Müsabakası Haberleri

Müsabakası Haberleri

Fethiyespor’un Rakibi Uşakspor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 31.Hafta müsabakasında Fethiyespor, Uşakspor ile evinde karşılaşacak. Mücadele, 17 Mart Pazar günü (yarın) saat 14.00'te Fethiye Şehir Stadı'nda oynanacak.

Fethiyespor, Uşak’a Bilendi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 31.Hafta müsabakasında Fethiyespor, Uşakspor ile evinde karşılaşacak. Mücadele, 17 Mart Pazar günü saat 14.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. Lacivert beyazlılar yaptığı antrenmanlar ile bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Dinçel, ‘Uşak Maçı Hafife Alınmaması Gereken Bir Maç’

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 30.Hafta müsabakasında İskenderunspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, oynanan bu karşılaşma ile haftaya oynayacakları Uşakspor maçı ile ilgili düşüncelerini aktardı.

Dinçel, ‘Hafta Sonu Düzcespor’u Yenmek İstiyoruz’

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 27.Hafta müsabakasında geçtiğimiz Pazar günü evinde Sarıyer ile 1-1 berabere kaldı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, berabere kaldıkları Sarıyer mücadelesi ile 2 Mart Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Düzce Cam Düzcespor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Muğlaspor’dan maça çağrı

Bölgesel Amatör Ligi 5. Grupta mücadele eden Muğlaspor kendi sahasında karşılaşacağı Aydın temsilcisi Söke Spor müsabakası için tüm Muğlalıları Muğlaspor'u destekleyeme davet etti.

Fethiyespor’da Teknik Direktör Selahaddin Dinçel Açıklamalarda Bulundu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda 0-1 mağlup ettikleri Denizlispor maçını ve ligin 27.Hafta müsabakasında Pazar günü Fethiye Şehir Stadı’nda karşılaşacakları Sarıyer maçı ile ilgili duygu ve düşüncelerini anlattı.

Fethiyespor uzatmalarda güldü: 0-1

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 26.Hafta müsabakasında Fethiyespor, konuk olduğu Denizlispor’u 90+8.dakikada Ali Ceylan’ın attığı golle 1-0 mağlup etti. Lacivert beyazlılar puanını 30’a çıkarırken ev sahibi takım Denizlispor ise 21 puanla haftayı kırmızı hatta kapattı.

Fethiyespor’un Rakibi Denizlispor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, 26.Hafta müsabakasında Denizlispor ile deplasmanda karşılaşacak. Müsabaka, 18 Şubat Pazar günü saat 14.00'te Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.

Fethiyespor’un Rakibi Denizlispor Antrenmana Çıkmadı! Neler Oluyor?

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 26.Hafta müsabakasında Fethiyespor, 18 Şubat Pazar günü 14.00’te Denizlispor’a konuk olacak. Denizlispor Fan Sayfası Yeşil Cephe, Denizlispor futbolcularının Fethiyespor maçına kadar antrenmanlara çıkmayacağını ifade etti. Bir kriz söz konusu, Denizlispor’da neler oluyor?

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel’den Açıklamalar

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 25.Hafta müsabakasında Fethiyespor, evinde karşılaştığı Menemen FK’yı Murat Yılmaz’ın attığı 2 gol ile 2-1 mağlup etti. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel bu müsabakayı değerlendirirken, 26.Hafta’da karşılaşacakları Denizlispor maçı hakkında da açıklamalarda bulundu.

MSKÜ Voleybolcuları Süper Lig Play-Off’a Kaldı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından MSKÜ ev sahipliğinde, 7 Üniversitenin katılımıyla Üniversiteler Arası Bölgesel Lig Voleybol Müsabakaları düzenlendi. Kadınlar Voleybol Müsabakasının final maçında MSKÜ, Aydın Adnan Menderes Üniversitesini 3-1 yenerek namağlup şampiyon oldu ve süper lig play-off müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Fethiyespor ‘Menemen’i Yaktı’ Haftalar Sonra Kazandı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 25.Hafta müsabakasında Fethiyespor, sahasında konuk ettiği Menemen Futbol Kulübü’nü 52 ve 90+4.dakikada Murat Yılmaz’ın attığı goller ile 2-1 mağlup ederek 11 Aralık’taki Arnavutköy Belediyespor maçından sonra ilk galibiyetini yine iç sahada almış oldu.

Fethiyespor’un Rakibi Menemen FK

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 25.Hafta müsabakasında Menemen FK ile karşılaşacak. Müsabaka, yarın saat 14.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. 

Büyükşehir Masa Tenisi Sporcularından 8 Madalya

3-4 Şubat 2024 tarihlerinde Menteşe’de gerçekleştirilen “U-19 Gençler Kadın/Erkek Takım/Ferdi İl Birinciliği müsabakasında Büyükşehir Belediyesi Masa tenisi sporcuları 3 takım 9 sporcu ile katıldığı turnuvadan 8 madalya ile döndü. 16 Spor kulübünün 48 sporcu ile katıldığı turnuvada Büyükşehir Belediyesi sporcuları Erkek takım derecelerinde; Metehan Zabir, Yiğit Fikret Zabir ve Ufuk Çiftçi’den oluşan A takımı ile İl Birincisi olarak altın, Can Kızılkaya, Mehmet Erdem Demirtaş ve Rüzgar Alp Yalçınkaya’dan oluşan B Takımı ile İl İkincisi olarak gümüş, Çınar Yüce, Tuna Görmek ve Nihat Emir Bozyer’den oluşan C Takımı ile İl Üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

Fethiyespor, Kastamonu Deplasmanında

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta 21. Hafta müsabakasında Fethiyespor, GMG Kastamonuspor’a konuk oluyor. Mücadele yarın 14.00’te Kastamonu Gazi Stadyumu’nda oynanacak. İki ekibin ligin 3. Haftasında oynadığı mücadele GMG Kastamonuspor’un 1-0’lık galibiyetiyle sonuçlanmıştı.

Fethiyespor, GMG Kastamonuspor’a Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 21.haftasında konuk olacağı GMG Kastamonuspor müsabakası için hazırlıklarına hız kesmeden başladı.

Fethiye’de Gol Sesi Yok

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 20.Hafta müsabakasında Fethiyespor ile İnegölspor karşı karşıya geldi. Mücadele gol sesi çıkmayınca maç 0-0 sonuçlandı ve her iki takım da 1 puana razı oldu.

Fethiyespor, İnegöl’ü Mağlup Etmek İstiyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ligin 20.haftasında evinde İnegölspor’u konuk edecek. Lacivert beyazlılar mücadelenin hazırlıkları sürüyor.

Fethiyespor Kamp İçin Antalya’ya Gidiyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ikinci devrenin ilk haftasını bay geçmenin avantajını kullanarak 8 günlük Antalya kampı geçirecek. Antalya kampı içerisinde Fethiyespor, 2 hazırlık müsabakası oynayacak.

Fethiye’de Taraftarlar Suudi Arabistan’a Karşı Bir Araya Geldi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Beşkaza Meydanı’nda Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş kulüplerinin taraftarları bir araya gelerek Süper Kupa müsabakası öncesi Suudi Arabistan’ın yarattığı ‘Atatürk’ krizini kınadı.

Isparta 32 Spor – Fethiyespor maçı hakemleri belli oldu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta Fethiyespor, 16.hafta müsabakasında deplasmanda Isparta 32 Spor ile karşılaşacak. Mücadeleyi yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Dijital Ataması ile belirlendi.

Fethiyespor’da Parola Belli: 3 Puan

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, 16.Hafta müsabakasında karşılaşacağı Isparta 32 maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Fethiyespor, Isparta 32’ye Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, 16.Hafta müsabakasında karşılaşacağı Isparta 32 maçı öncesi hazırlıklarına başladı.

Gülleri, “Kazanmamız lazımdı”

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, 1-1 berabere kaldıkları Karaman Futbol Kulübü müsabakasının ardından açıklamalarda bulundu.

Okul sporları voleybol turnuvası düzenlendi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet programı çerçevesinde Genç A Erkekler Voleybol İl Birinciliği bugün oynanan final müsabakasıyla sona erdi.

Teknik Direktör Gülleri’den Maç Sonu Açıklamaları

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur müsabakasındaki aldıkları 0-1’lik mağlubiyetin ardından maçla ilgili düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı.

Çağdaş Bodrumspor’un Rakibi Büyükçekmece

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrumspor, 6. Hafta müsabakasında 4 Kasım Cumartesi günü evinde Büyükçekmece’yi konuk ediyor.

Çağdaş Bodrumspor Büyükçekmece’yi Konuk Ediyor

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrumspor, 6. Hafta müsabakasında 4 Kasım Cumartesi günü evinde Büyükçekmece’yi konuk ediyor.

Bodrum Belediyespor Çanakkale’de Kazandı

TVF KFC Kadınlar Voleybol 1. ligi 3. hafta müsabakasında BB Bodrumspor, konuk olduğu Çanakkale Belediyespor’u deplasmanda 1-3 mağlup etti.

Fethiyespor, Aksaray’dan 3 Puanla Dönmek İstiyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, 10.Hafta müsabakasında deplasmanda 68 Aksaray Belediyespor ile karşılaşacak.