Makinası Haberleri

Makinası Haberleri

Suç Makinesi Yakalandı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin aranan şahıslara yönelik sürdürdüğü çalışmalarda 15 ayrı suçtan 44 yıl 18 gün karara bağlanmış hapis kararı bulunan şüpheli Milas’ta düzenlenen operasyon ile yakalandı.

Orman kesim alanında iş kazası: 1 ölü

 Muğla’nın Ula ilçesi orman sahası kesim alanında çalışma yapan Salih Aydın, iş makinasının altında kalarak hayatını kaybetti.

Çalışma Sırasında İş Makinesi Alevlere Teslim Oldu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesine bağlı Çövenni yaylasında ormanlık alanda yol açma çalışması yapan iş makinesi, henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı. 

Şüpheli çift suç makinası çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde vatandaşları sözlü taciz edip silah gösteren şüpheliler, çalıntı araçla kaçarken polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin suç dosyalarının kabarık olduğu ortaya çıktı.

Demir’den Kadem Mete’ye; “Onlar bizim elimizi öpecek”

AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ın ve AK Parti Muğla Milletvekili adayı Kadem Mete’nin AK Parti Muğla İl Başkanlığı görevindeyken her Fethiye ziyaretinde müjdelediği Fethiye’de anjiyo merkezi tartışmaları siyaset gündeminden düşmüyor.

MENTEŞE BELEDİYE EKİPLERİ AFET BÖLGESİNDE ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Menteşe Belediyesi tarafından, deprem bölgesi için yola çıkan 9 kişilik personel 1 iş makinası,1 tır, 1 cenaze yıkama ve nakil aracı, 1 adet arazöz, 1 adet 4x4 öncü araç ile birlikte 4 kamyon yardım malzemesi Hatay'a ulaştı. Teknik ekip ve iş makinaları deprem bölgesinde enkaz kaldırma çalışmalarına katıldı.

İŞ MAKİNASI AŞAĞI DÜŞTÜ 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Bodrum’da bir iş makinası yaklaşık 10 metre yükseklikten aşağı düştü. Olay yerinde 1 kişi hayatını kaybetti.

ÖLÜDENİZ'DE KUMAR OPERASYONU

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Fethiye İlçesi Ölüdeniz Mahallesinde A.B. isimli şahsın bir işletmede kumar oynattığı bilgisinin alınması üzerine, Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince belirlenen işletmede yapılan aramada 2 adet ‘Slot' adı verilen kumar makinası ele geçirildi.

KAYNAK MAKİNESİNDEN ÇIKAN KIVILCIM SAMANLARI KÜL ETTİ

Muğla'nın Milas ilçesinde samanlıklara yakın bir alanda yapılan kaynak çalışması sırasında kıvılcım attı.

AFET FARKINDALIK EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Belediyemiz ve Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Fethiye İtfaiye Grup Amirliği işbirliğinde, su tankeri personelleri ve iş makinası operatörlerine yönelik “Yangın Eğitimi” düzenlendi.

MARMARİS GENÇLİK SPOR’A GOL MAKİNASI TEKNİK DİREKTÖR GETİRİLDİ

Muğla Süper Amatör Ligi temsilcilerinden Marmaris Gençlikspor'da sportif direktörlük ile teknik direktörlük görevlerine Akhisarspor'un unutulmaz golcülerinden eski profesyonel ve milli futbolcu 38 yaşındaki Doğan Şahin getirildi.

Su sondaj makinası satın alınacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; 1 Adet Su Sondaj Makinası (En Az 500 Metre Delgi Kapasiteli) mal alımı ihalesi gerçekleştirilecek.

Menteşe’de Kar Mesaisi

Menteşe’de hafta sonu başlayan ve yüksek kesimdeki mahallelerinde etkili olan kar yağışı ile birlikte Menteşe Belediye ekipleri hafta sonu boyunca 10 iş makinası, 1 tır, 4 kamyon ve 30 personel ile kar küreme ve yol açma çalışması yaparak yoğun bir mesai harcadılar.

Dinamo hırsızları JASAT’tan kaçamadı

Marmaris Çetibeli Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk bölgesinde içinde çok sayıda iş makinası, araç ve malzeme barındıran, çevresinde güvenlik tedbiri bulunmayan tesisten hırsızlık olayının olabileceği şüphesine üzerine Marmaris JASAT timleri tarafından kontroller başlatıldı.

Seydikemerde’ki anız yangınında koyunlarda telef oldu

Muğla’nın Seydikemer ilçesin de biçerdöver makinasından sıçrayan kıvılcımların yol açtığı anız yangını güçlükle söndürüldü.

3 adet makine sistemi satın alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Seyyid Burhaneddin Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müd. Tarafından, 1 Adet Bilgisayar Kontrollü Panel Ebatlama Makinası 1 Adet Kompresör Sistemi 1 Adet Atölye Toz Toplama Sistemi mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Araç kiralama hizmeti alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Marmaris Belediye Başkanlığı tarafından, Çöp Toplama ve Kent Temizliği İşinde Çalıştırılmak Üzere Araç ve İş Makinası Kiralanması Hizmet Alımı hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Cezaevi firarisi suç makinası Marmaris’te yakalandı

Marmaris Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri tarafından 12 ayrı suçtan kesinleşmiş 8 yıl hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı.

İşçilerin kullandığı zift makinası yandı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde bulunan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezinde işçilerin kullandığı zift makinesindeki yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.