Mehmet Oktay Haberleri

Mehmet Oktay Haberleri

Başkan Oktay, Yaralanan Personelin Arkadaşları İle Görüştü

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, geçtiğimiz hafta meydana gelen kazada yaralanan ve İzmit'te tedavisi devam eden belediye personeli Yener Durmuş'un mesai arkadaşlarını ziyaret etti.

Başkan Oktay, Urfalı Öğrencilerin İsteğini Kırmadı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Şanlıurfa’ya bağlı Haliliye ilçesinde bulunan Yediiklim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin mektubuna kayıtsız kalmadı.

Marmaris’te Park Yapımları Devam Ediyor

Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, merkeze uzak mahallelerde çocuk parkları yapmaya devam ediyor.

Marmaris Adnan Menderes Caddesi’nde Çalışma Başlatıldı

Yaz sezonu açılmadan yol yapım ve üst yapı çalışmalarına ağırlık veren Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bir sorunlu noktaya daha neşter vuruyor. Özellikle yaz aylarında yoğunluğun yaşandığı yerlerden biri olan Adnan Menderes Caddesi’nde çalışma başlatıldı. Çalışma bittiğinde bu yol da asfalta kavuşacak.

Marmaris'te son belediye meclis toplantısı yapıldı

Marmaris Belediye Meclisi’nin 2019-2024 dönemi son toplantısında konuşan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Kimsenin kalbini kırmadan, bel altı yaklaşmadan, dürüst bir şekilde görevimizi ifa etmeye özen gösterdik. Herkese sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum” dedi. Muhalif meclis üyeleri de Başkan Oktay’a teşekkürlerini sundu.

Marmaris Belediye Başkanı Oktay: "Üretmenin Gururunu Yaşıyoruz"

Beş yıllık süreçte Marmaris’in tarımsal potansiyelini de ortaya çıkardıklarını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Çam balı ve yer fıstığı ile başlanan çalışmaları aradan geçen 5 yılda defne, zeytin başta olmak üzere birçok alana yaydık ve Marmaris yer fıstığına coğrafi işaret aldık. Üretmenin, toprağı işlemenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

Marmaris’te Merhum Başkanlar Anısına Lokma Dağıtıldı

Marmaris Belediyesi, eski belediye başkanlardan İsmet Karadinç’i ölüm yıl dönümünde unutmazken, Karadinç ve vefat eden diğer belediye başkanlar anısına lokma dağıttı.

Marmaris Belediyesi 400 Kilogram Turunç Dağıttı

Marmaris’in sokaklarını süsleyen narenciye ağaçlarından toplanan turunçlar, halk pazarında vatandaşlara dağıtıldı. Marmaris Belediyesi ekiplerinin topladığı yaklaşık 400 kilogram turunç meyvesinin dağıtımına ilgi yoğun oldu.

Marmaris’te Uğur Mumcu Törenle Anıldı

Gazeteci Yazar Uğur Mumcu ölümünün 31. yılında Marmaris’te düzenlenen törenle anıldı. Düzenlenen törende Atatürk Anıtı’na Uğur Mumcu ve basın şehitleri adına çelenk konuldu. Törene Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

Marmaris Hanımeli Pazarı Açıldı

Marmaris Hanımeli Pazarı, bugün Umut Yılı dolayısıyla mavi-yeşil konseptle açıldı. Pazarı, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da ziyaret etti.

Marmaris’te Kadrolu İşçilere Seyyanen Zam Yapıldı

Marmaris Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında toplu sözleşmeye ek protokol imzalandı. Belediyede çalışan kadrolu işçilerini kapsayan toplu sözleşmede belirtilen yüzde 49.25’lik zamma ek olarak 4500 lira seyyanen zam yapıldı.

Marmaris’te Çocuklar İçin Animasyon Film Gösterileri Başladı

Marmaris Belediyesi tarafından ara tatil etkinlikleri kapsamında düzenlenen ücretsiz animasyon filmi gösterimleri başladı. Çocuklar gönüllerince tatil geçirmenin keyfini çıkardı.

Marmaris Turizmde Atağa Geçti

Göreve geldiği ilk günden beri turizmi 12 aya yaymak için büyük gayret gösterdiklerini söyleyen Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, bugün bunun sonuçlarını almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Oktay, “Tüm paydaşlarımızla birlikte çok çaba harcadık. Marmaris’te sezon artık erken açılıp geç kapanıyor, ayrıca kültür ve spor turizmi de ilerleme kaydediyor” dedi.

