Milletvekili Adayları Haberleri

Milletvekili Adayları Haberleri

Milletvekilli adayları vatandaşın sorunlarını dinledi

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Kübra Bilginer, Milletvekili adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova, Cem Ayber ve Müjgan Dikmen ile birlikte seçim çalışmalarına Marmaris’te; Andımız ile başladılar. 

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayları saha Çalışmalarını Sürdürüyor

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Kübra Bilginer, Milletvekili adayları Aybike Ece Taşova ve Mehmet Özdemir ile birlikte saha çalışmalarını sürdürüyor. 

Vekil Adayı Yiğit Seçimlerin Önemine Vurgu Yaptı

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Milletvekili adayları Aybike Ece Taşova ve Mehmet Özdemir ile birlikte Ortaca’da kurulan semt pazarında, vatandaşlarla bir araya geldiler. Projelerini anlatan Milletvekili Adayı Yiğit, genel seçimlerin önemine vurgu yaptı. 

Zafer Partisi Muğla Teşkilatından Pazar Ziyareti

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar, Milletvekili adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova, Mehmet Özdemir ve Müjgan Dikmen ile birlikte Seydikemer’de kurulan semt pazarını ziyaret ettiler. 

Tosun, 'Bodrum’un Bir Seçimi Daha Kaybetmeye Zamanı Yok!'

İyi Parti Muğla Milletvekili Adayları Bodrum’da görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Regia Mare Hotel Bodrum’da İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen akşam yemeğinde, İYİ Parti Muğla Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Metin Ergun ile Muğla Milletvekili Adayları Behçet Saatcı, Mehmet Tosun ve Ayfer İlhan Öçer hazır bulundu. 

Saatcı, Toplantıda Açıklamalarda Bulundu

İYİ Parti 28. Dönem Muğla Milletvekili adayları Behçet Saatcı, Bodrum’da katıldığı toplantıda açıklamalarda bulundu.

Tosun Açıklamalarda Bulundu

İyi Parti Muğla 3. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Tosun diğer milletvekili adaylarıyla, Bodrum Denizciler Derneği’nde denizciler ve vatandaşlarla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

İyi Parti’nin Dört Vekil Adayı da Bodrum’da

İyi Parti Muğla Milletvekili Adayları Prof. Dr. Metin Ergun, Behçet Saatcı, Mehmet Tosun ve Ayfer İlhan Öçer, Bodrum’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. İyi Parti Muğla İl Başkanlığı ve Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen buluşma, Bodrum Denizciler Derneği’nde gerçekleşti. Milletvekili adayları Bodrum ve Muğla genelinde denizcilerin yaşadığı sorunlara çözüm önerilerini ve İyi Parti’nin seçim beyannamesinde yer alan vaatlerini anlattılar. 

Denizcilerin Sorunları Ele Alındı

İyi Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe beraberinde İyi Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, İyi Parti 28. Dönem Muğla Milletvekili adayları Metin Ergun, Behçet Saatcı, Mehmet Tosun ve Ayfer İlhan Öçer ile birlikte Bodrum ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu. 

Memurların sorunları konuşuldu 

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi İl Başkanı Kübra Bilgiler, Milletvekili adayları Aybike Ece Taşova ve Mehmet Özdemir ile birlikte Türkiye Kamu-Sen Muğla İl Temsilcisi Mürsel Özata ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler. 

Yiğit, “Sığınmacıları Gönderecek Tek Parti Zafer Partisi’dir”

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi İl Başkanı Kübra Bilginer, Milletvekili adayları Aybike Ece Taşova ve Mehmet Özdemir ile birlikte Menteşe ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Yeniden refah Partisi milletvekili adayları Fethiye’de esnafla buluştu 

Yeniden refah Partisi milletvekilleri İsmail Baykal, Nesim Polat, Faruk öge 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçim çalışmaları kapsamında Fethiyeli vatandaşlarla buluştular.

Vekil Adayı Yiğit Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Milletvekili adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova ve Mehmet Özdemir ile birlikte Milas’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

Milletvekili Adayı Ünal Yiğit, vatandaşlarla bir araya geldi

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde milletvekili adayları Tan Bilginer ve Aybike Ece Taşova ile birlikte Menteşe ilçesinde kahvehaneleri ziyaret ederek, halkın sorunlarını dinlediler. 

