Kutlaması Haberleri

Kutlaması Haberleri

Vali Akbıyık’tan Nevruz Bayramı kutlaması

Muğla Valisi İdris Akbıyık 21 Mart’ta Türk dünyasında ilkbaharın başlangıcı olarak kabul edilen Nevruz Bayramı mesajı yayımladı.

Köyceğiz’de öğretmenler kahvaltıda buluştu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde öğretmenler kahvaltı programında bir araya geldi.

Cumhuriyetin 100. Yılına Uluslararası Kutlama!

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü tarafından düzenlenen; Marmaris Uluslar arası Yarış Haftası`nın34.sü, 15 ülkeden yaklaşın 1000 yelkencinin katıldığı resepsiyonda, Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yılı Kutlamasıyla başladı.

Seydikemer’de 7’den 70’e Herkes Cumhuriyeti Böyle Kutladı!

Seydikemer’de, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında, fener alayı gerçekleştirildi.7’den 70’e yüzlerce vatandaşın katıldığı etkinlikte Yüzüncü Yıl Logosu ve Türkiye Yüzyılı Logosu, Hükümet Konağı ve Belediye Hizmet Binasını süsledi.

100 Metre Uzunluğundaki Türk Bayrağı, Seydikemer’in Sokaklarını Süsledi

Binlerce yıllık şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktası olan, destansı mücadelemizin sembolü Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı Seydikemer’de büyük bir coşkuyla kutlandı. Yüzlerce öğrenci ve vatandaşın katılımıyla yapılan Kortej Yürüyüşünde 100 metrelik dev Türk bayrağı omuzlarda taşındı.

Siyasi Partilerden Cumhuriyetin 100.Yılı Kutlaması

İyi Parti ve Zafer Partisi Fethiye ilçe teşkilatları, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıldönümü kapsamında çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. 

Ayyıldız Gündem’de Çifte Doğum Günü Kutlaması

Fethiye’de yayın yapan Ayyıldız Gündem Gazetesi’nde çifte doğum günü kutlaması gerçekleştirildi. Kurumda muhabir olarak görev yapan Aleyna Cengiz ve köşe yazarı Cengiz Gürhan, doğum günlerini eğlenceli bir organizasyon ile kutladı. 

Hokeyciler İçin Kutlama Yemeği Düzenlendi

Türkiye Şampiyonu olan Ortaköy Spor Ege Yıldızları İl Karması Kız Hokey Takımı için Muğla’da bir restoranda şampiyonluk kutlaması gerçekleştirildi.

“Türk basınında sansürün kaldırılışının 115. yılını kutluyoruz”

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı, FTSO yönetim kurulu üyesi ve Başkan yardımcısı, Fethiye Belediyesi Ak Parti Meclis üyesi Muhammet Kökten, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Muğla İnternet Gazeteciler Derneği (İGD) Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti.

Şampiyonluk Kupası Fethiye'ye Geldi  

Türkiye Süper Ligi'nde şampiyon olan Galatasaray'ın kupası Fethiye'ye geldi. Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin düzenlediği Şampiyonluk kupası kutlamasında büyük coşku yaşandı. 

19 Mayıs, çelenk sunulması ile başladı

Muğla'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

BEŞKAZA MEYDAN’INDA ÇELENK KOYMA TÖRENİ

Fethiye Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlaması dolayısıyla, aralarında CHP Kadın Kolları, Türk Kadınlar Birliği, Yerel Tohumlar Derneği, Yörük Türkmenler Derneği gibi sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilcileri ile Beşkaza Meydanı’nda bir araya geldi

BAŞKAN KARACA, ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINA KATILDI

Geçtiğimiz hafta Yerkesikspor’u 4-2 yenerek Muğla 1. Amatör Lig C Grubu’nda şampiyon olan Günlükbaşıspor, Süper Amatör Lig'e çıkmaya hak kazanırken Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca düzenlenen şampiyonluk kutlamasına katıldı.

TÜRK MÜZİĞİNİN ÜNLÜ İSMİ KARABÖCEK'E SAHNEDE SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Muğla'daki bir restaurantta sahne alan Türk Müziğinin güçlü seslerinden Gülden Karaböcek'e sahnede sürpriz doğum günü düzenlendi.

