Milli Haberleri

Milli Haberleri

23 Nisan koltuk değişimi yapıldı

İlçe Milli Eğitim makamında 23 Nisan koltuk değişimi

Genç yeteneklere ödülleri verildi

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Hayallerim Kanatlanıyor” temalı resim yarışmasında başarılı olan genç yeteneklere ödülleri verildi.

Köyceğiz’de Turizm Haftası Kaunos Antik Kenti'nde Kutlandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Turizm Haftası çeşitli etkinlikleri kapsamında, 15-22 Nisan Turizm Haftası çerçevesinde öğrencilerle Köyceğiz Kaunos Antik Kentine ziyaret gerçekleştirildi.

Başkan Ahmet Aras ve 11 ilçe Belediye başkanı Anıtkabir’de

 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve yeni seçilen 11 CHP’li ilçe belediye başkanı Anıtkabir’i ziyaret etti. Aras Anıtkabir özel defterini imzalayarak “Milli değerlerimize bağlı, aklın ve bilimin rehberliğinde insanca yaşam için adil bir yönetim anlayışı benimseyeceğime söz veriyorum” dedi.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Çay, öğrenciler ile bir araya geldi

2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci ara tatili, 15 Nisan itibarıyla sona erdi. Ramazan Bayram ile birleşen 9 günlük ara tatilin ardından Muğla’da öğrenciler, okullarında ders başı yaptı. Muğla İl Millî Eğitim Müdürü Emre Çay, ilk ders gününde Menteşe Nazmi Zehra İyibilir Ortaokulunda öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Kumburnu Plajı’nda Ziyaretçi Sayısını Dengelemek İçin Hizmet Bedeli Alınmaya Başlandı

Fethiye’nin dünyaca ünlü Ölüdeniz, Kumburnu Plajı’nın yaya girişi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sualtı Araştırma ve Uygulama Merkezi raporuna göre ziyaretçi sayısını azaltmak ve bölgeyi korumak için milli park ve tabiat parklarında olduğu gibi saha hizmet bedeli alınmaya başlandı.

Muğla BİLSEM ulusal öğrenci kongresi düzenliyor

Menteşe ilçesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı olarak özel yetenekli öğrencilere yönelik faaliyet gösteren Muğla Bilim ve Sanat Merkezi; (BİLSEM) Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinesinde ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi işbirliğinde “Bilim ve Sanat Öğrenci Kongresi” düzenliyor.

Fethiye’de MHP Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Cumhur İttifakı’ndan seçime giren ve meclis üyeliğine seçilen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meclis Üyeleri, Fethiye Adliyesi’nde mazbatalarını aldı.

Fethiyeli öğrenciler yarışmadan dereceyle döndü

Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği yarışmada Fethiye’den iki öğrenci derece aldı.

Muğla’da “Mavi Yeşil” okullar satranç turnuvası başladı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen “Mavi Yeşil Okullar” projesi çerçevesinde öğrenciler arası satranç turnuvası başladı.

Yaban hayvanları fotokapana yakalandı

 Milli Parklar 4’üncü Bölge Müdürlüğü tarafından Muğla’da koruma altında bulunan yaban hayatı foto kapanlar ile görüntülendi.

Muğla BİLSEM’in rekor sayıdaki projesine bölge finali daveti

Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde eğitim-öğretimini sürdüren ve aynı zamanda üstün zekalı öğrencilerin eğitim gördüğü Muğla Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM), ortaokul öğrencilerinin hazırladığı 12 projesi, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu 2204 ortaokul araştırma projelerinde ortaokul kategorisinde Ege Bölge finaline davet edildi.

Başkan Aras’tan ‘Teşekkür Muğlam’ mesajı

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan eski Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yüzde 55’lik bir seçim zaferinin ardından Muğlalılara Menteşe’deki Seçim Koordinasyon Merkezinin bulunduğu 3 katlı binayı boydan boya kaplayan mesaj ile teşekkür etti.

Köyceğizli milli yüzücü Elif, dünya rekorunun sahibi oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Fehmi Başoğlu İlkokulu özel eğitim sınıfı öğrencisi milli yüzücü Elif Oral, dünya rekoru kırdı.

