Mehmet Özdemir Haberleri

Mehmet Özdemir Haberleri

Şube Sekreteri Özdemir, Başkan Adaylarına Sorular Yöneltti

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Sekreteri Mehmet Özdemir, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesinde başkan adaylarına sorular yöneltti.

Mehmet Özdemir, Av. Naciye Nazan Güler’i ziyaret etti

Türkiye Görme Engelliler Derneği (TURGED) Muğla Şube Sekreteri Mehmet Özdemir, Muğlalı Topaloğlu Mehmet Efe’nin torunu olan ve aynı zamanda Dernek gönüllüsü Av. Naciye Nazan Güler’i ziyaret ederek derneğin Muğla genelindeki çalışmalarıyla ilgili yol haritasının belirlendiği program üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

Dolmuş Şoföründen Utanç Verici İthamlar!

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Sekreteri Mehmet Özdemir, dolmuşta yolculuk yaptığı esnada sadece yer değiştirdiği için dolmuş şoförü tarafından hakaret edildiğini iddia etti.

Özdemir, “Engelli vatandaşların hakları iyileştirileli”

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Sekreteri Mehmet Özdemir, engelli vatandaşların haklarını vurgu yaparak çeşitli açıklamalarda bulundu.

“Oy vermek için sıra beklememiz gerekmemektedir” 

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube sekreteri ve Zafer partisi 28.ci dönem Muğla Milletvekili adayı Mehmet Özdemir tarafından bir mesaj yayınlandı.

Mehmet Özdemir, Engelli Haftası nedeniyle bir açıklamada bulundu

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube sekreteri ve Zafer partisi 28.ci dönem Muğla Milletvekili adayı Mehmet Özdemir 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelli Haftası nedeniyle bir açıklamada bulundu.

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayları saha Çalışmalarını Sürdürüyor

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Kübra Bilginer, Milletvekili adayları Aybike Ece Taşova ve Mehmet Özdemir ile birlikte saha çalışmalarını sürdürüyor. 

Vekil Adayı Yiğit Seçimlerin Önemine Vurgu Yaptı

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Milletvekili adayları Aybike Ece Taşova ve Mehmet Özdemir ile birlikte Ortaca’da kurulan semt pazarında, vatandaşlarla bir araya geldiler. Projelerini anlatan Milletvekili Adayı Yiğit, genel seçimlerin önemine vurgu yaptı. 

Zafer Partisi Muğla Teşkilatından Pazar Ziyareti

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar, Milletvekili adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova, Mehmet Özdemir ve Müjgan Dikmen ile birlikte Seydikemer’de kurulan semt pazarını ziyaret ettiler. 

Milletvekili Adayı Yiğit Çalışmalarını Bodrum’da Sürdürdü 

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Bodrum İlçe Başkanı Alper Erdoğan, vekil adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova, Mehmet Özdemir ve gençlik kolları yöneticileri ile birlikte Bodrum’da ziyaretlerde bulundu. 

Aday Özdemir, Türkiye Görme Engelliler Genel Merkezi’ni Ziyaret Etti

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Sekreteri ve Zafer Partisi 28. Dönem Muğla milletvekili adayı Mehmet Özdemir, Türkiye Görme Engelliler Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

Memurların sorunları konuşuldu 

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi İl Başkanı Kübra Bilgiler, Milletvekili adayları Aybike Ece Taşova ve Mehmet Özdemir ile birlikte Türkiye Kamu-Sen Muğla İl Temsilcisi Mürsel Özata ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler. 

Yiğit, “Sığınmacıları Gönderecek Tek Parti Zafer Partisi’dir”

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi İl Başkanı Kübra Bilginer, Milletvekili adayları Aybike Ece Taşova ve Mehmet Özdemir ile birlikte Menteşe ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Vekil Adayı Yiğit Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Milletvekili adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova ve Mehmet Özdemir ile birlikte Milas’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

Milletvekili Adayı Ünal Yiğit, vatandaşlarla bir araya geldi

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde vekil adayları Tan Bilginer ve Mehmet Özdemir ile birlikte Milas’a bağlı Ovakışlacık Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. 

Özdemir, Görme engelliler nasıl oy kullanacak ?

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla şube sekreteri ve Zafer Partisi 28. Dönem Muğla milletvekili adayı Mehmet Özdemir, görme engellilerin nasıl oy kullanacağı konusunda eleştirilerde bulundu. 

Zafer Partisi Adayları Milas’ta Gaziler Ve Şehit Ailelerinin Sorunlarını Dinlediler

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla 1. Sıra Adayı Ünal Yiğit beraberinde Muğla Milletvekili adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova ve Mehmet Özdemir ile birlikte Milas’ta bir dizi ziyaretlerde bulundular. 

BAŞKAN ÖZDEMİR BAŞVURUSUNU YAPTI

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Başkanı Mehmet Özdemir başvurusun yaptı.

Engellilerin sorunları ele alındı

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Başkanı Mehmet Özdemir beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan ile birlikte Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ünsal Paşalı’yı ziyaret etti. 

Cumhuriyet Başsavcısı Genç’i makamında ziyaret ettiler

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Başkanı Mehmet Özdemir, beraberinde Muğla Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Kocabaş ile birlikte; geçtiğimiz ay görevine başlayan Ortaca Cumhuriyet Başsavcısı Emre Genç’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Şube Başkanı Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Genç’e görevinde başarılar diledi.

Özdemir’den Baki’ye hayırlı olsun ziyareti

Geçtiğimiz günlerde Fethiye Sosyal Hizmetler Müdürü olarak atanan Tuğba Baki’ye hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Başkanı Mehmet Özdemir, eşiyle birlikte Fethiye Sosyal Hizmetler Müdürü Tuğba Baki’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Beyaz Baston Haftası’nda anlamlı ziyaret

CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Türkiye Görme Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Özdemir’i ziyaret etti. Beyaz Baston Haftası kapsamında gerçekleşen ziyarette Özdemir ve Tezcan engellilerin sorunlarına yönelik görüş alışverişinde bulundular.

Özdemir, "Beyaz Baston görme engelliler için bağımsızlık sembolüdür"

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şubesi Başkanı Mehmet Özdemir, Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.  

Genel Başkan Yardımcısından Muğla Şubesine ziyaret

Türkiye Görme Engelliler Derneği Örgütlenme Sağlık ve Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Kaya, Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Başkanı Mehmet Özdemir’i ziyaret ederek istişarede bulundu.

Özdemir, “3 Aralık’ta engellilerin sorunları konuşulmalıdır”

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şubesi Başkanı Mehmet Özdemir, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. Özdemir, “Her yıl 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olarak değerlendirilmektedir. Birçok kurum ve kişiler; bugünü kutlama havasında değerlendirmeyi uygun bulsalar da; aslında engellilerin problemleri vehangi yollarla çözüleceği konuşulmalıdır” dedi.