Mehmet Tosun Haberleri

Mehmet Tosun Haberleri

Başkan Adayı Tosun “EMITT Fuarı, Doğu Akdeniz’in En Önemli Turizm Fuarıdır”

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) etkinliğine katılım sağlayan AK Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, organizasyon ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ak Parti Muğla’da Aday Belirleme Mesaisi! Gözler Pazartesi Gününe Çevrildi

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Ak Parti de henüz belirlenmeyen ilçe belediye başkan adaylarının açıklanması bekleniyor.

İyi Parti’den İstifa Eden Mehmet Tosun, Ak Parti'den Cumhur İttifakı’nın Bodrum Belediye Başkan Adayı Oldu

İyi Parti’den istifa eden Mehmet Tosun, AK Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı oldu. Tosun, daha önce İyi Parti Muğla 3. Sıra milletvekili adayı olmuştu.

Bodrum İyi Parti’de İstifa Depremi

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Mehmet Tosun’dan Seçim Açıklaması 

İyi Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, seçim sonrası açıklama yaptı. 

Mehmet Tosun, İyi Parti ve Millet İttifakının Turizm Yol Haritasını Anlattı

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı ve İYİ Parti Kalkınma Politikaları Turizmden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, Bodrum turizmcileriyle bir araya gelerek partisinin turizm politikalarını anlattı. Tosun, “Turizmci vergi yükü altında eziliyor, turizmci yalnızlaştırıldı, sorunlarıyla baş başa bırakıldı” dedi.

Tosun; 'Muğla’nın Anayasası Niteliğinde Bir Master Plan’a Acil İhtiyaç Var'

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı ve Kalkınma Politikaları Turizmden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye’deydi.

Tosun, 'Bodrum’un Bir Seçimi Daha Kaybetmeye Zamanı Yok!'

İyi Parti Muğla Milletvekili Adayları Bodrum’da görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Regia Mare Hotel Bodrum’da İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen akşam yemeğinde, İYİ Parti Muğla Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Metin Ergun ile Muğla Milletvekili Adayları Behçet Saatcı, Mehmet Tosun ve Ayfer İlhan Öçer hazır bulundu. 

Tosun Açıklamalarda Bulundu

İyi Parti Muğla 3. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Tosun diğer milletvekili adaylarıyla, Bodrum Denizciler Derneği’nde denizciler ve vatandaşlarla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

İyi Parti’nin Dört Vekil Adayı da Bodrum’da

İyi Parti Muğla Milletvekili Adayları Prof. Dr. Metin Ergun, Behçet Saatcı, Mehmet Tosun ve Ayfer İlhan Öçer, Bodrum’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. İyi Parti Muğla İl Başkanlığı ve Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen buluşma, Bodrum Denizciler Derneği’nde gerçekleşti. Milletvekili adayları Bodrum ve Muğla genelinde denizcilerin yaşadığı sorunlara çözüm önerilerini ve İyi Parti’nin seçim beyannamesinde yer alan vaatlerini anlattılar. 

Denizcilerin Sorunları Ele Alındı

İyi Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe beraberinde İyi Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, İyi Parti 28. Dönem Muğla Milletvekili adayları Metin Ergun, Behçet Saatcı, Mehmet Tosun ve Ayfer İlhan Öçer ile birlikte Bodrum ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu. 

Tosun, “Gaziler ve Şehit aileleri için ne yapsak az, ne yapsak yetersiz”

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, seçim çalışmaları kapsamında Milas’a gitti.

Tosun: "Muğla’nın Kapatılan Köy Okullarını Yeniden Açacağız"

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, Datça ve Köyceğiz’in mahalleye dönüştürülen köylerini tek tek gezerek, muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Adayı Tosun, Datça’da Coşkuyla Karşılandı

İyi Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Datça’da büyük bir coşku ve ilgiyle karşılandı. 

İyi Partili Tosun;" Deniz Turizmine Ağırlık Verilecek"

Bodrum’dan Seydikemer’e kadar seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, Marmaris’teki ziyaretlerinde turizme yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Tosun, ‘Önce Büyükşehir yasası değişecek’

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, Muğla’nın Marmaris ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Muğla’nın her ilçesinde vatandaşların sıcak ilgisi ve muhabbetiyle karşılandıklarını söyleyen Tosun, “Gittiğim her yerde bu teveccühü görüyorum. İYİ Parti’nin Muğla’da yükselen bir grafiği var çünkü Muğla siyasetine güçlü bir seçenek sunuyoruz.” dedi.

İYİ PARTİLİ TOSUN: 14 MAYIS’TA DEMOKRASİ BAYRAMINI KUTLAYACAĞIZ

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, Ramazan Bayramı’nda memleketi Bodrum’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Tosun, “Bodrum’da herkes büyük bir heyecanla seçim gününü bekliyor. Milletimiz, değişim istiyor. Görünen o ki; 14 Mayıs’ta bu kez demokrasi bayramını kutlayacağız” dedi. 

İYİ Parti milletvekili adayı Mehmet tosun, Bodrum’da oda başkanlarını ziyaret etti

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, seçim çalışmalarına tüm Muğla sathında devam ediyor.

İyi parti Muğla’da 3. Sıra adayı Mehmet Tosun kimdir?

Türkiye 14 Mayıs seçimlerine hazırlanırken siyasi partilerin adayları açıklanmata devam ediyor. İyi Parti Muğla 3. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Tosun oldu. Mehmet Tosun kimdir?

BELEDİYE PERSONELİ YERDE BULDUĞU PARAYI SAHİBİNE TESLİM ETTİ

Fethiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli Mehmet Tosun, Çalış bölgesinde ağaç budama çalışması sırasında yerde bulduğu yaklaşık 28 bin TL’yi sahibine teslim etti.

BELEDİYE PERSONELİ YERDE BULDUĞU PARAYI SAHİBİNE TESLİM ETTİ

Belediye personeli yerde bulduğu parayı sahibine teslim etti Fethiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli Mehmet Tosun, Çalış bölgesinde ağaç budama çalışması sırasında yerde bulduğu yaklaşık 28 bin TL’yi sahibine teslim etti.

İyi Parti Muğla Datça’da Buluştu

Muğla’nın Datça ilçesinde İYİ Parti’ye katılımlar, her geçen gün artıyor. İYİ Parti Datça İlçe Gençlik Kollarının düzenlediği toplu üye katılım töreninde 70 genç partili rozetini takarak, parti üyesi oldu. İYİ Parti Datça İlçe Başkanı Recep Ceylan’ın ev sahipliğinde bugün (19 Aralık 2021) gerçekleşen törende; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, İYİ Parti Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci ve İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanı Ali Toksoy’da konuk oldular.

İYİ Parti Muğla’da seçim startını verdi

İYİ Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından İlçe Başkanları istişare toplantısı gerçekleştirildi. Yaklaşan yerel seçimler öncesi İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ öncülüğünde İYİ Parti Genel Merkezi adına Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun ile Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ın katılımıyla ilçe başkanlarıyla gerçekleştirilen toplantıya Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı de katıldı.