Yiğit, “Yarımadamızın Sorunları Büyük”

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Kübra Bilginer, Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar, Datça İlçe Başkanı Emir Yalçın, yönetim kurulu üyeleri, Milletvekili adayları Tan Bilginer ve Müjgan Dikmen ile birlikte Datça’da esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

MHP teşkilatından FTSO’ ya ziyaret

MHP Muğla Milletvekili adayları Özlem Balcı ve Abdulkadir Tekin, MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, Fethiye Belediye Meclis üyeleri Cengiz Çay, Sait Avcı ve beraberindeki heyetle birlikte Odamızı ziyaret etti.

Vatan Partisi Milletvekili Adaylarından Muğla Barosuna Ziyaret

Vatan Partisi milletvekili adayları Av. Emre Aykın, Av. Mehmet Şevket Öztürk, İlyas Yılmaz ve Mehmet Özer Muğla Barosu Başkanı Av. Levent Akgün'ü ziyaret etti.

Vatan Partisi Milletvekili Adaylarından Yatağan Ziyareti

Vatan Partisi Muğla 1.sıra Milletvekili adaylı Av. Emre Aykın ve Vatan Partisi Muğla 5. Sıra Milletvekili Adayı İlyas Yılmaz, Yatağan pazar ve çarşı esnafını ziyaret etti.

Milletvekili Adayı Yiğit Kavaklıdere’de Ziyaretlerde Bulundu

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde milletvekili adayları Tan Bilginer ve Aybike Ece Taşova ile birlikte Kavaklıdere ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

Yatağan'da, esnaf ve STK ziyaretleri gerçekleştirdi. 

Başkanı Ummuhan Toksöz, Ak Parti Muğla Milletvekili Adayları Yakup Otgöz ve Ali Tekin ile Yatağan Muhtarlar Derneğini, esnaf ve STK ziyaretleri gerçekleştirdi. 

MHP Milletvekilli Adaylarının Bodrum Ziyaretleri Devam Ediyor

MHP Muğla Milletvekili Adayları Özlem Balcı, Şevket Tokur, Hilmi Başpınar'da MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat ile birlikte Bodrum'a geldiler.

Zafer Partisi Adayları Milas’ta Gaziler Ve Şehit Ailelerinin Sorunlarını Dinlediler

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla 1. Sıra Adayı Ünal Yiğit beraberinde Muğla Milletvekili adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova ve Mehmet Özdemir ile birlikte Milas’ta bir dizi ziyaretlerde bulundular. 

Aday Yiğit, Başkan Akbulut’u ziyaret etti

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla 1. Sıra Adayı Ünal Yiğit beraberinde diğer milletvekili adayları ile birlikte Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut’u ziyaret etti. Gerçekleşen buluşmada basın sektörünün sorunları ele alındı. 

Milletvekili Adayı Saatcı, Ankara’da Tanıtım Toplantısına Katıldı

İyi Parti 28. Dönem 2. Sıra Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, Ankara’da düzenlenen İyi Parti Seçim Beyannamesi ve 28. Dönem Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı’na katılım sağladı.

Milletvekili adaylarından mahalle ziyaretleri 

Genel seçimler öncesinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Zafer Partisi Muğla Milletvekili adayları, Muğla genelinde ziyaretlerde bulunuyorlar. 

AK Parti Muğla milletvekili adayları tanıtıldı

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri için AK Parti Muğla Milletvekili adayları düzenlenen tören ile tanıtıldı.

Memleket Partisi Muğla milletvekili adaylarını tanıttı

Memleket Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili adaylarını, Muğla İl Teşkilatı’nda düzenlenen toplantıda tanıttı. 

Adaylarını düzenlediği etkinlikte tanıttı

14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesi İyi Parti Muğla İl Başkanlığı, Milletvekili adaylarını düzenlediği etkinlikte tanıttı. 

MHP’li adaylar iftar yemeğinde buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla Milletvekili adayları Teras Kafe ve Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Tilkici, “Her zaman partimizin arkasındayım”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, milletvekili adayları listelerinin açıklanmasının ardından yayımladığı teşekkür mesajında, kendisine destek olan herkese teşekkür etti.