Metin Ergun Haberleri

Metin Ergun Haberleri

İyi Parti Adayı Metin Ergun “Muğla’nın Su Problemini Çözeceğim”

İYİ Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Metin Ergun, adaylığına ilişkin açıklamalarda bulundu. Ergun, “Evime, ata yurduma, ana ocağıma emek verme fırsatı nasip olduğundan hakça, insanca parolasıyla yola çıkıyorum. Çünkü hakça yönetelim, insanca yaşayalım istiyorum” dedi.

Vekil Ergun'un Acı Günü

İyi Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun'un acı günü. İyi Parti Muğla Milletvekili olan Metin Ergun’un babası Teyfik Ergun hayatını kaybetti.

Yurtdışı Bursiyerlerinin Borç Sorunu

İYİ Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yurtdışına lisansüstü eğitim almak için burslu olarak gönderilen bursiyerlerin son yıllarda yaşadıklarını borç sorununu TBMM gündemine taşıyarak, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi.

Milletvekili Ergun Başkanlık Divanı’nda Yer Almadı

İyi Parti kurultayının ardından Başkanlık Divanı açıklandı. Uzun yıllar Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan, İyi Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun’un yeni yönetimde yer almadığı açıklandı. 

Ergun'dan Tarım ve Orman Bakanlığı'na Soru Önergesi

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın cevaplaması amacıyla orman yangınlarına yönelik 5 maddelik soru önergesini TBMM'ye verdi.

Milletvekili Ergun, Mazbatasını Aldı

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen 28. dönem milletvekili seçimlerinde Muğla'da İyi Parti sıralarından milletvekili seçilen Metin Ergun mazbatasını aldı.

Milletvekili Ergun, seçim sonrası açıklama yaptı

İyi Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, seçim sonrası açıklama yaptı. 

Vekil adayı Ergun “Seçim Günlüğü” programında konuştu

FRT TV’de canlı yayınlanan “Seçim Günlüğü” programına katılan İYİ Parti 1’inci sıra milletvekili adayı Metin Ergun, çeşitli açıklamalarda bulundu.

Ergun, “Yenilenebilir enerji bütün dünyada çok gelişmiş durumda”

İYİ Parti 1’inci sıra milletvekili adayı Metin Ergun, “Seçim Günlüğü” programında “Yenilenebilir enerji bütün dünyada çok gelişmiş durumda” diyerek açıklamalarda bulundu.

Metin Ergun'un, Fethiye'den dönerken kaza yaptı

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Metin Ergun’un içinde bulunduğu araç, seçim çalışmaları için bulunduğu Fethiye’den dönerken Köyceğiz İlçesi Beyobası kavşağında kaza yaptı. 

Tosun, 'Bodrum’un Bir Seçimi Daha Kaybetmeye Zamanı Yok!'

İyi Parti Muğla Milletvekili Adayları Bodrum’da görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Regia Mare Hotel Bodrum’da İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen akşam yemeğinde, İYİ Parti Muğla Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Metin Ergun ile Muğla Milletvekili Adayları Behçet Saatcı, Mehmet Tosun ve Ayfer İlhan Öçer hazır bulundu. 

Ergün, Açıklamalarda Bulundu

İyi Parti Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Metin Ergün, Bodrum Denizciler Derneği’nde denizciler ve vatandaşlarla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

İyi Parti’nin Dört Vekil Adayı da Bodrum’da

İyi Parti Muğla Milletvekili Adayları Prof. Dr. Metin Ergun, Behçet Saatcı, Mehmet Tosun ve Ayfer İlhan Öçer, Bodrum’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. İyi Parti Muğla İl Başkanlığı ve Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen buluşma, Bodrum Denizciler Derneği’nde gerçekleşti. Milletvekili adayları Bodrum ve Muğla genelinde denizcilerin yaşadığı sorunlara çözüm önerilerini ve İyi Parti’nin seçim beyannamesinde yer alan vaatlerini anlattılar. 

Denizcilerin Sorunları Ele Alındı

İyi Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe beraberinde İyi Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, İyi Parti 28. Dönem Muğla Milletvekili adayları Metin Ergun, Behçet Saatcı, Mehmet Tosun ve Ayfer İlhan Öçer ile birlikte Bodrum ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu. 

İYİ PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI BELLİ OLDU

14 Mayıs Pazar günü yapılacak genel seçimlerinde, İyi Parti Muğla Milletvekili Adayları belli oldu. Metin Ergun birinci sırada yer alırken, Behçet Saatcı ikinci sırada yer aldı.

İYİ PARTİLİ ERGUN, DEPREM BÖLGESİNDEKİ KAMU PERSONELİNE DEPREM TAZMİNATI VERİLMESİNİ İSTEDİ

İYİ Parti Muğla Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkanı Prof. Dr. Metin Ergun, 6 Şubat 2022 tarihinde Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremlerden etkilenen 11 ilimizdeki görev yapan veya yapacak olan kamu personeli ile sanayi çalışanlarının desteklenmesini istedi. OHAL kapsamında tazminat ödenmesi için Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın yanıtlaması talebiyle TBMM Başkanlığına soru önergesi verdi.

İYİ PARTİDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanlığı 3’ncü kongresini gerçekleştirdi. Kongrede divan başkanlığını Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muğla Milletvekili Metin Ergün yaptı. Tek listeyle gidilen kongrede İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları oldu.

ERGUN,” ŞAHSIM VE PARTİM ADINA DANIŞTAY’A DAVA AÇTIM”

İyi Parti Muğla Milletvekili Ve Yerel Yönetimler Başkanı Prof. Dr. Metin Ergun tarafından basın açıklaması yapıldı. Ergun yaptığı açıklamada, danıştaya dava açtığını vurguladı.

DANIŞTAY ZEYTİNLİKLERİ MADENCİLİĞE AÇAN YÖNETMELİĞİN YÜRÜTMESİNİ DURDURDU

Danıştay Sekizinci Dairesi, 1 Mart 2022 tarihinde Resmî Gazete’de yayınlanan zeytinlik sahaları madencilik faaliyetlerine açan yönetmelik değişikliğinin iptali ve yürütmesinin durdurulması talebiyle Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun’un açtığı dava hakkında 13 Eylül 2022 tarihinde kararını açıkladı. 

ERGUN, “FETHİYE’NİN ÖNCELİK SORUNU KÖRFEZ”

FRTV Ekranlarında yayınlanan Arzu Sipahi ve Seda Köktener’in hazırlayıp sunduğu “Fethiye” isimli programa konuk olan İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun Fethiye’nin körfez sorununa da değindi.

İYİ PARTi MUĞLA MİLLETVEKİLİ METİN ERGÜN FRT TV’YE KONUK OLDU

İyi Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergün, Frt TV'de yayınlanan Fethiye adlı programın bu hafta ki konuğu oldu.

AYŞE ÇİFTÇİ VE PARTİLİLERİN ROZETLERİ TÖRENLE TAKILDI

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’na katılımlar devam ediyor. Yeni üyelere rozetleri ilçe başkanlığında gerçekleşen törenle takdim edildi.

Milletvekili Ergun’dan Kızılbük Sorusu

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Çevre Komisyonu Üyesi İyi Parti Muğla Milletvekili Prof.Dr. Metin Ergun Marmaris ilçesindeki Kızılbük Koyu’nda devam eden bir otel ve devre mülk inşaat projesi ile ilgili olarak bazı hususları açıklığa kavuşturmak amacı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından yazılı olarak cevaplandırılması isteği ile soru önergesi verdi.

İyi Partili Ergun Kıyı Yönetmeliği’nin İptali İçin Danıştay’a Başvurdu

İYİ Parti Muğla Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkanı Prof. Dr. Metin Ergun, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nca 16 Nisan 2022 tarihinde Resmî Gazete'de yayınlanan "Kıyı Kanununun Uygulanmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik"i yargıya taşıdı.

İyi Parti İlçe Başkanlığında Bayramlaşma Programı

Fethiye İyi Parti İlçe binasında bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma programına İyi Parti Muğla Milletvekili Metin Ergün, İyi Parti İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe katılarak yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile bayramlaştı.

İYİ PARTİLİ ERGUN KIYI YÖNETMELİĞİNDEKİ DEĞİŞİKLİĞİ SORDU

İYİ Parti Muğla Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkanı Prof. Dr. Metin Ergun, 16 Nisan’da Resmî Gazete’de yayınlanan Kıyı Kanununun Uygulanmasına Dair Yönetmelik’te yapılan değişiklikle ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un yanıtlaması talebiyle TBMM Başkanlığına soru önergesi verdi.

MİLLETVEKİLİ ERGUN’DAN GÜNDEM ANALİZİ

İyi Parti Yerel Yönetimler Başkanı Ve Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun FRT TV'de yayınlanan Gündem Analiz Programı'na konuk oldu. Programda Necati Kanbur'un sorularını yanıtlayan Ergun güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçilmesinin önemini, maden arama ruhsatı verilmesi, orman yangınları, Rusya Ukrayna savaşı ve ekonomi yönetimi ile ilgili konular hakkında görüşlerini ifade etti.

İYİ PARTİ’DE YENİ ROZETLER DAĞITILDI

İyi Parti İlçe Binası’nda rozet takma töreni düzenlendi. Geçtiğimiz günlerde yaklaşık 200 kişinin İyi Parti bünyesine katılmasından sonra yeni üyelere de rozetler takıldı. Düzenlenen törene İyi Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergün, İyi Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ve geçmiş dönem Fethiye Belediye Başkanlığı yapan Behçet Saatcı katıldı.

İYİ PARTİ’DEN İFTAR

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından iftar programı düzenlendi. Düzenlenen iftar programına İyi Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergün’de katıldı.

İyi Partili Ergun, “Haksız Faturalara Engel Olduk”

İYİ Parti Muğla Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkanı Metin Ergun, 1 Mart 2022 tarihli Resmî Gazete’de yapılan düzeltme sayesinde çok sayıda vatandaşın haksız yere yüksek elektrik faturası ödemesine engel olduklarını söyledi.