Marine Tech Haberleri

Marine Tech Haberleri

Gülcan, “Cumartesi’ye kadar herkesi bekliyoruz”

Marine Tech Göcek Yat ve Tekne Ekipmanları sergisi kapılarını açtı. Fuara katılımın iyi olduğuna değinen Marmaris Fuarcılık Genel Müdürü Volkan Gülcan, mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

FTSO Meclis Üyesi Hıra’dan Sergi Hakkında Açıklamalar

Marine Tech Göcek Yat ve Tekne Ekipmanları Sergisi, kapılarını açtı. İçerisinde bütün ihtiyaç ve aksesuarları barındıran fuar, 11 Kasım tarihlerine kadar ziyaretçilerini bekliyor olacak. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Kemal Hıra sergi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İMEAK DTO Başkanı Tugay, “Bütün herkesi fuarımıza bekliyoruz”

Bu yıl 7.'si düzenlenen Marine Tech Göcek Yat ve Tekne Ekipmanları Sergisi kapılarını açtı. İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı İlkay Tugay, “Bütün herkesi fuarımıza bekliyoruz” dedi.

Marine Tech Göcek’te Kapılarını Açtı

Bu yıl 7.'si düzenlenen Marine Tech Göcek Yat ve Tekne Ekipmanları Sergisi kapılarını açtı. Teknelerin bakımı için A'dan Z'ye bütün ekipmanların bulunduğu fuar açıldı.

GÜLCAN, MARİNE TECH'İ DEĞERLENDİRDİ

Marine Tech Göcek yat ve tekne ekipmanları sergisi kapılarını açtı. Fuara katılımın iyi olduğuna değinen Marmaris Fuarcılık Genel Müdürü Volkan Gülcan, 'Bu yıl Marine Tech'in 6.sını açıyoruz.' dedi.

BAŞKAN TUGAY, “ÖNEMLİ BİR FUAR OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı İlkay Tugay, Marine Tech'i değerlendirdi.

MARİNE TECH GÖCEK KAPILARINI AÇTI

Bu yıl 6.'sı düzenlenen Marine Tech Göcek Yat ve Tekne Ekipmanları Sergisi kapılarını açtı. Teknelerin bakımı için A'dan Z'ye bütün ekipmanların bulunduğu fuar, açıldı.

MARİNE TECH YAT VE TEKNE EKİPMANLARI SERGİSİ AÇILIYOR

Bu yıl 6.’sı düzenlenecek olan Marine Tech Göcek Yat ve Tekne Ekipmanları Sergisi kapılarını açmaya hazırlanıyor. Teknelerin bakımı için A’dan Z’ye bütün ekipmanların bulunduğu fuar, 9-12 Kasım tarihleri arası açık olacak.

Sadim, Marine Tech'de Yerini Aldı

Göcek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında bir birinde farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak. Çelenk sunma töreni ile başlayan etkinlik Fener alayıyla devam edip konserle son bulacak.

Gülcan, "Marine Tech'e bu sene katılım çok iyi"

Marine Tech Göcek yat ve tekne ekipmanları sergisi kapılarını açtı. Fuara katılımın iyi olduğuna değinen Marmaris Fuarcılık Genel Müdürü Volkan Gülcan, "Bu yıl Marine tech’in 5. Sini açıyoruz. Pandemiden sonra bu şekilde bir harekete girmek hem bölge esnafı için, hem bizim açımızdan, hem sektörün meraklıları için güzel oldu. Fuara katılım beklediğimizden iyi durumda" dedi.

MARİNE TECH YAT VE TEKNE EKİPMANLARI SERGİSİ TÖRENLE AÇILDI

Marmaris Fuarcılık (MARFO) tarafından ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesinin destekleriyle düzenlenen Marine Tech Yat ve Tekne Ekipmanları sergisi 2. Karagözler mahallesi Kayıkhane Meydanı’nda gerçekleştirilen törenle açıldı. 4 gün açık kalacak olan sergide; 50 farklı firma stant açtı.