Kick Boks Haberleri

Kick Boks Haberleri

Muğla'ya bir uluslararası madalya da Kick Boks‘tan

Muğlalı Kick Boks’cu Uluslararası Kick Boks kupasında şampiyon oldu.

Kick Boks Muğla Birinciliği Sona Erdi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Okul Sporları Kick Boks Muğla Birinciliği Menteşe Atatürk Spor Salonunda düzenlendi.

Şampiyon babanın şampiyon kızları Dünya Kupası yolunda

 Türkiye, Avrupa ve uluslararası şampiyonlukları bulunan kick boks sporcusu ve Milli Takım Antrenörü Terkan Ercan’ın iki kızı da babalarının yolunda şampiyonluklara koşuyor. Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan ve 6 yaşında spor ile tanışan Milli Takım Antrenörü Terkan Ercan Marmaris’teki salonunda şampiyonlar yetiştirmeye devam ediyor.

Başkan Oktay Avrupa Şampiyonunu Ağırladı

Marmaris Belediye Başkanı Mahmut Oktay, Kick Boks 47 kg minikler kategorisinde Avrupa Şampiyonu olan Marmarisli sporcu Alya Ercan’ı ağırladı.

Fethiye’de Kick Boks Fırtınası Esecek

Fethiye Beşkaza Meydanı’nda 13 Ağustos Pazar günü Kick Boks fırtınası esecek. 16 profesyonel sporcu ile 22 amatör sporcu kozlarını Beşkaza Meydanı’nda paylaşacak.

Muğla ekibi mardin’de 5 madalya kazandı

 Türkiye Kick Boks Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan ve bu yıl Mardin’de 4 kategoride 70 ilden yaklaşık 6 bin sporcunun katılımıyla düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonasına katılan Muğla ekibi 2 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı.

KİCK BOKSTA KÖYCEĞİZLİ YAMAN İL BİRİNCİSİ OLDU

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kick Boks İl Temsilciliği'nin faaliyet programında yer alan Kick Boks İl Birinciliği müsabakaları sona ererken, Köyceğizli sporcu il birinci oldu.

Milaslı gençlerden kick boksta önemli derece

Kocaeli'nde gerçekleştirilen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda mücadele eden Milas Gençlikspor Kulübü sporcuları önemli dereceler elde etti.

Fethiye’li İmam Dünya Şampiyonu Oldu

12-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında İstanbul ilinde düzenlenen, 52 ülke ve 3500 sporcunun katıldığı 7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası şampiyonasında Fethiye’de görev yapan İmam-Hatip Cemal Genç Veteran 63 kiloda Dünya şampiyonu, Veteran 63 kiloda Dünya üçüncüsü oldu.

Köyceğizli öğrenci, Kick Boksta dünya üçüncüsü oldu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Fen Lisesi öğrencisi Zarife Hira Salman katıldığı uluslararası yarışmada dünya üçüncüsü oldu.

Türkiye Kick Boks Şampiyonası’ndan Madalya İle Döndüler

Muğla gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Şampiyon sporcuları makamında ağırladı.

MSKÜ öğrencisi Büşra Demirayak dünya ikincisi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Büşra Demirayak Dünya Kick Boks Şampiyonasında 65 Kilo Bayan Full Contact kategorisinde Dünya 2'ncisi oldu.

15 Temmuz 2021 etkinlik takvimi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında spor aktiviteleri düzenlenecektir. Sporcular, 15 Temmuz şehitleri için atletizm, basketbol, hentbol, kick boks, masa tenisi, yüzme ve bisiklet yarışmalarına katılacaktır.

Genç, Başarıların mutluluğunu yaşıyorum

Gül Cami Müezzini Cemal Genç, Antalya’da düzenlenen yaklaşık 20 ülkenin ve bin 700 sporcunun katıldığı 6. Uluslararası Avrupa Kick Boks Şampiyonasında Veteranlar kategorisinde Point Fighting branşında Avrupa şampiyonu, Kick Light branşında ise Avrupa üçüncüsü olmuştu. 

Avrupa Şampiyonu Müezzin Kaymakam Fırat’ı ziyaret etti 

Antalya’da 8-11 Nisan tarihleri arasında düzenlenen yaklaşık 20 ülkenin ve bin 700 sporcunun katıldığı 6. Uluslararası Avrupa Kick Boks Şampiyonasında Veteranlar kategorisinde Point Fighting branşında Avrupa Şampiyonu, Kick Light branşında ise Avrupa üçüncüsü olan Gül Cami Müezzini Cemal Genç, Fethiye İlçe Müftüsü Kamil Oktay ile beraber Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’ı ziyaret etti.

Avrupa kupasında dereceye girdiler

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen Turkish Open European Cup müsabakası sona erdi. 26 ülkeden 250 kulübün katıldığı müsabakalarda toplam 2000 sporcu mücadele etti.  Muğla ilini temsilen yarışmaya katılan ve Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün tüm imkânlarıyla destek olduğu sporcular Yasenem Nur Boğa, Diar Zhamalbekov ve İsmet Enes Yetim ile Antrenör Can Yaşar Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman’ı makamında ziyaret etti.