Kumluca Haberleri

Kumluca Haberleri

Muğlaspor’a Genç Sağ Bek

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren lider Muğlaspor, Manavgat Belediyespor ile oynayacağı zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşma öncesinde kadrosuna bir ismi daha dahil etti.

Kumluca maçı öncesi maça davet

Bölgesel Amatör ligi 5. Grupta mücadele eden Muğlaspor ilk yarının son maçını kendi sahasında Kumluca Belediyesi ile karşı karşıya gelecek. Maç Öncesi 48 Gençlik taraftar grubu muğlalı sporseverleri maça davet etti.

Denizler İçin Fırtına Uyarısı Yapıldı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Bodrum-Antalya Kumluca arasında denizlerde fırtına uyarısı yapıldı.

FETHİYE’DEN KUMLUCA’YA YARDIM

Karaçulha Çiftçi Birliği Başkanı Halil Daşar’ın yapmış olduğu paylaşım sonrasında doğal afetten etkilenen Kumluca halkı için Fethiye’den gönderilen yardım Kumluca’ya ulaştı.

BAŞKAN DAŞAR, KUMLUCA’DA YAŞANAN AFET İÇİN YARDIM İSTEDİ

Karaçulha Çiftçi Birliği Başkanı Halil Daşar sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu. Daşar yapmış olduğu paylaşımda Kumluca’da yaşanan afetten etkilenen çiftçiler için yardım istedi.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ’NDEN KUMLUCA’YA DESTEK

Seydikemer Belediyesi, sağanak yağış sonrası sel felaketi yaşayan Antalya’nın Kumluca ilçesine yardım gönderdi.

KUMLUCA’DA SEL ESNAFI VURDU, GÖRÜNTÜLER SAVAŞ ALANLARINI ARATMADI

Antalya'nın Kumluca ve Finike ilçelerinde gece saatlerinde meydana gelen selden dolayı yüzlerce iş yerini su ve çamur bastı. İş yerlerinin büyük zarar gördüğü felakette esnaf, dükkanlarından çıkan malzemelerini yüzlerce metre uzaklıktan topladı. Hasar tespit çalışmalarının başladığı ilçede ekipler, hayatı normale döndürmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

MUĞLASPOR HAZIRLIK MAÇINDAN 3-1 GALİP AYRILDI

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor sezon öncesi hazırlık maçında Kumluca Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.