Marmaris’te 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri sürüyor. Sahil Güvenlik Botu TCSG 904 18 Mart vesilesi ile ziyarete açıldı, Atatürk anıtına çelenk sunuldu, kültür merkezinde şiirler okundu, tiyatro oyunu sergilendi.

BGC'den lise öğrencilerine seminer

Bodrum Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ve Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Bodrum'daki tüm liselerde "Medya okur yazarlığı" ve "Yeni nesil gazetecilik" konularıyla ilgili seminer düzenlemeye başladı.

Kökten, “Program Hepimizi Duygulandırdı”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlenen İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü programına katıldı.

Saatcı, İstiklal Marşı’nın Kabulünün 103. Yıldönümü Nedeniyle Mesaj Yayınladı

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, İstiklal Marşı'nın Kabulü’nün 103. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, “İstiklal Marşı’nın Türk Milleti’nin bir manifestosu olduğunu açıkladı.

Başkan karaca’dan istiklal marşı’nın kabulünün 103. Yıldönümü mesajı

“Bugün milletimizin bağımsızlık aşkının ve vatan sevgisinin en güçlü ifadesi olan İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisinde ‘Milli Marş’ olarak kabul edilişinin 103. yılını büyük bir gururla kutluyoruz.

Başkan Akdenizli: “İstiklâl Marşı’mız, Milli Mücadele Ruhumuzu Canlandırmıştır”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, milli mücadelemizin zaferini ve milletimizin bağımsızlığını anlatan İstiklâl Marşı’mızın kabul edilişinin 103’üncü yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kökten, “Fethiye İl Olmaya Hazır”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Çalış bölgesinde hizmet sunan esnaflar ile toplantıda bir araya geldi. Sorunları dinleyen Başkan Adayı Kökten, mevcut sıkıntılar ve yaklaşan sezon hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Aday Kökten, “Önceliğimiz Karaçulha Oldu”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, Karaçulha Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Genel başkan yardımcıları, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan adayı Muhammet Kökten’e destek istediler.

Kökten,”Zafere Hep Birlikte Ulaşacağız”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçimler öncesinde Cumhur İttifakı genel başkan yardımcıları ve teşkilatları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Başkan Adayı Kökten, “Halkımıza efendilik değil hizmetkarlık yapmaya geliyoruz” dedi.

Kökten, Emekçi Kadınlara Karanfil Dağıttı

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Zirve ve Umut fide şirketlerinde çalışan kadınlara karanfil dağıtarak; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Başkan Adayı Kökten Müjdelerle Döndü

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. MHP Genel Merkezi’nde, Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret eden Başkan Adayı Kökten; 100. Yılda 100 İl projesi kapsamında hazırlanmış olan raporu da takdim etti.

Kökten, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Kutladı

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi kadın personellerine ve tedavi olmaya gelen vatandaşlara karanfil takdim etti.

Muhammet Kökten Devlet Bahçeli İle Fethiye'nin İl Olmasını Görüştü

Cumhur İttifakı (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Ankara'da Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile Fethiye'nin il olmasını görüştü. Devlet Bahçeli ile Ankara'da bir araya gelen Kökten, "Bugün MHP Genel Merkezinde Sayın Genel Başkanı’mız Dr. Devlet Bahçeli’yi ziyaret edip geleceğin Fethiye’sine ilişkin sürdürdüğümüz çalışmalarımız hakkında bilgi verdik. Fethiye'mizin il olması talebimizi de hazırladığımız raporla birlikte kendilerine takdim ettik"diye konuştu.

Muğla’da İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması İl Finali Yapıldı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması' il finali, Menteşe Halk Eğitimi Merkezi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Köyceğizli Elif, Özel Sporcular Yüzme Milli Takım Kampına Katıldı

Antalya’da düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Yüzme Şampiyonası’nda büyük başarı göstererek şampiyon olan Köyceğizli Elif Oral, milli takım kampına katıldı.

Kökten gezilerine devam ediyor

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, gezilerine devam ediyor. Mahalleleri dolaşarak halkın sorunlarını dinlediklerini belirten Başkan Adayı Kökten, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti.