Ödüller Haberleri

Ödüller Haberleri

Voleybol turnuvasında şampiyonlar belli oldu

Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol turnuvasında dereceye giren okullara ödülleri düzenlenen tören ile verildi.

Genç yeteneklere ödülleri verildi

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Hayallerim Kanatlanıyor” temalı resim yarışmasında başarılı olan genç yeteneklere ödülleri verildi.

Karaca, Görev Süresinde Kazandırdığı Hizmetleri Tanıttı

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, 5 yıllık görev süresinde Çalış Plajı ve bölgesine kazandırdığı hizmetlerin tanıtımını yaptı. Karaca, “Hiç mazeret üretmeden 5 yıl boyunca çalıştık. Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını yaptık ve çeşitli ödüller aldık” dedi. 

Sed Medya’ya 4 Ödül Birden

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyetinin "Meslek Ödülleri" sahiplerini buldu. Menteşe Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi'nde düzenlenen törende, 11 kategoride 45 gazeteciye ödül verildi.

Muğla’da okul sporları yıldızlar tenis il birincisi belli oldu

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları yıldızlar kızlar Tenis İl birinciliği müsabakaları sona ererken, dereceye giren okullar ödüllerini aldı.

Buruk Kutlama

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF) tarafından düzenlenen geleneksel gazeteciler teşvik ödülleri sahiplerini buldu. Bu sene depremin gölgesinde yapılan ödül töreninde önemli mesajlar verildi. Vali Yardımcısı İlker Eker, gazetecilerin toplumu yönlendirmede çok önemli bir görevi ifa ettiklerini belirtirken, CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, tutuklu gazetecileri gündeme getirdi.

Meslek ödülleri sahiplerine kavuşacak

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Derneğinin meslek ödülleri 10 Ocak günü sahiplerini buluyor. Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Derneği tarafından Türkan Saylan salonunda gerçekleşecek organizasyonda ilk kez yılın habercisi ödülü sahibini bulacak.

Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde 'Büyük Atatürk Koşusu' düzenlenirken, dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Akademik Gelişimi İzleme ve Değerlendirme Projesi kapsamında Fethiye’de 9. 10. 11. sınıflara yönelik yapılan kazanım ölçme sınavında dereceye giren Belediye Fen Lisesi ve Ömer Özyer Anadolu Lisesi öğrencileri ödüllerini aldı.

5. Zeytinyağı Kalite Yarışması Başvuraları Başladı

Zeytinin Zeytinyağına Kaliteli ve Kayıpsız Yolculuğu Projesi kapsamında 2019 yılında başlayan zeytinyağı kalite yarışmasının bu yıl 5. düzenleniyor.

Liseli Gençler, Milas’ın Adını Dünyaya Duyurdular

Milas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yiyecek içecek hizmetleri aşçılık dalı öğrencileri, İstanbul’da düzenlenen 20. Uluslararası Gastronomi Festivali’nde büyük bir başarıya imza attı. Avrupa, Orta Asya, Afrika, Asya ülkeleri ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden gelen yarışmacılarla kıyasıya rekabet eden Milas temsilcileri, festivalden çeşitli ödüllerle döndü.

Muğla’da Yaşam’ resim yarışması ödülleri verildi

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı anısına plastik sanatlar alanında Cumhuriyet’in yetiştirdiği sanatçıların çalışmalarını desteklemek ve sergilemek amacıyla düzenlenen, 57 sanatçının 69 eserle katıldığı ‘Muğla’da Yaşam’ temalı resim yarışması ödül töreni Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Öğretmenler günü yarışmasında öğrenciler ödüllendirildi

Ortaca ilçesinde düzenlenen ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ etkinliğinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

6. Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi 6.Ulusal Fotoğraf Yarışması Ödül töreni Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde düzenlendi.

Resim Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllerini Aldı

Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 10 Kasım resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.

Menteşe’de öykü yarışmasının kazananı belli oldu

Menteşe Belediyesi’nin bir yayınevi ile beraber düzenlediği ‘2. Mustafa Özbey Edebiyat Ödülü Öykü Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu. 58 dosyanın katıldığı yarışmada Kırıkkale’den İdris U. Yördem ‘Her şey Başta Çok İyi Gidiyordu” dosyası ile birinci seçildi.

