Kuşadası Haberleri

Kuşadası Haberleri

EKODOSD Bodrum’un arka bahçesini keşfetti

Ekosistemi Koruma ve Doğa Sevenler Derneği (EKODOSD) Kuşadası üyeleri her yıl gerçekleştirdikleri Bodrum gezisinde Bodrum’un tarihi ve kültürel mekanlarını gezerek Bodrum’un arka bahçesi düşüncelerini aktardılar.

Cup'ta yelkenlilere görkemli karşılama

35. Maximiles Black The Bodrum Cup'ta Cumhuriyetin 100'üncü yılı vesilesiyle önceki yıllardan farklı olarak Selanik ve İstanbul rotalarının da dahil edildiği yarışlarda Kuşadası-Yalıkavak etabı tamamlandı.

Dev yolcu gemileri rotayı İsrail yerine Türkiye'ye çevirdi

Uluslararası kruvaziyer gemi işletmeleri İsrail ve Filistin arasındaki çatışmalardan sonra rotalarını Muğla’nın Marmaris, Bodrum, Aydın’ın Kuşadası ve Antalya'nın Alanya limanları ile İstanbul'daki kruvaziyer limanlarına çevirdi.

Badminton Analig Ege Grup müsabakaları başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 2023 Osman Bayrakdar Sezonu Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Ege Grup Müsabakaları Aydın'ın Kuşadası ilçesinde başladı.

Badminton Analig Ege Grup müsabakaları başlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 2023 Osman Bayrakdar Sezonu Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Ege Grup Müsabakaları 5-7 Temmuz tarihleri arasında Kuşadası Spor Salonu’nda Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek.

Turizmciler uyardı! “Bayramda dolandırılmayın”

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkartılması, başta Akdeniz ve Ege sahilleri olmak üzere tatil destinasyonlarında yoğun rezervasyon talebi oluşturdu. Kıyı destinasyonlarında Antalya'da Alanya, Side, Belek, Kemer ve Kaş öne çıkarken Ege'de Kuşadası, Didim, Bodrum, Marmaris ve Fethiye tercih ediliyor. Kültür turlarında ise Kapadokya ilk sırada yer alıyor.

İZMİR'DEKİ MUĞLALILAR KUŞADASI'NDA BULUŞTU

İzmir'de bulunan Muğlalılar Derneği'nin Geleneksel Dayanışma Gecesi, pandemi nedeniyle iki yıl aradan sonra Kuşadası'nda bir otelde gerçekleşti.

FETHİYE'YE GELEN TURİSTLER ESNAFI SEVİNDİRDİ

Son yıllarda kruvaziyer turizminden nasibini alamayan Muğla'nın Fethiye ilçesine Island Sky gemisi ile gelen ABD'li turistler esnafın yüzünü güldürdü.

KUŞADASI AÇIKLARINDAKİ DEPREMLER SİSAM ADASI’NDA DA HİSSEDİLDİ

Aydın'ın Kuşadası ilçesi açıklarında meydana gelen iki deprem, Sisam Adası'nda da hissedildi. Adada şu ana kadar can ve mal kaybının olmadığı açıklandı.

Köyceğizli öğrenciler Efes, Şirince ve Kuşadası’nı gezdi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Efes, Şirince ve Kuşadası gezisi düzenlendi.

57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başladı

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (Tour of Türkiye), 207 kilometrelik Bodrum-Kuşadası etabıyla start aldı.

57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başlıyor

T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenecek 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, yarın Bodrum-Kuşadası etabıyla başlıyor. Tur öncesi son basın toplantısı Bodrum'da gerçekleştirildi.

57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için bir araya geldiler

57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye) Bodrum'dan yapılacak başlangıcı ve Bodrum-Kuşadası etabı için koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Kuşadası Davutlar' a 1 adet park yaptırılacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; Davutlar Mahallesi Park Yapımı işi ihale edilecek.

Muğlalı ressam 14. kişisel sergisini İbramaki’de açtı

Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi, Köyceğizli ressam Arzu Aydın Deveci'nin 'Gönderen' isimli resim sergisine ev sahipliği yapmaya başladı. Sanatçının farklı teknikler kullanarak hazırladığı eserler, Kuşadalı sanatseverlerden büyük beğeni aldı.

AKUT, Muğla’dan sonra Aydın Çine’de orman yangınlarına müdahale için operasyonda

AKUT Arama Kurtarma Derneğinin Kuşadası ekibi, 24 gönüllüsüyle 6 gündür Aydın ve Muğla'nın çeşitli noktalarında çıkan orman yangınlarına müdahale operasyonlarını sürdürüyor.

Fethiye’den Muaythai Milli Takım seçmelerine 8 sporcu gidiyor

Muaythai Federasyonu Başkanlığının 2021 faaliyet programında yer alan 1-7 Haziran tarihleri arasında Aydın / Kuşadası'nda gerçekleştirilecek “Muaythai Gençler Türkiye Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri Müsabakalarına Fethiye ‘den 8 sporcu katılacak.

Bisiklet Turu’nun Bodrum – Kuşadası Etabı Bugün Start Aldı

56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (TUR-2021) 8. ve son günündeki 160,3 kilometrelik Bodrum-Kuşadası etabı bugün start aldı.