Kaçak Yapılar Haberleri

Kaçak Yapılar Haberleri

Kaçak yapı yıkımları devam ediyor

Fethiye Belediyesi tarafından kaçak yapıların yıkımı devam ediyor.

MARMARİS'TE KAÇAK BİNALAR YIKILIYOR

Marmaris Belediyesi, ilçede imar kanununa aykırı yapılan yapılarla mücadelesini sürdürüyor.

MARMARİS BELEDİYE BAŞKANI OKTAY: "KİMSE SİYASET PEŞİNDE KOŞMASIN"

Marmaris’te kaçak yapılara karşı mücadeleye devam ettiklerini söyleyen Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, belediye meclis toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Oktay, “Yıkımları hızlandırdık. Ama bu işi günlük siyasete de alet etmemek gerekiyor. Bu nedenle yarın köylerde yıkımlar devam ederken kimse siyaset peşinde koşmayacak. Çünkü bundan a’dan z’ye hepimiz zarar görüyoruz” şeklinde konuştu.

KAÇAK YAPILARA BETON DÖKÜMÜNE İZİN YOK

Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından kaçak yapılarla mücadele kapsamında, ilçede faaliyet gösteren beton döküm firmalarına “ruhsatsız yapılara beton dökülmemesi” yönünde resmi yazı gönderildi.

FETHİYE'DE KAÇAK YAPILARA YIKIM UYGULANIYOR

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kaçak yapıların yıkımına devam ediliyor.

KAÇAK YAPILARA BETON YASAĞI

Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından kaçak yapılarla mücadele çerçevesinde, ilçede faaliyet gösteren beton döküm firmalarına “ruhsatsız yapılara beton dökülmemesi” yönünde resmi yazı gönderildi.

FETHİYE'DEKİ KAÇAK YAPILAR YIKILDI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kaçak yapılarla mücadelede Faralya Mahallesi'nde bulunan kaçak yapılarla ilgili, gerekli yasal sürecin tamamlanmasının ardından yıkım çalışmaları başladı.

BODRUM’DA 1 YILDA 210 KAÇAK YAPI YIKILDI, 1650 YAPI MÜHÜRLENDİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 2022 yıl boyunca 475 kaçak yapından 210'u yıkıldı, 1650 yapı ise Bodrum Belediyesi tarafından mühürlendi.

FETHİYE'DE KAÇAK YAPILAR YIKILIYOR

Muğla’nın Fethiye ilçesinde imara aykırı kaçak yapılar bir bir yıkılıyor.

TURİZM SEZONU BİTTİ İNŞAAT SEZONU BAŞLADI

Bodrum'da turizm sezonunun bitmesinin ardından inşaat sezonu başladı. Yaz sezonunda duran inşaat projeleri yeniden hayata geçerken yeni inşaat çalışmaları da dikkatlerden kaçmadı. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Bodrum Belediyesi yapı kontrol müdürlüğü de kaçak yapılarla ilgili sahaya indi.

ÇÖKERTME'DEKİ KAÇAK YAPILAR YIKILIYOR

Milas Belediyesi sınırları içerisinde yer alan Çökertme Mahallesi'ndeki kaçak yapılar yıkılmaya başlandı.

Başkan Solak, “Bunlara birilerinin dur demesi gerekiyor”

Fethiye’de kaçak yapılarla mücadele bitmek bilmiyor. Şehrimizde olağanüstü bir kaçak yapılaşmanın olduğunu vurgulayan Mimarlar Odası Muğla Şubesi Fethiye Temsilcisi Günay Solak, FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

O mekanın kaçak yapıları mühürlendi, yasal süreç başlatıldı

Bodrum Belediyesi geçen hafta Mahsun Kırmızıgül konseri ile ilgili gündeme gelen mekan hakkında açıklama yaptı. Bahse konu mekana kaçak eklentilerin yapıldığının bildirildiği açıklamada, 'Ekiplerimiz tarafından mühürlenmiş olan işletmeye aykırılıkları giderilmediği için canlı müzik ruhsatı düzenlenmemiştir' denildi.

Alim Karaca, “Halkın Olanı Halka Teslim Edeceğiz”

Fethiye Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Çalış Plajı’nda halkın plaj kullanımını engelleyen kaçak yapıların yıkımına başladı. Güvenlik amacıyla Zabıta Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından da desteklenen yıkım çalışmaları bittikten sonra alana Fethiye Belediyesi tarafından halk plajı yapılarak hizmete açılacak.