BAŞKAN OKTAY, ZEHRA BEBEĞİN DOĞUM GÜNÜNDE YARDIM ÇAĞRISINDA BULUNDU

Muğla Marmaris'te yaşayan Dağ çiftinin 1 yaşına basan SMA Tip 1 hastası kızları Zehra'nın doğum günü kutlamasına katılan Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Marmaris halkını Zehra'nın kampanyasına destek olmaya çağırdı.

BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI

Fethiye 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında, kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüş, Özgecan Anıtı'ndan başlayıp Beşkaza Meydanı'nda sona erdi.

Ortaca’da 30 Ağustos coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı Muğla'nın Ortaca ilçesinde coşku ile kutlandı. Kutlama törenine Ortaca Kaymakamı Meral Uçar, Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Garnizon Komutanı Vekili Deniz Albay Ahmet Emre İnal, kamu kurum müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

FETHİYE’DE CEYLAN ERTEM RÜZGARI

CUMHURİYET MEYDANINDA, CUMHURİYET COŞKUSU

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100.yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenledi. Bazı dernek ve STK temsilciliklerinin de destek verdiği törene Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'da katıldı.

FETHİYE PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Fethiye’de de, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz coşkuyla kutlandı. Beşkaza Meydanında yapılan kutlama töreninin ardından Fethiye Kaymakamlığında tebrik kabul töreni gerçekleştirildi. 

CHP’de bayram kutlaması

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı’nda bayramlaşma töreni yapıldı. Bayramlaşmaya Gelecek Partisi İlçe Başkanı Sadet Kansız Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Osman Kandönmez, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Muğla Milletvekilleri Burak Erbay, Suat Özcan, Süleyman Girgin, Mürsel Alban, Parti Meclisi Üyesi Gizem Sayar Özcan ve partililer katıldı.

Mete’den bayram kutlamasında ülke ve dünya gündemi

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı bayramlaşma töreni düzenlendi. Parti Binası’nda yapılan bayramlaşmaya Ak parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’de katıldı. İl Başkanı Mete partililer ile bayramlaştı. Kadem Mete’nin bayramlaşma sonrası yaptığı konuşmada, Fethiye ve Muğla ile ilgili konulara değil ülke ve Dünya siyaseti ile ilgili konular üzerine konuşması dikkat çekti.

Fatih Çoban’dan bayram kutlaması

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban Kurban Bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Çoban mesajında “Kurban Bayramı’nızı en kalbi duygularımla kutlar saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.

Karaca’ya sürpriz doğum günü

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya, Fethiye Belediyesi personeli tarafından doğum günü sürprizi hazırlandı. Belediye binasında yapılan kutlamada, Karaca personellerin alkışları arasında salona girdi.

Başkan Gümüş’ten Kurban Bayramı Mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Kurban Bayramı vesilesiyle yayınladığı mesajında hemşehrilerinin kurban bayramlarını kutladı.

Başkan Erol, “Bayramlar Kardeşliktir”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Köyceğiz İlçe Başkanı Hüseyin Erol, kurban bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Otgöz, Kurban Bayramını Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında İslam Âleminin ve milletimizin Kurban Bayramı’nı kutlayarak, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini temenni etti.

’Bayrak Dede’den Selimiye’de yangın nöbeti

Muğla'nın gözde turizm kentlerinden Marmaris'te yaşayan 74 yaşındaki emekli terzi Salih Yazgan, emekli maaşı ile aldığı Türk bayrakları ile 23 Nisan'larda oturduğu 105 sokağı donatıp kutlaması ile biliniyor. Yaşadığı Selimiye Mahallesi'nde de orman yangınlarına dikkat çekmek için pankart asan Yazgan'a, mahalleli de destek veriyor.

Bodrum sokakları yeşil-beyaz oldu

TFF 2. Lig Play-off finalinde İzmir'de Karacabey Belediyespor'u 3-0 yenerek tarihinde ilk kez 1. Lig'e yükselen Bodrumspor şampiyonluk kutlaması yaptı. Bodrum sokaklarında üstü açık otobüsle tur atan futbolcular ve yönetimi, sokaklarda binlerce taraftar karşıladı.

Bodrumspor’un tarihi zafer kutlamasında Dalkılıç sahne alacak

TFF 2. Lig Play Off'ta şampiyon olarak 1. Lig'e yükselen Bodrumspor, tarihi zaferi Murat Dalkılıç konseri ile kutlayacak.