Kaymakam Alper Balcı Haberleri

Kaymakam Alper Balcı Haberleri

KAYMAKAM BALCI’NIN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

24 Kasım Öğretmenler günü olması münasebeti ile Fethiye Kaymakamı Alper Balcı bir mesaj yayınladı. Kaymakam Balcı mesajında, “Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Millet Mektepleri’nin Başöğretmenliği’ni’’ kabul edişinin yıldönümü olarak 1981 yılından bu yana büyük bir coşku ile kutlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerine yer verdi. 

KAYMAKAM ALPER BALCI’NIN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA MESAJI

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı 10 Kasım Atatürk’ü anma günü münasebeti ile 10 Kasım Atatürk'ü Anma Mesajı yayınladı.

VALİ TAVLI, TELMESSOS ANTİK TİYATROSUNDA İNCELEME YAPTI

Muğla Valisi Orhan Tavlı bir dizi ziyaretler için geldiği Seydikemer’den sonra Fethiye’de çalışmaları devam eden Telmessos Antik Tiyatrosunda incelemeler yaptı. 

FETHİYE LOKMAN HEKİM ZİRVE SPOR KULÜBÜ ONURSAL BAŞKAN KAYMAKAM ALPER BALCI İLE SEZONU AÇTI

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig’de sahaya çıkacak Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü kadrosu sezon açılış yemeğinde bir araya geldi. Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın da katıldığı sezon açılış yemeğinde Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü sporcuları, antrenörleri, yönetim kadrosu ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ve kulüp sponsorları Bahçeşehir Koleji sahibi İbrahim Erdem, Ekoltaş Mermer sahibi Harun Günay yer aldı.

KAYMAKAM ALPER BALCI’DAN, 15 TEMMUZ MESAJI

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü için Fethiye Kaymakamı Alper Balcı mesaj yayınladı. Balcı yayınladığı mesajda ‘15 Temmuz gecesi Devletimizin bekası için canlarını feda ederek, şehadet şerbeti içen aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle, saygıdeğer ailelerini şükranla anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum’ dedi.

Fethiye’de huzurlu tatil için tüm önlemler alındı

Kurban Bayramı Turizm Önlemleri Koordinasyon Toplantısı Fethiye Kaymakamı Alper BALCI başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Kurban Bayramı tatili boyunca alınacak önlemler belirlendi.

Kabotaj bayramı coşkuyla kutlandı

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Fethiye’de de düzenlenen değişik etkinlik ve yarışmalarla coşkuyla kutlandı.

Kaymakam Alper Balcı’dan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı mesajı

Fethiye Kaymakam Alper Balcı, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Zehra Kuleli Beach’te Feb Toplantısı Yapıldı

Zehra Kuleli Beach’te Fethiye Birlik Ve İyilik Platformu’nun aylık toplantısı yapıldı. Kaymakam Alper Balcı, İlçe Müftüsü Kamil Oktay ve STK üyelerinin de katıldığı toplantıda gençlerin kötü alışkanlıklardan nasıl kurtulabilecekleri hakkında konular konuşuldu.

17 Nolu Aile Sağlığı Merkezi Açıldı

17 Nolu Aile Sağlığı Merkezi, Kaymakam Alper Balcı’nın hayırlı olsun dilekleriyle açıldı.

Şampiyonlardan Kaymakam Balcı’ya ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği Türkiye Okullar arası “bocce” şampiyonasında 24 okul takım arasında Türkiye birinciliğini kazanan Karagedik Ortaokulu Bocce takımından Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’ya ziyaret.

Kaymakam Alper Balcı’dan 19 Mayıs Mesajı

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

FETHİYE KAYMAKAM ALPER BALCI’NIN, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRIMI KUTLAMA MESAJI

Kurtuluş Mücadelemizde büyük rolü olan ve demokrasi tarihimizin temelini oluşturan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. yıldönümünde, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ortak bir coşkuyla kutluyoruz. Aynı zamanda şanlı tarihimizle, bizlere bu güzel ülkeyi armağan eden ecdadımızla bir kez daha övünüyor ve gurur duyuyoruz.

Alper Balcı Fethiye Kaymakamlığı’na Atandı

Nevşehir Ürgüp Kaymakamı iken gönüllü olarak Hendek Operasyonlarını yönetmek üzere bölgeye koordinatör olarak görevlendirilen Efsane Kaymakam Alper Balcı’nın yeni görev yeri Fethiye oldu.