Kaymakamlık Haberleri

Kaymakamlık Haberleri

Muğla’da Yolcu Otobüslerinde Emniyet Kemeri Kullanımı Hakkında Toplantı Yapıldı

Muğla’nın Fethiye, Dalaman ve Köyceğiz Kaymakamlıkları tarafından “Şehirlerarası Otobüslerde Yolcuların Emniyet Kemeri Kullanımı” istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Fethiye Caddeleri Kadın Şoföre Emanet

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli evli 2 çocuk annesi Canan Demirel, zemin süpürme aracında hem şoförlük yapıyor, hem de Fethiye caddelerinde süpürme ve yıkama işlemini gerçekleştiriyor.

Aydın Ayaydın, Fethiye’de Açılan “Seçim Ofisine” Sert Tepki Gösterdi

Fethiye'de Ak Parti seçim bürosunun kapatıldığı iddiası üzerine AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın'dan açıklama geldi. Açıklamada olayın gerçek dışı olduğu vurgulanırken Ayaydın, “İki sahtekar ve dolandırıcı benim adımı kullanarak açmış” dedi.

Dalaman’da yeni yıl tedbirleri toplantısı yapıldı

Vatandaşlarımızın yeni yıla sağlık ve huzur içinde girmelerini sağlamak amacıyla alınacak tedbirlerin görüşüldüğü, “Yılbaşı Tedbirleri Toplantısı” kaymakamlık makamında yapıldı.

'Cumhuriyet ve Atatürk' konulu panel gerçekleştirildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle kaymakamlık koordinasyonunda hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri 'Cumhuriyet ve Atatürk' konulu panelle devam etti.

Şehit Hayrına Lokma Dağıtıldı

Fethiye’de, Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerce 1997 yılında şehit edilen İsa Topal’ın hayrına Kaymakamlık binası önünde lokma dağıtıldı.

Fethiye’de Gaziler Günü Törenle Kutlandı

Mustafa Kemal Atatürk’e “Gazilik” unvanının verilişinin 102. yıl dönümü ve 19 Eylül Gaziler Günü, Fethiye Kaymakamlık Bahçesi Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törenle kutlandı.

Milletvekili Otgöz: Milletimizin İrfanına ve Ferasetine Güveniyoruz

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, ilçe ziyaretlerine Datça ve Milas ile devam etti. Datça Kaymakamı Murat Atıcıyı ziyaret etti.  Datça İlçe Başkanı Fatih Keleş ve Yönetimi ile toplantı yaptı. Restorasyonu devam eden eski kaymakamlık binasını inceledi. Datça Devlet Hastanesi’nde yatan hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

SED Medya’dan Kaymakam Ertaş’a Ziyaret

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ve SED Medya çalışanları, Fethiye’ye atanan Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş’ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Aksoy, Yemekle Uğurlandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 2019 yılından bu yana Kaymakamlık görevini yürütürken Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kocaeli Vali Yardımcısı olarak ataması yapılan Ertuğ Şevket Aksoy ilçede birlikte görev yaptığı kurum müdürlerinin düzenlediği yemek ile uğurlandı.

Mehmet Demir, 'AKP Demek Yasak Demek AKP Demek Zulüm Demek!'

Cumhuriyet Halk Partili Siyasetçi Mehmet Demir, CHP’nin İstanbul'da açmak istediği "MuazZAM" adlı serginin Kaymakamlık tarafından yasaklanmasına ilişkin değerlendirmede bulundu. Mehmet Demir:" İğneden ipliğe her şeye zam gelmişken daha neyi saklamaya çalışıyorsunuz" dedi.

KAYMAKAMLIKTAN LOKMA HAYRI

Fethiye Merkez Camii’de Cuma namazı sonrası 18 Mart Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman'ın katılımlarıyla lokma dağıtıldı. 

DATÇA’DA ŞEHİT ANNESİ KADINLAR GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKILMADI

Muğla’nın Datça ilçesinde polis ekipleri ve kaymakamlık görevlileri Şehit Ersoy Yorulmaz’ın annesini kadınlar gününde yalnız bırakmadı.

HALK EĞİTİM MERKEZİ’NDEN 8 MART SERGİSİ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, geleneksel hâle getirilen Fethiye Halk Eğitimi Merkezi ve Sanat Okul sergisi, Kaymakamlık Binası önünde gerçekleştirildi

FETHİYE'DEN DEPREM BÖLGESİNE 19 TIR YARDIM GÖNDERİLDİ

Muğla'nın Fethiye ilçesinden deprem bölgesine kaymakamlık aracılığıyla 19 tır insani yardım malzemesi gönderildi.

FETHİYE KAYMAKAMLIĞI’NDA YENİDEN GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Fethiye Kaymakamlığı görevine İzmir Adnan Menderes Hava Limanı Hudut Mülki İdare Amiri Ümit Cavuldak'ın vekâleten atandığı duyurusunun ardından Fethiye Kaymakamlığı görevine Yusuf İzzet Karaman'ın atandığı bildirildi.