Bodrum’da 3 yıldır kaçak yapılarla mücadele devam ediyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 3 yıldır süren kaçak yapılarla mücadele bitmek bilmiyor. Bodrum Belediye ekipleri bir yandan kaçak yapıları yıkarken, mülk sahipleri ise kaçak yapılaşmaya devam ediyor.

Bodrum’da sahil işgalden kurtarıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahile bir işletme tarafından yapılan kaçak yapılar yıkıldı. Sahile konulan şezlong, şemsiye, masa ve sandalyeler kaldırılarak sahil vatandaşın kullanımına açıldı.

Tuzla Sulak Alanı’na inşaat izni veren Milas Belediyesi kaçak yapılarla mücadele başlattığını açıkladı

Milas ilçesindeki Tuzla Sulak Alanı ve Sarıçay Deltası arasındaki bölgede Ağaoğlu Holding'in 'Turizm Kenti Projesi' çerçevesinde yapacağı inşaata 'olur' veren Milas Belediyesi kaçak yapılarla mücadele başlattığını açıkladı.

Bodrum imar affı söylentisi kaçak yapılaşmayı arttırdı, Bodrum’da kaçak yapışma 2 katına çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kaçak yapılaşma hız kesmeden devam ediyor. İmar affı söylentileri kaçak yapıları arttırdı, Bodrum Belediyesi bir yandan kaçak yapıları yıkarken diğer yandan kaçak yapılaşma ise hız kesmeden sürüyor.

Kaçak yapıların yıkılmaması ile ilgili açılan soruşturmaya başkanlardan yanıt

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı Bozburun Mahallesi’nde imara aykırı bir yapının yıkılmaması ile ilgili İçişleri Bakanlığı tarafından açılan soruşturma kapsamında geçmiş dönem Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ve mevcut Başkan Mehmet Oktay açıklamalarda bulundu.

Mimarlar Odası’ndan kaçak yapı açıklaması

Mimarlar Odası Fethiye Temsilciliği Başkanı Günay Solak Fethiye ve çevresinde bölge için büyük sorun teşkil eden kaçak yapılar ile ilgili açıklama yaptı. Mimarlar Odası Fethiye Temsilciliği Binası’nda yaptığı açıklamada Solak kaçak yapıların büyük sorun olduğunu yetkililerin bir an önce bu soruna çözüm bulması gerektiğini belirtti.

Menteşe’de 6. Etap yıkım çalışmasına başlandı

Menteşe Belediyesi kaçak yapılara ilişkin 6. Etap Yıkım çalışmasına başladı. 6. Etapta; idari ve yargı süreci tamamlanan, yapı kayıt belgeleri iptal edilen başta Kıran, Sarnıç ve Kuyucak Mahalleleri olmak üzere muhtelif mahallelerde 70 adet kaçak yapının yıkılması hedefleniyor.

Bodrum’da yıllardır süren kaçak yıkımlar devam ediyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde belediyenin kaçak yapılarla mücadelesi devam ederken, iskelelerin ve kaçak yapıların yıkımı 3 yıldır sürüyor.

Cemile Şaşmaz, “Kayaköy’ü kaçak yapılar bitiriyor”

Fethiye, Kayaköy’de yaşanan su ve elektrik kesintileri vatandaşlara zorluklarla karşı karşıya bırakıyor. Su kesintilerinden çokça etkilenen Kayaköy sakinleri Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MUSKİ)’ye isyan etti.

Akbük Koyu’nda Kaçak Yapıların 1. Etap Yıkımları Tamamlandı

Akbük Koyu’nda Kaçak Yapıların 1. Etap Yıkımları Tamamlandı

Vali Tavlı, kaçak yapıları denizden inceledi

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Marmaris ilçesi Bozburun Yarımadası, Yeşilova ve Hisarönü Körfezleri, Söğüt, Selimiye ve Orhaniye mahallelerinde Sahil Güvenlik Botu ile inceleme ve denetimlerde bulundu.

Datça’da kaçak yapıların yıkımına devam ediliyor

Muğla'nın Datça ilçesinde, imara aykırı ve kaçak olduğu belirlenen yapıların yıkımına dün itibariyle devam edildi.

İmara aykırı yapılar yıkılmaya devam ediyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde imara aykırı olduğu belirlenen kaçak yapıların yıkımları devam ediyor.

Hazır beton santrallerine denetim

Muğla Valisi Orhan Tavlı'nın başkanlığında gerçekleştirilen kaçak yapılarla mücadele toplantısında kaçak yapıların denetiminin yanında bu yapılarak yaş beton veren hazır beton santrallerinin de denetlenmesi kararı çıktı.