Okul Müdürü Haberleri

Okul Müdürü Haberleri

Fethiye Ömer Özyer Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği Açıldı

Fethiye Ömer Özyer Anadolu Lisesi Mezunları Derneği görkemli bir program ile açıldı. Llull Tersane’de düzenlenen organizasyona, okul mezunları ve öğretmenler katıldı. Dernek ile ilgili çeşitli açıklamaların yapıldığı etkinliğe katılanlar keyifli vakit geçirdiler.

Köyceğiz Ortaokulu’nda Kapılara Bilgi Donatımı Yapıldı

Muğla’nın Köyceğiz İlk Ortaokulu’nda yarıyıl tatilinde okul müdürü ve öğretmenler çalışarak iyileştirme gerçekleştirdi.

Muğla’da ‘Makam Aracı Sürgünü’ İddiası Yalanlandı İletişim Başkanlığı Açıkladı

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "İletişim başkanının makam aracını park etmesine izin vermeyen okul müdürü sürgün edildi" iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Kaymakam Aktaş, öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi

Ortaca Kaymakamı Kenan Aktaş Güzelyurt Şehit Asteğmen Tayyar Milat İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret etti. Kaymakam Aktaş ziyaret esnasında okulun ve öğrencilerin durumu hakkında okul müdüründen de bilgiler aldı.

Seydikemerli Başarılı Okul Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Oldu

Seydikemer’de doğup büyüyen, bir süre Seydikemer’de öğretmenlik ve müdür yardımcılığı görevlerini yapan eğitim camiasının başarılı ismi İlkay Şumur, Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı.

Balık tutmak isterken yüksek gerilim akımına kapıldı

Tatil için gittiği memleketi Muğla'nın Seydikemer ilçesinde balık tutmak isterken elektrik akımına kapılan Aydın'ın Çine ilçesinde görev yapan ilkokul müdürü Korhan Karaca (46), yoğun bakıma alındı.

Okul Müdürü Alpaslan Selçuk, “Kapılarımızı Huzur Plajımıza Açacağız”

Fethiye’nin Büyük Samanlık Koyu huzur destinasyon bölümüyle sakinlik ve huzur isteyenlerin uğrak mekanı olacak. Okul Müdürü Alpaslan Selçuk, “Plajımızda kalabalıktan uzak, misafirlerimizin oturup kitabını okuyacağı, sessizlik içerisinde, doğada ağustos böceklerinin sesini dinleyeceği bir alan yaratmak istedik” dedi. 

Örnek Okul Müdürü Hacer Çetin’den Çevre Haftasında Anlamlı Etkinlik

Karaköy Ortaokulu öğrencileri 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolasıyla Karadere Plajında çevre temizliği yaptı. Karaköy Ortaokulu Müdürü Hacer Çetin ve öğretmenler öncülüğünde yapılan plaj temizliğinde öğrencilere çevre temizliği bilinci aşılandı.

MÜDÜR OKULA GİTMEYİNCE ACI GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde görev yapan okul müdürü 54 yaşındaki Nalan Soylu evinde ölü olarak bulundu.

OKUL MÜDÜRÜNÜN ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN KADIN ŞOFÖR TUTUKLANDI

Muğla'nın Ula içesinde Şehit Öğretmen Sezgin Keçeci Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Sema Güler'in ölümüne neden olan 48 EB 010 plakalı toplu taşıma aracının kadın şoförü Nurcan Ballı tutuklandı.

TRAFİK KAZASINDA ÖLEN OKUL MÜDÜRÜ İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ

Muğla'nın Ula ilçesinde Otobüsün altında kalan ve hayatını kaybeden Okul Müdürü Sema Güler için görev yaptığı Şehit Öğretmen Sezgin Keçeci Anadolu İmam Hatip Lisesi okul bahçesinde tören düzenlendi.

MİNİKLER MAKAM KOLTUĞUNDA

İlköğretim Haftası münasebetiyle Özel Fethiye Anaokulu öğrencileri Neva Başar ve Ezgi Ünal ile Okul Öncesi Öğretmeni Arzum Melisa Tokmak, Okul Müdürü Füsun Kılınçoğlu, Kaymakamımız Sn. Alper Balcı’yı makamında ziyaret ettiler. Minik öğrenciler sırayla Kaymakam Balcı’nın makam koltuğuna geçtiler.

UÇAK: OKUL YÖNETİCİSİNE HAKARET CEZASIZ KALMADI

Muğla Marmaris’te bir velinin görevli öğretmen ve okul müdürüne yönelik hakareti karşılıksız kalmadı, mahkeme tarafından suçu sabit bulunarak gerekli cezaya çarptırıldı.

SELÇUK, TURİZM SEZONUNU DEĞERLENDİRDİ

Hava sıcaklıklarının artması ile birlikte vatandaş soluğu plajlarda aldı. Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Okul Müdürü Alpaslan Selçuk turizm sezonunu FRT TV mikrofonlarına değerlendirdi.

Alan tanıtımları yapıldı

Şefika Pekin Kız Meslek Lisesi’nde öğrencilerin alan seçimlerini kolaylaştırmak için alan tanıtımı gerçekleştirildi. Tanıtıma, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Fethiye Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ve Şefika Pekin Kız Meslek Lisesi Okul Müdürü Baki Burucu katıldı.

Şampiyon Öğrenciler Davul Zurnayla Karşılandı

Fethiye Karagedik Ortaokul Müdürü İlkay Şumur ve öğrencileri, Aydın’da düzenlenen Bocce ve Dart Türkiye Şampiyonluğu’nda büyük bir başarıya imza attılar. Bocce Branşında Türkiye Şampiyonluğu kupasını kazanan Fethiye Karagedik Ortaokulu öğrencileri davul zurna eşliğinde karşılandı.

SEYDİKEMERLİ OKUL MÜDÜRÜNÜN BAŞARISI GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Fethiye Karagedik Ortaokulu Müdürü İlkay Şumur, planlı ve disiplinli çalışması sonucu ortaya koyduğu başarı herkese örnek oldu. Şumur’un spora yönelen öğrencilere verdiği destek dolayısıyla 77 öğrencisi bulunan Karagedik Ortaokulu’nun 43 öğrencisi lisanslı sporcu oldu.

Datça’da öğretmene darp iddiası

Muğla'nın Datça ilçesindeki Yılmazlar Ortaokulunda öğrenci yakını tarafından bir öğretmenin darp edildiği, okul müdürü ve müdür yardımcısının da küfür ve hakarete maruz kaldığı iddiası sonrası eğitimciler sendikası olaya tepki gösterdi.

FTSO’DAN ŞEHİR ER ADNAN ERGEN İLKOKULU’NA KİTAP DESTEĞİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) çalışanları ve yöneticileri tarafından, Seydikemer’in Eşen Mahallesi’ndeki Şehit Er Adnan Ergen İlkokulu’na kütüphane kurulması için toplanan kitaplar, Okul Müdürü Sevcan Kel’e teslim edildi.

İlkokuldan anlamlı proje

Fethiye Yusuf İzzet Gökçe İlkokulu 3 /C Sınıf Öğretmeni Üzeyir ÇETİN ve öğrencileri e - Twinning projesi Breath for the future ( Geleceğe nefes ol ) kapsamında etkinlikler yapıyor.

Rehabilitasyon Merkezlerinden Akıncı Özel Eğitim Uygulama Okuluna Ziyaret

Özel Eğitim Dernekleri Muğla İl Başkanı aynı zamanda Nursel Özdemir Kurumları Kurucusu Salih Dündar, Özel Saygın Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurum Müdürü Mehmet Demircioğlu, Son Atılım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurum Müdürü Hakan Gökçen ile Fethiye’de bulunan Rehabilitasyon Merkezleri olarak Akıncı 1. Ve 2. Kademe Özel Eğitim Uygulama Okulunda göreve yeni başlayan Okul Müdürü Deniz Esen’e ziyarette bulundular.