FETHİYE KAYMAKAMLIĞI GÖREVİNE ÜMİT CAVULDAK ATANDI

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın Kırşehir Vali Yardımcılığı’na atanmasının ardından Fethiye Kaymakamlığı görevine İzmir Adnan Menderes Hava Limanı Hudut Mülki İdare Amiri Ümit Cavuldak’ın vekâleten atandığı öğrenildi.

KAYMAKAMLIK KUPASI SATRANÇ TURNUVASI BAŞLADI

Fethiye Kaymakamlık Kupası Satranç Turnuvası, Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Uygulama Oteli’nde başladı. 2 gün boyunca sürecek olan turnuvanın sonunda dereceye girenlere ödülleri verilecek.

SEYDİKEMER’DE ATAMIZ “MİNNET VE ÖZLEMLE' ANILACAK

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. yıldönümü dolayısıyla 10 Kasım Perşembe günü Seydikemer Kaymakamlık hizmet binası Atatürk Anıtı önünde saat 08.45’de tören düzenlenecek.

KAYMAKAMLIK KUPASI SATRANÇ TURNUVASI KAYITLARI DEVAM EDİYOR

12 Kasım 2022 - 13 Kasım 2022 tarihlerinde, Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli salonlarında yapılacak olan Fethiye Kaymakamlık Kupası Satranç Turnuvası kayıtları devam ediyor.

CUMHURİYETİMİZİN 99. YILDÖNÜMÜ TÖRENLERLE KUTLANACAK

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Fethiye’de de törenlerle kutlanacak.

FETHİYE’DE ÖZEL SPORCULAR GÖSTERİ MAÇI YAPTI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde özel sporcular Kaymakamlık koordinesinde düzenlenen Fethiyespor Festivali çerçevesinde ilçe protokolü ile maç yaptı.

MİNİKLER MAKAM KOLTUĞUNDA

İlköğretim Haftası münasebetiyle Özel Fethiye Anaokulu öğrencileri Neva Başar ve Ezgi Ünal ile Okul Öncesi Öğretmeni Arzum Melisa Tokmak, Okul Müdürü Füsun Kılınçoğlu, Kaymakamımız Sn. Alper Balcı’yı makamında ziyaret ettiler. Minik öğrenciler sırayla Kaymakam Balcı’nın makam koltuğuna geçtiler.

KAYMAKAM BALCIYA ÖZEL ZİYARET

Siirt Eruh Kaymakamlığı yapan Emekli Vali Saim Saffet Karahisarlı ve aynı dönemde beraber görev yaptığı Siirt Polis Özel Harekât Birinci Tim Amiri Kaymakam Balcı’nın babası Şükrü Balcı, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’yı ziyaret etti.

TOPLU SÜNNET TÖRENİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Fethiye Kaymakamlığı ile Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı işbirliğinde toplu sünnet töreni gerçekleştirildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı Marmaris’te törenler ile kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yıl dönümü Marmaris'te törenlerle kutlandı. Program çelenk sunumunun ardından Kaymakamlık binasında tebrigat ve Atatürk Meydanı'nda kutlamalar ile devam etti.

Telmessos’un tarihi gün yüzüne çıkarılacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Akdeniz Üniversitesi adına gerçekleştirilen Telmessos Yüzey Araştırmaları ile Kaymakamlık bünyesinde kurulan Batı Lykia Kültürel Varlıklarını Araştırma Merkezi’nin amacı ve kapsamı hakkında tanıtım toplantısı yapıldı.

SICAK HAVALARDA YANGINA DİKKAT

Havaların ısınmasıyla birlikte yangın riski de arttı. Konuya ilişkin olarak Fethiye Kaymakamlığı hem sosyal medya üzerinden hem de hoparlörler ile anonslar yaparak vatandaşları uyardı. Yapılan anonslarda yangına karşı mangal, anız, bahçe temizliği vb. hiçbir suretle orman yangınları açısından risk teşkil edecek ateş yakılmaması istendi.

Bayramda otopark sorununa çözüm

9 gün sürecek olan Kurban Bayramı tatilinde Fethiye şehir merkezindeki trafik ve otopark yoğunluğunun azaltılması için Fethiye Kaymakamlığı tarafından alınan karar ile okul bahçeleri ve Kaymakamlık Binası’nın otoparkı halka açıldı.

Protokol bayramlaştı

Fethiye Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Resmi Bayramlaşma Töreni Kaymakamlık Makamında yapıldı, Törende Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Fethiye Garnizon Komutanı Personel Asteğmen Cemal Yalçın, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı iken Tekirdağ Bölge İdare Adliyesi Cumhuriyet Başsavcısı olarak tayini çıkan Ünal Bingül protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ile bayramlaştı.