Marmaris Belediyesi Haberleri

Marmaris Belediyesi Haberleri

Minik eller tarımla buluştu

Marmaris'in küçük çiftçileri Marmaris Belediyesi tarafından açılan Çiftçi Çocuklar Parkı'nda bir araya geldi.

Marmaris Belediyesi yaz sezonu hazırlıklarına başladı

Marmaris Belediyesi yaz sezonu öncesi hazırlıklara başladı. Destek Hizmetleri Müdürlüğü kış sezonunda yıpranan ve zarar gören bankları bakıma aldı.

Belediye İşçisi Gözyaşları İçinde Toprağa Verildi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sobayı tutuşturmak için tiner dökerken yaşanan patlamada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden belediye işçisi düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Marmaris’te Üniversite Tanıtım Günleri Düzenlenecek

Marmaris Belediyesi ve özel bir fuar işletmesi işbirliği ile üniversite tanıtım günleri düzenlenecek. 13 Mart’taki etkinlikte ücretsiz atölyeler de olacak.

Marmaris Belediyesi’ne Bisiklet Ödülü

Marmaris Belediyesi’ne bisiklet kullanımını yaygınlaştırma konusunda yaptığı çalışmalarla bisiklete en fazla önem veren belediye olarak "2024 Bisiklet Özel Ödülü" verildi.

Marmaris’te Park Yapımları Devam Ediyor

Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, merkeze uzak mahallelerde çocuk parkları yapmaya devam ediyor.

Marmaris Adnan Menderes Caddesi’nde Çalışma Başlatıldı

Yaz sezonu açılmadan yol yapım ve üst yapı çalışmalarına ağırlık veren Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bir sorunlu noktaya daha neşter vuruyor. Özellikle yaz aylarında yoğunluğun yaşandığı yerlerden biri olan Adnan Menderes Caddesi’nde çalışma başlatıldı. Çalışma bittiğinde bu yol da asfalta kavuşacak.

Marmaris’te Depremde Yitirilen Canlar Anıldı

Geçtiğimiz 6 Şubat 2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için anma programı düzenlendi. Program kapsamında Marmaris Belediyesi de depremde yitirilen canlar için lokma dağıttı.

Marmaris’te 45 Bin Araç Lastiği Çöp Olmaktan Kurtuldu

Marmaris’te kullanılmayan ve çevreyi tehdit eden ömrünü tamamlamış araç lastikleri geri dönüşüm için toplanıyor. Marmaris Belediyesi tarafından bugüne kadar 45 bin adet lastik toplanarak geri dönüşümü sağlandı.

Belediye Ve Gönüllülerden Çevre Temizliği

Marmaris Belediyesi ve Marmaris Doğa Gönüllüleri Yalancıboğaz-Aktaş mevkiinde temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Marmarisli Minikler Pinokyo Oyunu İle Keyifli Anlar Yaşadı

Marmaris Belediyesi tarafından ara tatil etkinlikleri kapsamında sahnelenen Pinokyo oyunu ile çocuklar keyifli anlar yaşadı.

Orhaniye, Halı Sahaya Kavuşuyor

Marmaris Belediyesi, Orhaniye Mahallesi’nde yeni sahanın çalışmasına başladı.

Marmaris’te Merhum Başkanlar Anısına Lokma Dağıtıldı

Marmaris Belediyesi, eski belediye başkanlardan İsmet Karadinç’i ölüm yıl dönümünde unutmazken, Karadinç ve vefat eden diğer belediye başkanlar anısına lokma dağıttı.

Marmaris Belediyesi’nden “Asansör” Protokolü

Marmaris Belediyesi, asansörlerin periyodik kontrolü için Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ile işbirliği protokolü imzaladı.

Marmaris Belediyesi 400 Kilogram Turunç Dağıttı

Marmaris’in sokaklarını süsleyen narenciye ağaçlarından toplanan turunçlar, halk pazarında vatandaşlara dağıtıldı. Marmaris Belediyesi ekiplerinin topladığı yaklaşık 400 kilogram turunç meyvesinin dağıtımına ilgi yoğun oldu.

