Köy Okulları Haberleri

Köy Okulları Haberleri

Marmaris’te 106 Bin Çocuk Bilim Ve Eğitimle Tanıştı

Marmaris Belediyesi, 5 yıl boyunca çocukları odak noktasına koyan onlarca eğitim projesini hayata geçirdi. Yapılan birçok çalışmayla 106 bin çocuğu bilim ve eğitimle buluşturdu.

Atölye Çalışmaları Minik Öğrencilere

Muğla’da üniversite öğrencileri yurtlarda öğrendikleri atölye çalışmalarını köy okullarında uyguluyor.

Tosun: "Muğla’nın Kapatılan Köy Okullarını Yeniden Açacağız"

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, Datça ve Köyceğiz’in mahalleye dönüştürülen köylerini tek tek gezerek, muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

MARMARİS’TE 9 OKULDA BİN 361 ÇOCUK EĞLENCELİ BİLİMLE TANIŞTI

Eğlenceli bilim etkinliklerini köy okullarına taşıyan ‘Marmaris’in Köy Okulları Bilimle Buluşuyor’ projesi sona erdi. Projede 9 okulda bin 361 öğrenci bilimin eğlenceli yüzüyle tanıştı.

KÖY OKULLARINA ANLAMLI ZİYARET

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca ve Koru İlkokulu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serap Aksel tarafından Koru ve Faralya İlkokulu’na ziyaret düzenlendi.

Köyceğiz’de ’Köy Okullarında Akıllı Tarım ve Akıllı Arıcılık Projesi’ gerçekleştirilecek

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 'Köy Okullarında Akıllı Tarım ve Akıllı Arıcılık Projesi'nin hayata geçmesi için toplantı yapıldı.

‘Köy okullarında akıllı tarım, akıllı arıcılık’ projesi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının desteği ve koordinasyonuyla Güney Ege Kalkınma Ajansının yürüttüğü Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında 1 milyon 500 bin TL bütçe ile onaylanan ve Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü 'Köy Okullarında Akıllı Tarım Akıllı Arıcılık' projesi tanıtımı yapıldı.

Elektronik atıklar bilgisayar sınıfına dönüşecek

Bodrum Belediyesi, EAGD (Elektronik Atıkların Geri Dönüşümünü Destekleme Derneği) ve Yanındayım Derneği tarafından imzalanan protokol ile elektronik atıklar, köy okullarında bilgisayar sınıfına dönüşecek.

Gönülden Gönüle Vefa Projesi Tanıtıldı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün bünyesinde 65 yaş üstü yaşlılarımız, imkânı kısıtlı gençlerimiz ve köy okullarında okuyan öğrencilerimiz için destek amacıyla bir proje hazırlandı. 

Muğla’da köy okullarında ders zili çaldı

2020-2021 eğitim öğretim yılı ikinci dönemi bugün yüz yüze ve uzaktan eğitimle başladı. Yüz yüze eğitime başlayan köy okullarında okul ve sınıflarını bayrak ve balonlarla süsleyen öğretmenler, öğrencilerini çiçeklerle karşıladı.

Milas’ta 7 bin 105 öğrenci Pazartesi günü eğitime başlıyor

Yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında bir süredir kapalı olan köy okullarında yüz yüze eğitim 15 Şubat Pazartesi günü başlıyor. Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, tüm hazırlıklarını yaptıklarını belirterek, 'Özel Okullarımız ve Beçin İlk-Ortaokulu ile birlikte toplam 61 okulumuz yüz yüze eğitime hazır hale getirildi. 3 bin 840 ilkokul ve 3 bin 267 ortaokul olmak üzere toplam 7 bin 105 öğrencimiz öğrenime başlayacak' dedi.