Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Haberleri

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Haberleri

Başkan Oktay, Yaralanan Personelin Arkadaşları İle Görüştü

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, geçtiğimiz hafta meydana gelen kazada yaralanan ve İzmit'te tedavisi devam eden belediye personeli Yener Durmuş'un mesai arkadaşlarını ziyaret etti.

Başkan Oktay, Urfalı Öğrencilerin İsteğini Kırmadı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Şanlıurfa’ya bağlı Haliliye ilçesinde bulunan Yediiklim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin mektubuna kayıtsız kalmadı.

Marmaris'te son belediye meclis toplantısı yapıldı

Marmaris Belediye Meclisi’nin 2019-2024 dönemi son toplantısında konuşan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Kimsenin kalbini kırmadan, bel altı yaklaşmadan, dürüst bir şekilde görevimizi ifa etmeye özen gösterdik. Herkese sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum” dedi. Muhalif meclis üyeleri de Başkan Oktay’a teşekkürlerini sundu.

Marmaris Belediye Başkanı Oktay: "Üretmenin Gururunu Yaşıyoruz"

Beş yıllık süreçte Marmaris’in tarımsal potansiyelini de ortaya çıkardıklarını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Çam balı ve yer fıstığı ile başlanan çalışmaları aradan geçen 5 yılda defne, zeytin başta olmak üzere birçok alana yaydık ve Marmaris yer fıstığına coğrafi işaret aldık. Üretmenin, toprağı işlemenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

Marmaris Turizmde Atağa Geçti

Göreve geldiği ilk günden beri turizmi 12 aya yaymak için büyük gayret gösterdiklerini söyleyen Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, bugün bunun sonuçlarını almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Oktay, “Tüm paydaşlarımızla birlikte çok çaba harcadık. Marmaris’te sezon artık erken açılıp geç kapanıyor, ayrıca kültür ve spor turizmi de ilerleme kaydediyor” dedi.

Marmaris Belediyesi’nden Spora Yatırım, Sporcuya Destek

Marmaris Belediyesi’ne ait spor tesisleri 5 yıl boyunca binlerce sporcuyu ağırladı. Pandemi döneminde kapalı olan tesislerden 5 yıl boyunca 14 bin 498 sporcu ve vatandaş yararlandı. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Marmaris’in sporda da öncü bir kent olması için spora yatırım yapıyor, sporculara destek oluyoruz” dedi.

Başkan Oktay, Sabah Sporuna Katılan Kadınlarla Kahvaltıda Buluştu

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, belediyenin ücretsiz olarak düzenlediği sabah sporuna katılan kadınlarla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Marmaris’te atıl alanlar sporun merkezi oldu

Sporun ve sporcunun dostu Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, spora yatırım yapmaya devam ediyor.

Başkan Oktay'dan Yılbaşı Mesaisi

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, yeni yıla görevi başında giren doktor, hemşire, jandarma, polis, nöbetçi eczaneler, itfaiyeciler ve zabıta personelini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. 2024’e ise Çetibeli Karakolu’nda asker ve polislerle girdi.

Başkan Oktay, “2024 umudun yılı olacak”

Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 2023 yılında birçok acıyla yüreklerimizin yandığını belirterek, “2024 yılının acıları dindirip güzellikler getirmesi umuduyla tüm vatandaşlarımıza barış, sağlık ve mutluluk diliyorum” dedi.

Patili Dostlar Marmaris'te Çok Mutlu

Marmaris Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi, patili dostlar için aralıksız çalışmaya devam ediyor. Bakımevi onlara sahiplenmeyi bekledikleri dönemde onlara sıcak bir yuva olurken sokakta yaşayan canlıların da beslenmelerine destek oluyor.

Marmaris’te özel çocuklar, Başkan Oktay’la yeni yılı kutladı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, özel çocuklarla beraber 2024 yılını erken kutladı.

