Konser Haberleri

Konser Haberleri

Dastar Ve Kuzugöbeği Mantar Festivali Rengarenk Görüntülerle Başladı

13. Yeşilüzümlü Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali rengarenk görüntülerle başladı. Festivalde, kuzugöbeği mantarı ve dastar başta olmak üzere, çeşitli konu başlıkları altında bilimsel paneller, bölgenin kültürel değerlerini ön plana çıkaracak sergiler, söyleşiler ve konserler gerçekleştirilecek.

Saatcı: Belediye Konservatuarı Kuracağız

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, göreve gelmeleri halinde Fethiye Belediyesi bünyesinde Belediye Konservatuarını kuracaklarını açıkladı.

Muğla’da Kadınlara Yönelik Resim Ve Fotoğraf Sergisi Açıldı

Muğla Olgunlaşma Enstitüsü tarafından kadınlar günü çerçevesinde fotoğraf ve resim sergisi konser eşliğinde açıldı.

‘Kıssadan Hisse’ Seyirciden Tam Not Aldı

Fethiye Belediyesi katkılarıyla Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi tarafından ‘Kıssadan Hisse’ adlı konser düzenlendi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'nde Kültür Etkinleri Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi 2014-2024 yılları arasında 2185 tiyatro, çalıştay, eğitim, konser, bale, konferans ve söyleşiye ev sahipliği yaptı.

Büyükşehir Kültür Hizmet Tırı 305 Etkinliğe Ev Sahipliği Yaptı

2016 yılında Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından faaliyete alınan, farklı etkinlikler için mobil sahneye dönüşen, açıldığında 72 metrekare kullanım alanı olan Kültür Hizmet Tırı bugüne kadar 305 farklı etkinlik için kullanıldı. Kültür Hizmet Tırı konser, etkinlik, festivaller için sahne kurulumuna gerek kalmadan mobil sahneye dönüşebiliyor.

Türk Halk Müziği konseri programı

Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Etkinlik programları kapsamında Fethiye Özer Olgu Kültür Merkezi’nde Türk Halk Müziği konseri düzenlendi.

Marmaris’te konserler iptal edildi

Marmaris Belediyesi, 12 askerin şehit olması nedeniyle düzenlenecek tüm etkinlikler, eğlenceler ve yılbaşı konserini iptal etti.

Mandalina Festivali buruk geçti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Bodrum Mandalina Festivali, Pençe-Kilit Harekatı’nda şehit olan 12 Mehmetçik nedeniyle buruk geçti. Festivalde konser ve halkoyunları gösterileri yapılmadı.

Marmaris'te Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar Seslendirildi

Muğla Sıtkı Koçman Tazelenme Üniversitesi Marmaris Kampüsü öğrencilerinden oluşan koro Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşan bir konser verdi.

Muğla Büyükşehir Türkan Saylan’ın 88. Doğum Günü’nü Konserle Kutladı

Tıp doktoru, akademisyen, yazar, eğitimci ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin (ÇYDD) eski genel başkanı Türkan Saylan için 88. doğum gününde Muğla Büyükşehir Belediyesi anma konseri düzenledi.

Denetimli Serbestlik Müdürlüğün’den Hükümlülere THM Konseri

Muğla Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı işbirliğinde hükümlülerin toplumla bütünleşmesin desteklemek, olumlu sosyal davranışlarına ilgi alanları ve becerilerini geliştirerek uyumlu bir birey olmasını sağlamak amacıyla sanatsal etkinlikler düzenleniyor.

Manuş Baba Ula’da vatandaşları coşturdu

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100.yılını birçok etkinlikle kutlamaya devam eden Büyükşehir Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü ve 100. Yıl Halk Konserinde ünlü sanatçı Manuş Baba’yı Ula ilçesinde vatandaşlarla buluşturdu.

Marmaris’te Yeşilçam rüzgarı esti

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Belkıs Özener ve Çiğdem Gürdal’ın konuk sanatçı olduğu ‘Unutulmaz Yeşilçam Şarkıları’ konseri izleyenleri mest etti.

Fethiye Yaz Sezonunda Konserin Tadını Çıkardı

Fethiye, yaz sezonunda birbirinden başarılı sanatçıları ağırladı. Fethiye’nin gözde mekânlarından Barbunn Cafe Bistro ve Telmessos Antik Tiyatro’daki konserlere binlerce vatandaş katıldı.

Zeytin Hasadı Şenliği’ne Geri Sayım Başladı

Türkiye'de ilk kez Avrupa Birliği coğrafi işaretini alan Milas zeytinini ve zeytinyağını tanıtmak için bu yıl 9’uncusu gerçekleşecek olan Milas Zeytin Hasadı Şenliği, 11-12 Kasım'da başlıyor. 18’i aşkın kurum ve STK’nın işbirliğiyle düzenlenecek hasat şenliğinde; konserler, söyleşiler, zeytin toplama, sıkım ve kırma etkinlikleri, ünlü sanatçıların sahne alacağı konserler, zeytin güzeli yarışması, çeşitli workshoplar, defileler, yemek yarışmaları, kültürel geziler ile renkli anlara sahne olacak. Ünlü isimlerin de katılacağı şenlik, dolu dolu gerçekleşecek.

MSKÜ öğrencileri Motive konseri ile eğlendi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ), bu yıl ilk defa düzenlediği 'Sığla Fest' ile Cumhuriyetin 100'üncü yıl coşkusunu devam ettiriyor.

Motive, Muğla’da sevenleriyle buluştu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ), bu yıl ilk defa düzenlediği 'Sığla Fest' etkinlikleri kapsamında sevilen rap sanatçısı Motive sahne aldı.

MSKÜ öğrencilerine konser

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ), bu yıl ilk defa düzenlediği “Sığla Fest” ile 100. Yıl coşkusunu devam ettiriyor.

Başkan Gürün, "Cumhuriyeti İkinci Yüzyıla Siz Gençler Taşıyacaksınız"

Cumhuriyetin Kuruluşunun 100. Yılı dolayısıyla Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen fener alayı ve grup Gripin konserine binlerce Muğla vatandaş katıldı.

100.yıla özel 'Manuş Baba' konseri

Yeşilüzümlü Muhtarlığı tarafından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 'nın Yüzüncü Yılı etkinlikleri kapsamında 'Manuş Baba' konseri düzenlenecek.

Athena'dan Yüzüncü Yıla Yakışır Konser

Fethiye Belediyesi, ‘Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı Etkinlikleri’ kapsamında Fethiye Beşkaza Meydanı’nda ‘Athena’ konseri düzenledi. Sevilen parçalarını Fethiye halkı için seslendiren ‘Athena’ grubu, sevenlerinden tam not aldı.

'Cumhuriyetin Sesi' isimli konser ve film gösterimi düzenlendi

Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılında Muğla’da 'Cumhuriyetin Sesi' isimli konser ve film gösterimi düzendi.

Başkan Oktay, “En büyük bayramımız kutlu olsun”

 Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. Yılını ve tüm vatandaşların Cumhuriyet Bayramını kutladı. Başkan Oktay, “Tüm halkımızı Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutlayacağımız fener alayı ve Mehmet Erdem konserine bekliyoruz” dedi.

Büyükşehir 100. yıl coşkusunu yaşatmaya devam ediyor

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılının Muğla’da büyük bir coşkuyla kutlanması için farklı etkinlikler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, bu coşkuyu tüm yıla yaydı. 100. yıl etkinliklerinden biri olan ‘İçimizden Biri Mustafa Kemal’ konseri Muğla’da vatandaşlarla buluştu.

Athena, Fethiye’ye Geliyor

Fethiye Belediyesi tarafından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Athena konseri düzenlenecek.

MSKÜ’de “100. Yılında Cumhuriyetimizin Kadın Yüzleri” Etkinliği Gerçekleştirildi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde (MSKÜ) Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında 23 Ekim 2023 tarihinde “100. Yılında Cumhuriyetimizin Kadın Yüzleri” başlıklı sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturumlu panel ve bir kapanış konseri gerçekleştirildi

FTSO’dan Cumhuriyetin 100. Yılı Anısına Anlamlı Konser

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Cumhuriyetin 100. yılı anısına, Telmessos Antik Tiyatrosu’nda anlamlı bir konser düzenliyor.

Başkan Karaca, paraşütle atlayarak Ölüdeniz manzarasının tadını çıkardı

23. Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali muhteşem etkinlikler ve konserlerin ardından sona erdi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise Babadağ’dan paraşütle atlayarak muhteşem Ölüdeniz manzarasının tadını çıkardı.

Büyükşehir Belediyesi Muğla’da Cumhuriyetin 100. yılını kutluyor

Cumhuriyet’in 100. yıl coşkusunu Muğla’da tüm yıla yayan Büyükşehir Belediyesi konserden tiyatroya, 100. yıl heykeli açılışından söyleşilere kadar birçok farklı etkinliği Muğlalı vatandaşlarla buluşturacak.