 

Ortaca’da toprak kayması meydana geldi

Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan Mahallesi'nde dünyaca ünlü İztuzu sahili yolunda toprak kayması meydana geldi.Sülüngür mevkiindeki heyelanın ardından yapılan müdahale ile kısa sürede yol temizlendi.

KAYAKÖY’DE ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPTILAR

Fethiye’nin Kayaköy Mahallesi’nde yol kenarları, belediye işçileri ve gönüllüler tarafından temizlendi. Turizm sezonuna girilirken Fethiye’nin en çok turist çeken merkezlerinden Kayaköy, yol kenarlarına atılan çöplerden arındı. Muhtar Metin Ekiz, “sezona girdiğimiz şu günlerde Fethiye Belediyesi’nin de desteğiyle çevre temizliği gerçekleştirmekten mutlu olduk” ifadelerini kullandı.