Marmaris'te 5 Yılda 500 Bin Ton Atık Toplandı

Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 5 yıl boyunca yaklaşık 500 bin ton atık topladı. Evsel atıkları bertaraf eden Belediye sıfır atık sistemini kurarak hem doğayı korudu hem geleceğe katkı sundu. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Hizmetten ödün vermeyen personelimize ve Marmaris’i temiz tutarak onlara destek olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Marmaris’te ‘İklim Krizi Ve Sürdürülebilir Turizm ‘ Konulu Panel Yapıldı

Marmaris Ticaret Odası (MTO) tüm dünyayı etkisi altına alan ve turizm sektörünü oldukça yakından ilgilendiren ‘İklim Krizi’ ile ilgili bir panel düzenledi.

Başkan Oktay: "Marmaris'e Huzuru Getirmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz"

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Beldibi Mahallesi’nde düzenlenen ‘Halk Kürsüsü’ toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Oktay, “Seçim döneminde en büyük projemiz huzuru getirmekti. Bunu yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Marmaris Yeni Mesire Alanına Kavuşuyor

Marmaris Belediyesi’nin çalışmaları sonucunda ilçe, yeni bir mesire alanına kavuşuyor.

Başkan Oktay, Hisarönü Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Hisarönü Mahallesi’ndeki ‘Halk Kürsüsü’ toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Oktay'dan 10 Kasım mesajı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 85. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Oktay, Konsolos Voronin'i ağırladı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Ukrayna Antalya Konsolosu Oleksandr Voronin’i ağırladı.

Başkan Oktay, “En büyük bayramımız kutlu olsun”

 Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. Yılını ve tüm vatandaşların Cumhuriyet Bayramını kutladı. Başkan Oktay, “Tüm halkımızı Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutlayacağımız fener alayı ve Mehmet Erdem konserine bekliyoruz” dedi.

Başkan Oktay muhtarları ağırladı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle Marmaris’te görev yapan muhtarı ağırladı. Başkan Mehmet Oktay muhtarlara seslenerek, “Zor günleri birbirimize destek olarak ve güvenerek atlattık" dedi.

Başkan Oktay’dan kurs için destek talebi

Anadolu Medya Buluşması için Marmaris’e gelen gazetecilere birer mektup yazan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, turizm ara eleman kursunun duyurulması için destek istedi.

“Anadolu Çalıştayı’na ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla Marmaris'te düzenlenen Yerel Medya Çalıştayı başladı. Çalıştayda konuşan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Anadolu Çalıştayı’na ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.

Başkan Oktay’dan Gaziler Günü mesajı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Oktay: “Hepinize çok güveniyorum”

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Zabıta Haftası dolayısıyla zabıta personelini kahvaltıda ağırladı. Oktay, “Her birinize çok güveniyorum. Yaptığınız ve yapacağınız tüm çalışmalar için hepinize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Halk Dansları Festivali rüzgarı esti

Marmaris’te düzenlenen iki günlük dans festivali izleyenleri coşku dolu anlar yaşattı. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, kültür sanat etkinliklerine her zaman destek olduklarını belirterek konuklara teşekkür etti.

“101’inci yılın gururunu yaşıyoruz”

 Marmaris’te 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Eşsiz zaferin 101. yılına ulaşmanın gurur, onur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Başkan Oktay Aşure hayrına katıldı

 Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Marmaris Şubesi tarafından düzenlenen Aşure hayrına katıldı. Başkan Oktay, Muharrem Ayı'nı kutlayıp; "Birliğimiz, beraberliğimiz ve ibadetlerimiz kabul olsun" dedi.

Başkan Oktay'dan orman yangınlarına karşı dikkat çağrısı

Son zamanlarda sayısı artan yangınlara karşı vatandaşları dikkatli olmaya çağıran Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Marmaris olarak yangın acısının ne demek olduğunu çok iyi biliyoruz. Buna engel olmak bizim elimizde” ifadesini kullandı.

Başkan Oktay'dan kask uyarısı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, motor kazası geçiren Marmaris yaşayanı Korhan Öniz’i evinde ziyaret etti.