Komiser Haberleri

Komiser Haberleri

Zabıta komiseri 1 yıllık yaşam mücadelesini kaybetti

Marmaris Belediyesi'nde Zabıta Komiseri olarak görev yapan ve motosiklet kazasında ağır şekilde yaralanan Durali Çetin bir yaşam mücadelesini kaybetti.

Şehit düşen polisler için Marmaris'te lokma dağıtıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde cuma namazı sonrası 15 Temmuz şehitleri polis memuru Nedip Cengiz Eker ve Komiser Gülşah Güler hayrına İlçe Emniyet müdürlüğü ve Marmaris Kaymakamlığı tarafından lokma dağıtımı yapıldı.

EMEKLİ BAŞKOMİSER HAYATINI KAYBETTİ

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde uzun yıllar başkomiser olarak görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan ve Fethiye’de yaşayan başkomiser Erol Ayık 77 yaşında vefat etti.

ŞEHİT KOMİSER İÇİN LOKMA HAYRI

Görev için gittiği Muğla'nın Bodrum İlçesinden dönüşte Milas'ta trafik kazası geçirerek şehit düşen Komiser Ekrem Uyar için, Menteşe Komiser Hamdi Bey Polis Merkezi önünde lokma hayrı yapıldı.

Şehit Komiser için Emniyet Müdürlüğünde tören

Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli Komiser 29 yaşındaki Ekrem Uyar, görev dönüşü içinde bulunduğu 48 NZ 258 plakalı hizmet aracının kaza yapması sonucu görev şehidi olmuştu.

GÖREV DÖNÜŞÜ KAZA YAPAN KOMİSER ŞEHİT OLDU

Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli Komiser Ekrem Uyar, Bodrum'dan Menteşe ilçesine görev dönüşü içinde bulundukları aracın uçuruma yuvarlanması sonucu görev şehidi oldu.

MARMARİS'TE MOTOSİKLET KAZASINDA ZABITA KOMİSERİ YARALANDI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde meydana gelen tek taraflı kazada motosiklet sürücüsü Durali Çetin ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

KENDİNİ BAŞKOMİSER SANAN ŞAHIŞ, LOKANTADA HESABI ÖDEMEDİ SONRASINDA YAKALANDI

Kendisini başkomiser olarak tanıtan şahıs yemek yediği lokantada gelen hesap adisyonuna “Başkomiser Onur” yazıp ayrılınca şikâyet üzerine yakalandı.

Emniyet’in ‘uçan göz’ünü kadın pilot uçurdu

Kurban Bayramı tatilini Muğla'nın Fethiye, Marmaris, Datça, Dalaman, Ortaca ve Ula ilçelerinde geçiren tatilciler, 9 günlük tatilin son gününde dönüş yolculuğuna geçti. Komiser Ebru Pilot'un kullandığı helikopterle havadan yapılan trafik denetiminde kavşaklarda yoğunluk oluştuğu görüldü.

MENTEŞE BELEDİYE TİYATROSU NİSAN AYINDA İKİ ÇOCUK OYUNU SAHNELEYECEK

Menteşe Belediye Tiyatrosu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında iki çocuk oyununu sahneye koyuyor. 10 Nisan 2022 Pazar günü Özgür Engin’in yazdığı, yönetmenliğini Can Alıntaş’ın yaptığı ‘Komiser Pamuk’ ve 24 Nisan Pazar günü Can Alıntaş’ın yazıp yönettiği ‘Mutluluklar Ülkesi’ adlı çocuk oyunları etkinlikler kapsamında izleyicisi ile buluşuyor.

Deniz yolu ile kaçarken yakalanan FETÖ’den ihraç emniyet müdürleri tutuklandı

Muğla'nın Datça ilçesinden tekne ile Yunanistan'ın Kos Adası'na kaçarken yakalanan FETÖ'den ihraç 7'si emniyet müdürü, iki komiser yardımcısı ve bir diş tabibi mahkemeye çıkarıldı. Hakim karşısına çıkarılan FETÖ'cülerden 8'i tutuklandı.

Şehidin kardeşine plaket sunuldu

Ak Parti Marmaris İlçe Yönetimi, 15 Temmuz 2016 yılında hain darbe girişimde Ankara'da görev yaptığı Polis Özel Harekat Binasına yapılan saldırıda şehit olan Polis Özel Harekt Komiser Yardımcısı Gülşah Güler'in abisi Reşit Güler'e anı ve teşekkür plaketi takdim etti.

Zeybek komiserliğe terfi etti

Fethiye’nin sevilen polis memurlarından Mehmet Zeybek, komiserliğe terfi etti.

Başarılı polislerin aileleri ödüllendirildi

Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli olup, görevlerini yerine getirirken üstün başarı ve gayret sarf ettikleri tespit edilen Komiser Yardımcısı, Polis Memuru, Çarşı Mahalle Bekçisi ve Teknisyen Yardımcılarının ailelerine teşekkür belgesi verildi.

Tarihi eser operasyonunda ikisi komiser 4 tutuklama

Muğla İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Milas Boğaziçi Mahallesinde gerçekleştirilen tarihi eser operasyonunda gözaltına alınan ikisi Komiser 4 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİMİ

Fethiye Belediyesi Trafik Eğitim Parkı’nda İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amiri Başkomiser Mehmet Zeybek ve polis memuru Ali Sarıbel tarafından Fethiye’nin değişik okullarında okuyan öğrencilere trafik eğitimi veriliyor.