Necdet Haberleri

Necdet Haberleri

Kökten, Zihinsel Engelliler Derneği’ni Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği’ni ziyaret etti.

Çakmak, şalgamın faydalarını anlattı

Şalgamın içerisinde yer alan vitamin ve mineraller sağlık açısından fayda sağlar. Bağışıklık sistemini iyileştirir, enerji seviyesini yükseltir, kilo vermeye yardımcı olur ve kalp damar sağlığını korur. Fethiye’de şalgam suyu satan Necdet Çakmak, şalgamın faydalarını ve Fethiye insanının şalgama olan ilgisini mikrofonlarımıza anlattı.

“Atatürk'ümüze benzemek benim için bir gururdur.”

Mustafa Kemal Atatürk’e benzerliği ile tanınan Necdet Bardak, Fethiye Halk Eğitim Merkezi’nin ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ etkinliklerine katılım sağladı.

Necdet Doğu hayatını kaybetti 

Muğla Yücelen Hastaneleri kurucu Başhekimi Biyokimya Uzmanı Doktor Necdet Doğu hayatını kaybetti.

KARACA’YA TEŞEKKÜR ETTİLER

Fethiye Belediyesi Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Necdet Yaman, dernek üyeleri ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu.

Yaman “Engellilerin Ve Ailelerinin Pozitif Desteğe İhtiyaçları Var”

FRT TV’de her Perşembe saat 21’de canlı olarak yayınlanan Gündem Analiz programının bu hafta konuğu Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Necdet Yaman’dı Yaman programda engellilerin sorunlarını gündeme getirdi.

Yaman’dan Karaca’ya Teşekkür

Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği yeni yönetimi, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Fethiye Zihinsel Engelliler Derneğinden Kaymakam Fırat’a ziyaret

Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Necdet Yaman, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’a ziyaret gerçekleştirdi. Fethiye’deki bulunan engelliler ve sorunları hakkında konuşacaklarını belirten Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Necdet Yaman, “Yeni yönetim kurulu hakkında kendilerini bilgilendireceğiz. Fethiye’de bulunan engellilerimiz ve sorunlarımız ile ilgili kendilerini bilgilendirme fırsatı yakalayacağız” dedi.

Özel öğrencilerin mezuniyet sevinci

Fethiye Akıncı Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri mezun oldu. Mezuniyet törenine Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Fethiye`de Akıncı Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Cevdet Yüksel, Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Necdet Yaman, Öğretmenler, Öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı. Özel çocuklarımızın her etkinliklerinde duygulandığını dile getiren Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, “Böyle özel çocuklarımızın etkinlikleri olunca emin olun aileleri kadar duygulanıyorum” dedi.

Bu kez engelli öğrenci ve gençlere forma hediye etti

Denizlerin önde gelen kaptanı Murat Öner, insanların hayatına dokunmaya devam ediyor. Şu zamana kadar birçok anlamlı etkinliğe imza atan Murat Öner, bu kez engelli öğrenci ve gençlere forma hediye etti. 

Zihinsel Engelliler Derneği’ne ziyaret

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü olması dolayısıyla Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli ve Meclis Üyesi Taner Boz, Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği’ne ziyarette bulundu. 

Zihinsel Engellilere Maske Yardımı

Engellilerin ve ailelerinin “Evde Kal” çağrılarına uymaları kendileri ve halkı Covid-19 salgınına karşı korumaları için duyarlı vatandaşlar tarafından Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği’ne maske desteği sağlandı. Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Necdet Yaman, dernek üyelerine maske yardımında bulunan duyarlı vatandaşlara teşekkür ederek üyelerinin “Evde Kal” uyarıları ile 14 maddelik Covid-19 tedbirlerine uymalarını istedi.

Karaca, “Engelsiz bir şehir için hep birlikte çalışacağız”

Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Necdet Yaman, beraberinde yönetim kurulu ve üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette değerlendirmede bulunan Başkan Karaca yaptığı açıklamada, “Down kafeyi kısa vadede hizmete açacağız” dedi.