Odası Haberleri

Odası Haberleri

Türkmenistan uyruklu genç odasında ölü bulundu

Muğla'nın Menteşe ilçesinde Türkmenistan uyruklu genç, odasında ölü bulundu.

Hapimag Sea Garden yerel istihdama destek için ‘Kariyer Günü’ düzenledi

Tüm faaliyetlerini sürdürülebilirlik ilkeleri doğrultusunda devam ettiren ve bu yıl Türkiye’deki 30’uncu yılını kutlayan Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, yerel istihdama destek için Milas Ticaret Odası ve Milas İşkur’la birlikte ‘Kariyer Günü’ düzenledi.

Karayiğit, ‘Hal Yasası’nın Bir An Önce Çıkması Lazım!’

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, girdi fiyatlarının devamlı yükselmeye devam ettiğini belirterek bir an önce hal yasasının çıkması gerektiğini söyledi. Karayiğit, Karaçulha Hali ile Fethiye’de kurulan pazarlardaki fiyat farkı ile ilgili de çeşitli açıklamalarda bulundu.

Bakan Yardımcısı Ünüvar, Denizcilerin Sorunlarını Dinledi

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Durmuş Ünüvar, Fethiye ziyareti kapsamında denizcilerin sorunlarını dinledi.

FTSO Akademi’nin ‘Depo Ve Stok Yönetimi Eğitimi’ne 31 Kişi Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Akademi tarafından düzenlenen ‘Depo ve Stok Yönetimi Eğitimi’nde işletmelerin yoğun rekabet koşulları içerisinde, depo ve stok faaliyetlerini yönetebilmesi için yapması gerekenler anlatıldı.

Kökten, “Sorunları Ortak Akıl ile Çözeceğiz”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçim çalışmaları kapsamında Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Fethiye Temsilciliği’ni ziyaret etti.

Kökten, Mimarlar Odasını Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası Fethiye Temsilciliği Başkanı Mutlu Sergen Önver ve ekibini ziyaret etti.

Başkan Hıra, “Fethiye Salı Pazarı’ndaki Fiyatlar Gayet Makul”

Fethiye Sabit Ve Seyyar Pazarcılar Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, Fethiye Salı Pazarı’nda yaptığı açıklamada üretim maliyetlerine göre şuan pazardaki satış fiyatlarının gayet makul olduğunu söyledi.

Başkan Akdenizli, Ftso’yu Ziyaret Etti

Seydikemer Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret etti.

FTSO, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Etkinliklerle Kutladı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO), 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. FTSO yönetimi ve kadın girişimciler, işyerlerinde ve hastanede tek tek ziyaret ettiği emekçi kadınlara, Kadınlar Gününün sembol çiçeği karanfil hediye ederek, günlerini kutladı.

Marmaris’ten Antalya’ya turizm çıkarması

Yaklaşan turizm sezonu öncesi Marmaris Ticaret Odası, GETOB ve YDA Dalaman Havalimanı yöneticilerinden oluşan heyet, Marmaris’e turist getiren yerli ve yabancı tur operatörlerinin Antalya’da bulunan merkez ofislerini ziyaret ederek üst düzey yöneticileri ile bir araya geldi.

FTSO Başkanı Çıralı ve yönetiminden Saatcı'ya ziyaret

Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası (FTSO) Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’yı seçim ofisinde ziyaret etti.

Kökten, “Katlı Otopark Projesini Hayata Geçireceğiz”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında ulaşım sektörü temsilcileri ile bir araya geldi. Başkan Adayı Kökten, “Fethiye’de katlı otopark projesini hayata geçireceğiz” dedi.

Başkan Adayı Yiğit Ziyaretlerine devam ediyor

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit seçim çalışmaları kapsamında Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ile Türkiye Kamu-Sen Muğla İl Temsilciliği’ni ziyaret etti.

FTSO’da Sağlık Turizmi Potansiyelinin Arttırılmasına Yönelik Faaliyetler Değerlendirildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) yoğun katılımla gerçekleştirilen ‘Sağlık Turizmi İstişare Toplantısı’nda sağlık turizminin gelişimine yönelik atılacak adımlar ile sorunlar ve çözüm önerileri kayıt altına alındı. Yurt dışından ulaşım ve kış aylarında konaklama sorunlarının ön plana çıktığı toplantıda, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, sorunların çözümü ve eksiklerin giderilmesi için ellerinden gelen tüm gayreti göstererek Fethiye’nin ve bölgenin sağlık turizmindeki potansiyelini çok daha yukarı taşımak istediklerini söyledi.

FTSO Meclis Üyeleri, Ankara'da TOBB Bilgilendirme Seminerine Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri, Ankara'da düzenlenen TOBB Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine (MÜBS) katıldı.

Karaca'dan Deniz Ticaret Odasına Dostluk Eli

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, çalışmaları kapsamında İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi’ni ziyaret etti. Karaca, uyumlu bir çalışma ile 5 yılı geride bıraktıklarını söyledi. 

Bölgenin Sorunları Belediye Başkan Adaylarına Rapor Halinde Sunulacak

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu toplantısında, bölgenin sektörel, çevresel ve sosyal sorunlarının derlenerek Muğla Büyükşehir, Fethiye ve Seydikemer belediye başkan adaylarına sunulması konusunda ortak karar alındı. Toplantıda ayrıca sürdürebilir turizm kapsamında koyların yapılaşmadan korunması için alınacak tedbirler konuşuldu.

Başkan Çıralı: ”İnşaat Faaliyetleri, 11 Mart’a Kadar Bitirilmeli”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, 2024 yılı turizm sezonunda İngiltere’den Dalaman’a uçuşların 11 Mart’ta başlayacağını vurgulayarak, inşaat faaliyetleri yasağının da, gelen misafirleri mağdur etmeyecek şekilde belirlenmesi gerektiğini söyledi. Osman Çıralı, inşaat sektöründeki Oda üyeleri başta olmak üzere, inşaat yapan bölge sakinlerinin de 11 Mart’ta başlayacak turizm sezonuna uygun planlama yapmaya davet etti. Başkan Çıralı, ayrıca turizmle bağlantılı işyerlerine de 11 Mart’ta başlayacak sezona hazırlanarak, hizmete açılması çağrısı yaptı.

FTSO Meclisi, Yönetim Kurulunu İbra Etti

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Şubat Olağan toplantısında FTSO Yönetim Kurulu’nun 2023 yılı hesaplarını oy birliğiyle ibra etti.

MSKÜ ile MUTSO Arasında ‘Girişimcilik’ İşbirliği Protokolü İmzalandı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Genç ve Kadın Girişimciler Topluluğu ile Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) arasında işbirliği protokolü MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ile MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar arasında imzalandı.

Başkan Adayı Saatcı, Ziraat Odasını Ziyaret Etti

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı ve beraberindeki heyet, Fethiye Ziraat Odası’nı ziyaret etti.

Başkan Adayı Saatcı, Ziyaretlerini Sürdürüyor

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı ve beraberindeki heyet, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti.

Başkan Adayı Saatcı, Meslek Odalarının Sorunlarını Dinliyor

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı ve beraberindeki heyet, Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret etti.

Başkan Adayı Saatcı, Pazarcıların Sorunlarını Dinledi

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı ve beraberindeki heyet, Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası’nı ziyaret etti.

Saatcı’nın İlk Ziyareti FTSO’ya Oldu

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında ilk ziyaretini Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’na gerçekleştirdi.

Ticaret Sicili Uygulamaları Sempozyumu Ve Sicil Akademi Lansmanı Ankara’da Yapıldı

Ankara’da gerçekleştirilen 2. Ticaret Sicili Uygulamaları Sempozyumu ve Sicil Akademi Lansmanı’na Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Ticaret Sicil Müdürlüğü personeli de katıldı. Sempozyumun kapanış oturumunda katılımcılara hitap eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, ticaret sicil ilanı yayın süresini yarım saate indirdiklerini söyledi.

Finansal Yönetim Eğitimi Verildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından düzenlenen ‘Kriz Dönemlerinde Finansal Yönetim Eğitimi’nde işletmelerin karşı karşıya kaldıkları finansal problemler sırasında ve sonrası alınabilecek kararlar anlatıldı.

Başkan Soydemir’den Fuar Değerlendirmesi

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) etkinliğine katılım sağlayan Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, organizasyon hakkında düşüncelerini aktardı.

Yılmaz, “Fethiye, EMITT’te Tanıtılıyor”

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) etkinliğine katılım sağlayan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası en genç Meclis Üyesi Can Yılmaz, organizasyonu değerlendirdi. Yılmaz, “Fethiye özel bir lokasyon” dedi.