Meteroloji Haberleri

Meteroloji Haberleri

Meteoroloji Muğla için önce yağış, ardından fırtına uyarısı yaptı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Pazar günü sabah saatlerinden itibaren kuvvetli ve kısa süreli fırtına uyarısı yapıldı.

Meteoroloji’den Sahil Kesimlerine Yağış Uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Muğla’nın sahil kesimlerinde Cumartesi günü için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

Meteoroloji uyardı, Muğla 43 dereceyi görecek

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan uyarıda, Muğla bölgesinde sıcak hava dalgası nedeniyle hava sıcaklığı 38-43 derece dolayında seyredecek.

Fethiye’de Hava Sıcaklığı Artacak

Muğla’nın Fethiye ilçesinde hava sıcaklığı ortalama 33 derece seyrediyor. Meteroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre Fethiye’de hava, önümüzdeki günlerde 3-5 derece daha da artacak.

Kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji, Muğla'da yağışların etkisini artıracağını açıkladı.

METEOROLOJİ'DEN MUĞLA'YA KUVVETLİ SAĞANAK VE FIRTINA UYARISI

Meteoroloji'nin şiddetli sağanak yağış ve fırtına uyarısı yaptığı Muğla'nın Bodrum ilçesinde Datça'ya yapılacak feribot seferleri iptal edildi.

METEOROLOJİ UYARDI! YAĞMUR BEKLENİYOR

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin Ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada 21 Kasım Pazartesi günü Muğla civarında kuvvetli yağışlara karşı dikkatli olunması konusunda uyarı yapıldı.

SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR

Eylül ayının ortaları yaşanırken, yaz ayının bitmesine sayılı günler kaldı. Meteorolojiden alınan bilgiler doğrultusunda hafta başından itibaren sıcaklıkların 5 derece birden düşmesi bekleniyor.

BODRUM’DA FIRTINA BEKLENİYOR

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında bugün fırtına bekleniyor.

MUĞLA’DA ORMAN YANGINI RİSKİNE KARŞI TEYAKKUZ

Muğla'da hava sıcaklığına bağlı olarak orman yangını riski uyarısı yapıldı. Tedbirlerini artıran Jandarma ekipleri, ormanda devriyelerini sıklaştırdı.

Meteroloji’den Muğla’ya kar yağışı uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin Ve Uyarı Merkezi'nden yapılan meteorolojik değerlendirmeye göre, bugün akşam saatlerinde Muğla'nın yüksek kesimlerine kar yağışı beklendiği bildirildi.