Milletvekilli Haberleri

Milletvekilli Haberleri

Muğla’da 7 Ayda Seçmen Sayısı 685 Kişi Azaldı

Muğla’da 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde oy kullanacak seçmen sayısı 5 yıl önce yapılan yerel seçimlerdeki seçmen sayısına göre 79 bin 260 seçmen artış gösterirken, 2023 genel seçimlerinden bugüne kadar geçen 7 ayda 685 seçmen sayısı azaldı.

Aday adayı Demir’den SED Medya’ya ziyaret

Muğla'da Cumhuriyet Halk Partisi’nden 3 dönem Milletvekilliği yapan ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Nurettin Demir, SED Medya’yı ziyaret etti.

Fevzi Topuz CHP Adayı mı?

Geçtiğimiz yıllarda Milas Belediye Başkanlığı ve Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekilliği görevlerinde bulunan sevilen siyasetçi Fevzi Topuz, CHP Milas Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.  

Milletvekili Otgöz'den Yeni Müjdeler! Sağlık Yatırımları Devam Ediyor

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştü.

Vekil Ergun'un Acı Günü

İyi Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun'un acı günü. İyi Parti Muğla Milletvekili olan Metin Ergun’un babası Teyfik Ergun hayatını kaybetti.

Vekil  Otgöz’den Bakan Yardımcısı Tiryaki’ye Ziyaret

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’den Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki’yi ziyaret etti.

Demir, 'Değişimin önemli merkezlerinden biri Muğla olacak'

CHP'de 24,25 ve 26.dönemlerde milletvekilliği yapmış olan Nurettin Demir, şuan gerçekleşen CHP'nin 38. Muğla İl Kongresi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Otgöz’den Mevlid Kandili Mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Salı gecesi idrak edilecek olan Mevlid Kandili nedeni ile mesaj yayımladı.

Otgöz, "Muhalefet kavga ederken biz eser siyasetine devam ediyoruz"

AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, ve teşkilat mensupları ile birlikte Menteşe’de bir dizi programa katıldı.

Milletvekili Otgöz, “AK Parti olarak biz daima sahadayız”

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, saha çalışmalarına devam ediyor. Köyceğiz, Dalaman, Ortaca, Fethiye’den sonra Ula’da sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen Milletvekili Otgöz, esnaf ziyaretlerinde bulundu. AK Parti Ula İlçe Başkanlığı’nda toplantı yaptı.

Milletvekili Otgöz’den  “30 Ağustos Zafer Bayramı”  Mesajı…

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, '30 Ağustos Zafer Bayramı' mesajı yayımladı.

Milletvekili Otgöz’den FTSO Başkanı Çıralı’ya Ziyaret

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, saha çalışmaları kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı’yı ziyaret etti.

Viyana Milletvekili İle Görüşme Yapıldı

Avusturya Viyana Eyalet Milletvekili Aslıhan Bozatemur beraberinde Avusturya Bodrum Fahri Konsolosu Fatih Can Ekşi ve Uluslararası Kültür Sanat Yöneticisi Baki Bilgili ile birlikte Bodrum Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Muğla Milletvekili Özdağ Saadet’li mi olacak?

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde CHP listelerinden 4. Sıra Muğla milletvekili seçilen Gelecek Partili Selçuk Özdağ seçildikten sonra Muğla’yı unuttu. 

Muhtarlıktan milletvekilliğine: 34 yıldır girdiği seçimlerden hep zaferle çıktı

Muğla'nın Seydikemer ilçesi Belediye Başkanı olan ve 14 Mayıs Pazar günü yapılan 28. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde Muğla Milletvekili seçilen Yakup Otgöz, tam 34 yıldır katıldığı muhtarlık, Belediye Başkanlığı ve şimdi de Milletvekilliği seçimlerini kazanarak, girdiği seçimlerden hep zaferle ayrıldı.

Muğla’da Milletvekilliği’nde söz Millet İttifakı’nın

14 Mayıs 28. dönem milletvekilliği seçimlerinde Muğla’da 7 milletvekili Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında görev yapmak üzere seçildi.

Muğla'nın milletvekilleri belli oldu

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi resmi olmayan sonuçlarına göre Muğla’nın milletvekilleri belli oldu.

Vatandaşlar, oy kullanmak için sandıklarına gitti

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Muğla’nın Marmaris ilçesinde de Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için vatandaşlar, oy kullanmak için sandıklarına gitti.

Milletvekili Adayı Baykal, Seçim Öncesi Vatandaştan Destek İstedi

Yeniden Refah Partisi Muğla 1.sıra Milletvekili Adayı İsmail Baykal, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Milletvekilli adayları vatandaşın sorunlarını dinledi

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Kübra Bilginer, Milletvekili adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova, Cem Ayber ve Müjgan Dikmen ile birlikte seçim çalışmalarına Marmaris’te; Andımız ile başladılar. 

Seçim güvenliği toplantısı yapıldı

4 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin Muğla’da huzur ve güven içinde gerçekleşmesi için alınan ve alınacak tedbirlerin görüşüldüğü toplantı, Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında yapıldı.

Yeniden refah Partisi milletvekili adayları Fethiye’de esnafla buluştu 

Yeniden refah Partisi milletvekilleri İsmail Baykal, Nesim Polat, Faruk öge 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçim çalışmaları kapsamında Fethiyeli vatandaşlarla buluştular.

Muhtar Emray Yetim, “Babataşı Muhtarlığı saat 20.00’a kadar açık”

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

MHP Milletvekilli Adaylarının Bodrum Ziyaretleri Devam Ediyor

MHP Muğla Milletvekili Adayları Özlem Balcı, Şevket Tokur, Hilmi Başpınar'da MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat ile birlikte Bodrum'a geldiler.

Milletvekilli adayı Demir,bayramlaşma töreninde açıklama yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla 5. Sıra Milletvekili adayı Mehmet Demir, CHP ilçe teşkilatında gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde açıklamalarda bulundu.

ADAY ADAYI DEMİRTAŞ’TAN BAŞKAN KULAÇ’A ZİYARET

Geçtiğimiz haftalarda DEVA Partisi Milas İlçe Başkanlığı görevinden istifa edip Milletvekilliği aday adaylığı açıklayan Süleyman Demirtaş, Fethiye’ye gelerek DEVA Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç’ı ziyaret etti.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI IŞIL BALABAN, “SABIRLA VE DİRAYETLE ÇALIŞACAĞIZ”

AK Parti Muğla Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Işıl Balaban Karazeybek, Fethiye ilçe teşkilatında partililerle buluştu. 

AKDENİZLİ, 'DURMAK YOK, YOLA DEVAM'

Eski Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'ün AK Parti Muğla milletvekilliği aday adayı olmasının ardından Seydikemer Belediye Başkanlığı görevine meclis kararı ile Önder Akdenizli seçildi. Başkan olan Akdenizli ise ilk basın açıklamasını gerçekleştirdi.

YILDIRIM, AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’la Sohbetinden Tüm Türkiye Tanımıştı.Muğla’da 28. dönem Milletvekilliği aday adaylığı açıklamaları sürüyor. Seydikemerli genç siyasetçi Yasin Ali Yıldırım’da AK Parti Muğla milletvekili aday adaylığını açıkladı

TURHAN KOVANCI, GÖREVİ DEVRALDI

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanlığı önünde yapılan ilçe başkanlığı devir teslim töreninde, Ak Parti Muğla Milletvekilli aday adayı Turgay Öztürk, görevini Turhan Kovancı’ya devretti. Törene, AK Parti milletvekili aday adayları, AK partililer, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı