Müziği Haberleri

Müziği Haberleri

Günhan, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Türk halk müziğinin sevilen sesi, TRT'nin ünlü sanatçılarından Şakir Öner Günhan(82), Muğla'nın Bodrum ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Türk Halk Müziği'nin sevilen sesi Günhan hayatını kaybetti

Türk halk müziğinin sevilen sesi Şakir Öner Günhan (82), Muğla’nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede yaşama veda etti.

Hamdi Özbay Türkülerle Anıldı

TRT radyosu Türk halk müziği bağlama sanatçısı merhum Hamdi Özbay’ın ölümünün yedinci yıl dönümünde türkülerle anıldı.

Hamdi Özbay Özlemle Anıldı

Fethiyeli usta sanatçı Hamdi Özbay, 7. ölüm yıl dönümünde özlem ve dualarla anıldı.

Fethiye Güzel Sanatlar Kültür Derneği Hamdi Özbay Programına Hazır

Fethiye Güzel Sanatlar Kültür Derneği, 25 Ocak Perşembe günü yapılacak olan Hamdi Özbay’ı anma etkinliği için hazırlıklarını tamamladı.

Türk Halk Müziği konseri programı

Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Etkinlik programları kapsamında Fethiye Özer Olgu Kültür Merkezi’nde Türk Halk Müziği konseri düzenlendi.

Marmaris'te Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar Seslendirildi

Muğla Sıtkı Koçman Tazelenme Üniversitesi Marmaris Kampüsü öğrencilerinden oluşan koro Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşan bir konser verdi.

Denetimli Serbestlik Müdürlüğün’den Hükümlülere THM Konseri

Muğla Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı işbirliğinde hükümlülerin toplumla bütünleşmesin desteklemek, olumlu sosyal davranışlarına ilgi alanları ve becerilerini geliştirerek uyumlu bir birey olmasını sağlamak amacıyla sanatsal etkinlikler düzenleniyor.

Atapark, Neşet Ertaş Türküleriyle Çınladı

Milas Türkü Dostları Kültür ve Sanat Derneği öncülüğünde, Milas Belediyesi ve diğer sponsorların desteğiyle, Türk Halk Müziğinin büyük ustası, Bozkır’ın tezenesi Neşet Ertaş, ölümünün 11’nci yıldönümünde, Milas Atapark’taki etkinlikle anıldı.

Dinleyicisiyle vedalaştı

Fantezi müziğinin güçlü seslerinden Hande Sönmez önceki akşam Bodrum Azka Otel'de sezonun son sahnesini yaptı. Oldukça keyifli gecen programda sanatçı son sahnesi olması dolayısıyla konukları ile vedalaştı.

‘Sanat Güneşimiz’ Zeki Müren, Vefatının 27’nci Yıl Dönümünde Anılacak

Tüm mal varlığını Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı ve Türk Eğitim Vakfına bağışlayan Sanat Güneşimiz Zeki MÜREN, vefatının 27’nci yıl dönümü olan 24 Eylül 2023 tarihinde, Bodrum’daki evinde halka açık mevlit okutularak, Antik Tiyatro’da konser düzenlenerek anılacak. Bursa’da ise kabri başında dualar eşliğinde anılacak olan sanatçı için, sonrasında Emir Sultan Camii’nde mevlit okutulacak ve aynı gün Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi’nde anma etkinliği gerçekleştirilecek. Zeki MÜREN sevenlerin büyük bir özlemle beklediği, Bodrum Antik Tiyatro’da yapılacak olan konserde, Klasik Türk Müziği’nin sevilen sanatçısı Bekir ÜNLÜATAER sahne alacak, gecenin sunuculuğunu ise ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Hakan BİLGİN üstlenecek.

Şaban Gürsoy Yörük Oyunları Şenliğine Damga Vurdu

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye Belediyesi ile Nif Yörükleri Kültür ve Dayanışma Derneği iş birliğinde organize edilen Fethiye Nif Köyü 10. Geleneksel Geçmişten Günümüze Yörük Oyunları Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Yoğun katılımın olduğu şölene Türk Halk Müziği’nin sevilen sesi Şaban Gürsoy damga vurdu. 

Marmarisliler konserde coştu

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıl dönümü Marmaris’te coşkuyla kutlandı. Binlerce vatandaşın ellerinde bayraklar ve meşalelerle katıldığı fener alayının ardından Türk Pop Müziği’nin sevilen sesi Tuğba Yurt sahne aldı.

Opus Müzik Festivali İçin Geri Sayım Başladı

Müziğin iyileştirici ve birleştirici etkisi ile orman yangınlarına dikkat çekmek isteyen OPUS MÜZİK Festivali için geri sayım başlıyor.

Serdar Ortaç Marmaris’te konser verdi

Türk pop müziğinin usta sanatçılarından Serdar Ortaç, Muğla’nın Marmaris ilçesinde sevenleriyle buluşarak konser verdi.

Bodrum’da Özel Bir Festival

Müziğin iyileştirici ve birleştirici etkisi ile orman yangınlarına dikkat çekmek isteyen OPUS MÜZİK Festivali için geri sayım başlıyor. Orman yangınlarını önlemede büyük bir öneme sahip Frank Kaktüsünün yaygınlaştırılarak yetiştirilmesine dikkat çekmek hepimizin yüreklerini yakan yüzyılın felaketi 11 ilimizde gerçekleşen depremden zarar gören vatandaşlarımıza yardım toplamak amacıyla Opus Müzik Festivali bu yıl daha güçlü bir kadroyla 1-9 Eylül tarihlerinde 6 konserle birlikte geliyor.

Fedon tabak kıra kıra bitiremedi

Taverna müziğinin efsane ismi Fedon bu yaz Bodrum'da fırtınalar estirmeye devam ediyor.

Dinleyicisiyle özlem giderdi

 Arabesk müziğinin güçlü seslerinden Hande Dönmez, önceki akşam Bodrum Azka Otel'de sahne aldı.

Bodrum’da Klasik Türk Müziği Konseri gerçekleşti

Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Türk Müziği Korosu, Klasik Türk Müziği Konseri ile müzikseverler eşsiz bir müzik şöleni yaşadı.

Pop müziğin süperstarı Ajda Pekkan, Bodrum'da sahne aldı

Pop müziğin süperstarı Ajda Pekkan, uzun bir aradan sonra Bodrum Antik Tiyatro’da sahne aldı.

Klasik Türk Müziği Konseri Gerçekleşti

Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Türk Müziği Korosu, Klasik Türk Müziği Konseri ile müzikseverler eşsiz bir müzik şöleni yaşadı.

Lvbel C5 Revolution’u salladı

Özgün tarzı ve müziğiyle hızla yükselen Türkçe rap ekolünün yetenekli ismi Lvbel C5, Fethiye’nin gözde eğlence mekânlarından biri olan Revolution Night Club sahnesinde sevenleriyle buluştu.

Revolution’da LVBEL C5 Sahne Alacak

Türk rap müziğinin sevilen ismi LVBEL C5, Ölüdeniz Hisarönü’ndeki Revolution Night Club’ta sevenleri ile buluşacak.

Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivalinde 20. yıl heyecanı başlıyor

Bodrum’da müziğin adresi yine Gümüşlük olacak. Bu yıl 20. yaşını kutlamaya hazırlanan Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali’ne yine klasik, caz, etnik ve özgün müzik dallarında performans sergileyen dünyaca ünlü müzisyen ve yorumcular katılacak.

Depremzede çocuklar için söylediler

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Türk müziğinin önde gelen sanatçılarının katılımı ile 'Elvedasız Şarkılar Konseri-4' isimli konser gerçekleştirilirken, konserin geliri depremzede çocuklara bağışlanacak.

Muğla’nın İlk Millet Bahçesi'nde Konser Düzenlendi

Yatağan Belediye Başkanlığı öncülüğünde Yatağan Halk Müziği Topluluğu tarafından Muğla’nın ilk Mlillet Bahçesi olan Yatağan Millet Bahçesinde konser düzenlendi.

Güllük'te Melike Şahin rüzgarı esti

Türk pop müziğinin güçlü sesi Melike Şahin, Milas Belediyesi’nin Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla düzenlediği konserde sevilen şarkılarını seslendirdi.

Festivalde Resul Dindar Sürprizi

Bu yıl 26’ncısı düzenlenen Ortaca Tarım, Çevre ve Turizm Festivalinin 4’üncü gün programında Karedeniz müziğinin sevilen sesi Resul Dindar sürpriz yaparak sahna aldı.

Sefo ''Çocukları Pistten Değil, Çocukları Piste Aldık''

Türk Rap Müziği’nin başarılı temsilcilerinden Sefo, önceki gün Kerkisolfej organizasyonun düzenlediği BtcTurk 10.yıl konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatro’da sahne aldı.

Kabotaj Bayramı Coşkusu Melike Şahin Konseri İle Taçlanacak

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Milas Belediyesi tarafından düzenlenecek etkinlikte Türk pop müziğinin ünlü ismi Melike Şahin 8 Temmuz’da Güllük’te sahne alacak.