Koşusu Haberleri

Koşusu Haberleri

Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde 'Büyük Atatürk Koşusu' düzenlenirken, dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Atatürk koşusuna Yunus Emre Ortaokulu damga vurdu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen Atatürk Yol Koşusu, Cumhuriyetin 100. Yılında 250 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.

Ortaca’da Atatürk kır koşusu yapıldı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 104. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında her yıl yapılan Atatürk Kır Koşusu Ortaca’da gerçekleştirildi.

Başkan Gümüş, “Geleceğin Şampiyonlarını Yetiştiriyoruz”

Ula ilçesinde düzenlenen Büyük Atatürk Koşusunda Menteşe Belediyesi Atletizm Takımı sporcularından 2014 doğumlu Meryem Düzen birinci, 2013 doğumlu Baran Üçüncü ikinci, 2013 doğumlu Nazif Daş ise üçüncü olarak madalya kazandılar.

Fethiye'de ilk defa Babadağ Ultra Maratonu gerçekleştirildi

Fethiye’de bu yıl ilki düzenlenen Babadağ Ultra Maratonu başladı. Ölüdeniz’den başlayan yarışlarda koşucular patika yollarda mücadele etti.

Öğrenciler Cumhuriyetin 100. yılı için koştu

Fethiye’de  Cumhuriyetin 100.yılı etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet Koşusu düzenlendi.

100. Yıl koşusunu tamamlandı

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, Cumhuriyet’in 100. Yıl koşusu programında organizasyonla ilgili açıklamada bulundu.

“Yaşam İçin Yarış” koşusu yapıldı

Fethiye’de geliri kanser tedavisi ve araştırmalarında kullanılmak üzere Fethiye Turizm Tanıtım Kültür Çevre ve Eğitim Vakfı (FETAV) tarafından organize edilen 'Yaşam İçin Yarış' etkinliği düzenlendi.

Alzheimer Haftası’na Farkındalık Koşusu Düzenlendi

Fethiye’de Alzheimer Haftasına dikkat çekmek amacıyla, Fethiye Alzheimer Derneği ile Fethiye Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinesinde Fethiye Beşkaza Meydanı’nda koşu düzenlendi.

Muğla'da Sancak Koşusu Yapıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı kapsamında Muğla'da Sancak Koşusu yapıldı.

Gençlik Haftası Yol Koşusu Yapıldı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yol koşusu Seydikemer ilçesinde yapıldı.

Sporfest koşusu start aldı

Bu sene ilk kez düzenlenen “Fethiye Sporfest” kapsamında gerçekleştirilen “Yarımada Koşusu” aldı.

Yiğit, “İlk defa yarımada koşusu düzenleyeceğiz”

Fethiye Spor Fest kapsamında Fethiye’de ilk defa “Fethiye Yarımada Koşusu” düzenlenecek.

SEYDİKEMER BÜYÜK ATATÜRK KOŞUSU’NDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, Seydikemer’de düzenlenen 27 Aralık Seydikemer Büyük Atatürk Koşusunda dereceye girenlere ödüllerini takdim etti. Ödül töreninde yarışmaya katılarak dereceye giren Utku Hadi Tur’un ödülünü babası Eşen Jandarma Karakol Komutanı Hakan Tur’dan alması ödül törenine renk kattı.

ATATÜRK KOŞUSU SONA ERDİ

Geleneksel hale gelen ve her yıl 27 Aralık günü düzenlenen “Atatürk Koşusu” sona erdi. Koşuda dereceye girenlere ise ödülleri taktim edildi.

Köyceğiz’de iyilik koşusu sunumu yapıldı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Köyceğiz SlowSports Festivali çerçevesinde ilçeye davet edilen ve Van'dan İzmir'e bin 830 kilometre koşan Rıza Martaş Köyceğizlilerle buluştu.

KÖYCEĞİZ’DE TÜRKİYE DAĞ KOŞUSU ŞAMPİYONASI HEYECANI YAŞANDI

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Türkiye Dağ Koşusu Şampiyonası ve Balkan Şampiyonası Milli Takım Seçme Yarışları düzenlendi.

Köyceğiz’de Türkiye Dağ Koşusu Şampiyonası heyecanı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Türkiye Dağ Koşusu şampiyonası 27 Mart 2022 tarihinde düzenlenecek.

Muğla'da Geleneksel Atatürk Koşusu'na Yoğun İlgi

Türkiye’nin en eski atletizm gelenekleri arasında yer alan ve ülke genelinde 27 Aralık 1919 tarihinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişi nedeniyle yapılan Büyük Atatürk Koşusu, Muğla'da da koşuldu.

Muğla’da 10 Kasım Atatürk’ü Anma yarışları başladı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83. yıl dönümü dolayısıyla, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusu”, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Yüzme Yarışları” ve “Ata’yı Anma Satranç Turnuvası” yapıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri Başladı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Koşusu” Muğla Atatürk Stadında yapıldı.

Sporcular 15 Temmuz Şehitleri İçin Koştular

15 Temmuz Demokrasi Zaferi Ve Şehitleri Anma Koşusu düzenlendi.

Kadın cinayetlerine tepki için  21 kilometre koşacak

Fethiyeli turizmcilerden motosiklet sporcusu Ahmet Selim Yücel; kadın cinayetlerine ve kadınlara karşı yapılan şiddete, tepki göstermek amacıyla maraton koşusuna katılıyor. 

“DÜNYA BARIŞ KOŞUSU” SPORCULARI FETHİYE’ YE GELDİLER

Uluslar arası dostluğu ve anlayışı teşvik etmeyi amaçlayan küresel bir bayrak yarışı olan Sri Chinmoy Oneness-Home Peace Run / Dünya Barış Koşusu; bu yıl Isparta’dan başlayıp, Dalyan’da sona erecek. Etkinliğe katılan koşucular dünya çapında 100 ün üzerinde ülkede seyahat ederken elden ele geçirdikleri yanan bir meşale ile sembolleşiyorlar.