100’üncü yıl "Okuma seferberliği" ödülleri verildi

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100.yılını farklı etkinliklerle kutlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başlattığı 100.Yıl Okuma Seferberliği projesinin ödül törenini Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirdi.

BIOR yarışları ödül töreniyle sona erdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bu yıl 11’incisi düzenlenen Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları (BIOR) ödül töreniyle sona erdi. Dereceye giren minik yelkencilere ödülleri verildi.

Yaz Kur'an Kursu'na katılan öğrenciler ödüllendirildiler

Muğla Menteşe Müftülüğü bünyesinde yatılı olarak açılan ve 5 hafta boyunca devam eden kursun sonunda düzenlenen programda öğrenciler ödüllerini aldı.

3. ‘Altın Konteyner İhracat Ödülleri’ 8 Ağustos’ta Düzenlenecek

35 yaş ve altı genç ihracatçıların çeşitli kategorilerde ödüllendirildiği Türkiye’nin ilk ve tek ödül töreni olma özelliğine sahip olan “Altın Konteyner İhracat Ödülleri”, bu yıl 8 Ağustos’ta düzenlenecek.

4. Uluslararası Karikatür Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin dördüncüsünü düzenlediği ‘EĞİTİM’ konulu uluslararası karikatür yarışmasının ödül töreni Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katılımı ile gerçekleştirildi.

Dereceye giren objelere ödülleri verildi

Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Fethiye Belediyesi İklim ve Sıfır Atık Müdürlüğü ve ilgili STK’lar tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı. İklim değişikliği ve sıfır atık konulu obje yarışması ile okullar arası atık pil ve elektronik atık yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri dağıtıldı.

Atmaca, sporculara ödüllerini takdim etti

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri 20-21 Mayıs tarihlerinde Fethiye Hüseyin Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu salonunda yapılan satranç turnuvasında dereceye girenler belli oldu ve ödülleri verildi.

19 Mayıs etkinlikleri kapsamında derece alan öğrencilere ödülleri dağıtıldı

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı” etkinlikleri kapsamında “Samsun’da Yakılan Bağımsızlık Meşalesi” konulu kompozisyon yarışması düzenlendi.

İSTİKLAL MARŞIMIZI GÜZEL OKUYAN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Seydikemer’de 12 Mart İstiklal Marşımızın kabulünün 102. Yılı ve İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlendi. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti.

MENTEŞE’DE İSTİKLAL MARŞI’NI GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Ortaokullar arası İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.

SEYDİKEMER BÜYÜK ATATÜRK KOŞUSU’NDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, Seydikemer’de düzenlenen 27 Aralık Seydikemer Büyük Atatürk Koşusunda dereceye girenlere ödüllerini takdim etti. Ödül töreninde yarışmaya katılarak dereceye giren Utku Hadi Tur’un ödülünü babası Eşen Jandarma Karakol Komutanı Hakan Tur’dan alması ödül törenine renk kattı.

ATATÜRK KOŞUSU SONA ERDİ

Geleneksel hale gelen ve her yıl 27 Aralık günü düzenlenen “Atatürk Koşusu” sona erdi. Koşuda dereceye girenlere ise ödülleri taktim edildi.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Kaymakamlığımız himayesinde, Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Türkiye Satranç Federasyonu Fethiye İlçe Temsilciliği organizasyonuyla 12 Kasım–13 Kasım 2022 tarihleri arasında düzenlenen 'Fethiye Kaymakamlığı Satranç Turnuvası' ödül töreni gerçekleştirildi. 

KAYMAKAMLIK KUPASI SATRANÇ TURNUVASI BAŞLADI

Fethiye Kaymakamlık Kupası Satranç Turnuvası, Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Uygulama Oteli’nde başladı. 2 gün boyunca sürecek olan turnuvanın sonunda dereceye girenlere ödülleri verilecek.