Marmaris’te Yarıyıl Şenliği Çocukları Bekliyor

Marmaris Belediyesi, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısını tamamlayan öğrenciler için eğlenceli bir etkinlik programı hazırladı.

Marmarisli Çocuklar Bilimle Buluştu

Marmaris Belediyesi, Taşlıca ve Söğüt Mahallesi'nden çocukları sanat ve bilimle buluşturdu.

Marmaris Belediyesi'nden öğrencilere çorba ve makarna ikramı

Marmaris Belediyesi, Turizm Meslek Yüksekokulu’nun ardından Sağlık Meslek Yüksekokulu önünde de öğrencilere çorba ve makarna ikramında bulundu.

Marmaris’te 5 Yılda 3 Bin 581 Etkinliğe İmza Atıldı

Marmaris Belediyesi’ne ait tesislerde pandemi döneminde faaliyetlerin durdurulması ve yaz aylarında yaşanan yangınlara rağmen 5 yılda 3 bin 581 etkinliğe imza atıldı.

Marmaris Belediyesi’nden Spora Yatırım, Sporcuya Destek

Marmaris Belediyesi’ne ait spor tesisleri 5 yıl boyunca binlerce sporcuyu ağırladı. Pandemi döneminde kapalı olan tesislerden 5 yıl boyunca 14 bin 498 sporcu ve vatandaş yararlandı. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Marmaris’in sporda da öncü bir kent olması için spora yatırım yapıyor, sporculara destek oluyoruz” dedi.

Marmaris Belediyesi Vatandaşların Taleplerini Çözüme Kavuşturuyor

Marmaris Belediyesi ile vatandaşlar arasındaki iletişimi güçlendirmeyi hedefleyen Halk Masası kurulduğu günden bu yana binlerce talebi çözüme kavuşturdu. Birime kurulduğu günden bu yana 105 binden fazla vatandaşa yanıt verdi.

Selimiye’de Spor Alanı Çalışması Hız Kesmiyor

Marmaris Belediyesi, Selimiye Mahallesi’nde yapılan yeni sahanın çalışması hızla devam ediyor.

Başkan Oktay, Sabah Sporuna Katılan Kadınlarla Kahvaltıda Buluştu

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, belediyenin ücretsiz olarak düzenlediği sabah sporuna katılan kadınlarla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Marmaris’te atıl alanlar sporun merkezi oldu

Sporun ve sporcunun dostu Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, spora yatırım yapmaya devam ediyor.

Marmaris’te Yeşil Alan Miktarı 638 Bin Metrekareye Çıktı

Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri 5 yıllık süreçte ilçenin yeşil alan miktarını 638 bin metrekareye çıkararak yeşil Marmaris’e yemyeşil katkı sundu.

Başkan Oktay'dan Yılbaşı Mesaisi

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, yeni yıla görevi başında giren doktor, hemşire, jandarma, polis, nöbetçi eczaneler, itfaiyeciler ve zabıta personelini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. 2024’e ise Çetibeli Karakolu’nda asker ve polislerle girdi.

Başkan Oktay esnaflarla bir araya geldi

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay yılın son mesai gününü esnaf ziyaretlerine ayırdı. Sevgi Yolunda faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Oktay, herkese mutlu bir yıl diledi.

Başkan Oktay, “2024 umudun yılı olacak”

Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 2023 yılında birçok acıyla yüreklerimizin yandığını belirterek, “2024 yılının acıları dindirip güzellikler getirmesi umuduyla tüm vatandaşlarımıza barış, sağlık ve mutluluk diliyorum” dedi.

Marmaris’te yeni belediye binası yüzde 95 tamamlandı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın ‘prestij projeleri’ arasında yer alan yeni belediye binası yüzde 95 oranında tamamlandı.

Patili Dostlar Marmaris'te Çok Mutlu

Marmaris Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi, patili dostlar için aralıksız çalışmaya devam ediyor. Bakımevi onlara sahiplenmeyi bekledikleri dönemde onlara sıcak bir yuva olurken sokakta yaşayan canlıların da beslenmelerine destek oluyor.

Marmaris’te özel çocuklar, Başkan Oktay’la yeni yılı kutladı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, özel çocuklarla beraber 2024 yılını erken kutladı.

Başkan Oktay, gazi ve şehit yakınlarını unutmadı

Marmaris Belediyesi, yeni yıl öncesi ilçede yaşayan gazileri ve şehit yakınlarını ziyaret etti. Kıbrıs Gazisi Tamer Demirkesenler’in ziyaretine Belediye Başkanı Mehmet Oktay da katıldı.