Zabıta Unutulan Çantayı Sahibine Teslim Etti

Marmaris Belediyesi’nde görevli zabıta memuru Mehmet Güven, sokakta sahipsiz bir çanta buldu. İçinde para, altın ve cep telefonları bulunan çanta Antalya’dan tatil için Marmaris’e gelen sahibine ulaştırıldı.

Marmaris’te Bilim Parkında Tatil Şenliği

Marmaris Belediyesi İçmeler Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı meraklı öğrencileri ağırlamaya devam ediyor.

Marmaris Hanımeli Pazarı Açıldı

Marmaris Hanımeli Pazarı, bugün Umut Yılı dolayısıyla mavi-yeşil konseptle açıldı. Pazarı, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da ziyaret etti.

Marmaris’te Kadrolu İşçilere Seyyanen Zam Yapıldı

Marmaris Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında toplu sözleşmeye ek protokol imzalandı. Belediyede çalışan kadrolu işçilerini kapsayan toplu sözleşmede belirtilen yüzde 49.25’lik zamma ek olarak 4500 lira seyyanen zam yapıldı.

Marmaris’te Çocuklar İçin Animasyon Film Gösterileri Başladı

Marmaris Belediyesi tarafından ara tatil etkinlikleri kapsamında düzenlenen ücretsiz animasyon filmi gösterimleri başladı. Çocuklar gönüllerince tatil geçirmenin keyfini çıkardı.

715 kişiye farklı konularda destek oldular

Marmaris Belediyesi Kadın Danışma Merkezi, psikolojik, hukuki ve sosyal desteğe ihtiyaç duyan kadınların, çocukların ve ailelerin yanında olmaya devam ediyor. 2022 yılında açılan merkez bu zamana kadar 715 kişiye farklı konularda destek oldu.

Marmaris’te Yarıyıl Şenliği Çocukları Bekliyor

Marmaris Belediyesi, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısını tamamlayan öğrenciler için eğlenceli bir etkinlik programı hazırladı.

Marmaris’te Halk Büfe’den 5 Ayda 215 Bin Ekmek Satışı

Marmaris Belediyesi’nin vatandaşın bütçesine katkı sağlamak amacıyla açtığı Halk Ekmek Büfeleri’nde 5 ayda yaklaşık 215 bin ekmek satışı gerçekleşti.

Marmaris Çetibeli Mahallesi'ne meydan yapılıyor

Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Çetibeli Mahallesi’nde meydan düzenlemesi ve mahalle meydanı yapmak için kolları sıvadı.

Marmaris Belediyesi Karadere'de Biriken Atıkları Temizledi

Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, yağmurla birlikte Karadere’de biriken atıkları denize gitmeden bertaraf etti.

Marmarisli Çocuklar Bilimle Buluştu

Marmaris Belediyesi, Taşlıca ve Söğüt Mahallesi'nden çocukları sanat ve bilimle buluşturdu.

Marmaris Belediyesi'nden öğrencilere çorba ve makarna ikramı

Marmaris Belediyesi, Turizm Meslek Yüksekokulu’nun ardından Sağlık Meslek Yüksekokulu önünde de öğrencilere çorba ve makarna ikramında bulundu.

Marmaris’te 5 Yılda 3 Bin 581 Etkinliğe İmza Atıldı

Marmaris Belediyesi’ne ait tesislerde pandemi döneminde faaliyetlerin durdurulması ve yaz aylarında yaşanan yangınlara rağmen 5 yılda 3 bin 581 etkinliğe imza atıldı.

Bilim Parkı İçin Marmaris’e Geldiler

Muğla’nın Ortaca ilçesinde eğitim gören ilkokul öğrencileri, Marmaris Belediyesi İçmeler Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı’nın konuğu oldu.

İçmeler’de 2 Yeni Köprü Kullanıma Sunuldu

Vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla yenilenen köprülere bir yenisi daha eklendi. İçmeler Mahallesi sınırlarında yer alan dere üzerine 2 yeni köprü konumlandırıldı.