Kaçakiçki Haberleri

Kaçakiçki Haberleri

BODRUM’DA KAÇAK İÇKİDEN BİR KİŞİ ÖLDÜ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir kişi kaçak içkiden hayatını kaybetti.

2021 Yılında Sahte Ve Kaçak Alkol Üretimi Arttı

Muğla Valiliği İl Jandarma Komutanlığı tarafından 2021 yılında yapılan denetimlerde; vatandaşların sağlığını hiçe sayarak sahte ve kaçak alkollü içecek üretimi yapan ve satışa sunan kişi ve kişilerde ciddi artış yaşandığı kaydedildi.

Yatağan Ve Menteşe’de Kaçak İçki Operasyonu

Yatağan’da Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucu Yeşilbagcılar mahallesinde ikamet eden F.E. ve Hacıveliler mahallesinde ikamet eden M.B.’nin alkollü içki imal ettiği ve satışını yaptığı bilgisine ulaşıldı. Olayla ilgili olarak F.E ve M.B’ye ait 3 adres ve araçlarında yapılan aramalarda; 80 litre el yapımı rakı, 0.3 litre anason, 0.5 litre el yapımı viski, 20 litre etil alkol, 5 adet ruhsatsız av tüfeği, 20 adet 12 cal. av tüfeği fişeği ele geçirildi. F.E. ve M.B. isimli şüpheliler ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Seydikemer’de Kaçak İçki Operasyonu

Seydikemer Merkez Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından sahte alkol ürettiği tespit edilen 1 kişi yakalandı.

Jandarmadan Kaçak İçki Operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından Fethiye istikametinden Dalaman istikametine gitmekte olan bir araçta yapılan aramada kaçak ve sahte alkol ele geçirildi. Şüpheli S.G sorgusunun ardından serbest bırakıldı.