Kenevir Haberleri

Kenevir Haberleri

EVİ KENEVİR BAHÇESİNE ÇEVİRMİŞ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yapılan operasyonda 101 kök kenevir ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.

SEYDİKEMER’DE KENEVİR OPERASYONU

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde, Seydikemer ilçesi Bayır Mahallesinde ikamet eden K.Ö. isimli şahsın ikametgahı ve eklentilerinde çok sayıda kenevir bitkisi ektiği ve satmak amacıyla müşteri arayışı içerisinde olduğuna dair alınan duyum üzerine evde arama yapıldı.

MİLAS’TA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Muğla'nın Milas ilçesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince düzenlenen operasyonda 46 kilogram esrar, 16 kök Hint keneviri ele geçirilirken, olayla ilgili yaşlı bir çift gözaltına alındı. gözaltına alınan yaşlı çift keneviri sağlık için kullanacaklarını iddia etti.

Dalaman polisinden seraya uyuşturucu baskını

Muğla'nın Dalaman ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda sera içerisinde kenevir bitkisi ve esrar maddesi ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı.

Milas’ta kaçak içki, kenevir ve uyuşturucu madde ele geçirildi

Muğla'nın Milas ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan operasyonda kaçak içki, uyuşturucu madde ve kenevir ele geçirildi.

Muğla Jandarma’dan Uyuşturucu Baskını

Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından Milas’a bağlı Damlıboğaz Mahallesi Sarıçay Deresi Mevkii’nde yasa dışı olarak kenevir dikimi yapan Ü.A. ve U.K. isimli şahıslar yakalandı. Baskında yakalanan 17.660 kök kenevir bitkisi yakılarak imha edilirken şahıslar gözaltına alındı.

Araziye ektiği kenevirleri sulamaya gelince yakalandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde araziye ektiği ürünleri sulamaya gelen şahıs, ekipleri görünce tüfekle ateş ederken, şahıs polis ekipleri tarafından kısa sürede etkisiz hale getirildi.

Sahur vakti uyuşturucu operasyonu

Fethiye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince sabaha karşı yapılan operasyonda 1 şahıs 16 paket şeklinde hazırlanmış metamfetamin ve hint keneviri tohumu ile yakalandı.

Ev uyuşturucu tarlası çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde narkotik polisi, kenevir üretim tesisi haline getirilen eve baskın yaparken, 2 şahıs gözaltına alındı.

Davranışlarından şüphelenilen şahsın evinde 55 paket hint keneviri ve esrar bulundu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde jandarma ekiplerinin davranışlarından şüphelendiği şahsın üzerinde ve evinde yapılan aramada 55 paket kenevir tohumu ve 5 gram kubar esrar bulundu.

“Muğla’ya kenevir tarımı yapılma izni verilmeli”

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Türkiye’nin 19 ilinde yetiştirilme izni verilen kenevir üretiminde Muğla’nın kapsam dışı bırakılmasına tepki gösterdi. Girgin, Muğla nüfusunun yüzde 60’ının kırsalda yaşadığına vurgu yaparak kente kenevir üretim izni verilmesi gerektiğini belirtti.

Dur ihtarına uymayan araçtan uyuşturucu çıktı

Muğla'nın Menteşe İlçesinde polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçmaya çalışan araç uzun süren kovalamaca sonucunda yakalandı. Araçta yapılan aramada kenevir tohumu çıkınca, 4 kişi gözaltına alındı.

Evden, bahçeden ve traktörden esrar çıktı

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Bahçeburun Mahallesi'nde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen bir kişi teknik takibe alındı. Operasyonla gözaltına alınan şahısın evinden, bahçesinden ve aracından toplamda 308.13 gram esrar, 9 kök kenevir ele geçirildi.

Bu Kadarda Olmaz, Mezarlığa Bile Diktiler

Seydikemer'de zehir tacirleri pes dedirten bir olay daha gerçekleştirdi. Zehir tacirlerinin mezarlığa ektiği onlarca hint keneviri Seydikemer Eşen Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı ekipler tarafından ele geçirilip, imha edildi. Jandarma ekipleri mezarlığa hint keneviri eken kişi ve kişileri yakalamaya çalışıyor.

Tutuklu Şahıs Çatıda Kenevir Yetiştirdi

Seydikemer Jandarma ekipleri tarafından bir evin çatısında kenevir bitkisi ele geçirildi. Seydikemer Eşen jandarma karakol komutanlığına bağlı ekipler tarafından karaköy mahallesinde yapılan aramada 50 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.