Yarımadada gereken tüm önlemler alındı

Muğla’nın birçok ilçesinde meydana gelen orman yangınları nedeni ile Fethiye’nin plajlarının bulunduğu yarımada da önlemler en üst düzeyde. Gece gündüz bölgede tutulan nöbetlerin yanı sıra yol kenarlarına bırakılan 50 litrelik su bidonları ve her gün çevrede yapılan çevre temizliği ile de her hangi bir olası yangına karşı yarımada işletmecileri önlemlerini aldı.

Bir Yandan Nöbet Tutup, Bir Yandan Yardıma Koşuyorlar

Muğla’nın birçok ilçesinde meydana gelen yangınların ardından diğer ilçelerde de önlemler arttırıldı.

Yatağan Gazi Anadolu Lisesi Proje Okulu oldu

Yatağan Gazi Anadolu Lisesi ilçede ki ilk ve tek proje okulu oldu. Okul Müdürü Gökbörü ASLAN “Atatürk ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitiminin amaçlarını benimsemiş, donanımlı, her türlü değişime ve gelişime açık, sorgulayabilen, farklılıkları büyük bir saygı ile karşılayabilen, geleceğin öncülüğünü yapacak bireyler yetiştirmek, geçmişten günümüze okulumuzun başlıca hedefi olmuştur” dedi.

Kaymakam Fırat, bu yüzyıl eğitim yüzyılı

Fethiye’de Günlükbaşı İbrahim Gül Anaokulu öğrencilerinin proje sunumları ve güneş enerjisi açılışına Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’ta katıldı. Günlükbaşı İbrahim Gül Anaokulu Öğretmen ve öğrencilerinin proje sunumları ve güneş enerjisi açılış etkinliğinde konuşan Kaymakam Eyüp Fırat, “ 21. Yüzyıl tüm stratejilerin ve analistlerin oy birliği ile eğitim yüzyılıdır. Genç neslini eğitebilen millete dünya da sahnesinde ön plana çıkacak” dedi. 

Denizbank ve Özel Ata Okulları işbirliği 

Eğitimin destekçisi Denizbank, Özel Fethiye Ata Okulları’nın ödemelerinde vade farksız 10 ay taksit imkanı sağlıyor. Okul Müdürü Gülçin Baysal Demen, bu fırsattan faydalanan velilerin faiz ödemeyeceğini belirtti. 

İlkokul müdürü tamir ettiği bilgisayarları öğrencilerin hizmetine sundu

Muğla'nın Menteşe İlçesi Yeşilyurt İlkokulu Müdürü Reis Songur, Milli Eğitim ve diğer kurumlardan temin ettiği atıl durumdaki bilgisayarları kurduğu atölyede tamir ederek sınırsız eğitim projesine katkı sağlıyor. Köylü çocuğu olduğunu, küçükken bilgisayar hayaliyle büyüdüğünü söyleyen Songur, kendi imkansızlıklarından yola çıkarak bu zamana kadar 180 bilgisayarı kırsalda eğitim gören çocuklar için tamir etti.

Okul Müdürüne Bıçaklı Saldırıya Kınama

Köyceğiz Toparlar Ortaokulu Müdürü Aziz Yıldız’ın bıçaklı saldırıya uğraması Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Önder Uçak tepki gösterdi.

Yüksekokul Müdüründen Kaymakam’a Ziyaret

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Sağlık hizmetleri meslek yüksekokuluna müdür olarak atanan Prof. Dr. Sabri Sidekli’nin Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner’i ziyaretinde kısa bir açıklama yapan Kaymakam Şahiner “Fethiye’nin bin kişilik öğrenci yurduna kavuşması için yapılan çalışmaları yakından takip ediyoruz” dedi.

BELEDİYE FEN LİSESİ’NDEN BÜYÜK BAŞARI!

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın Fethiye’ye kazandırdığı Belediye Fen Lisesi, 2016-2017 eğitim öğretim yılını LYS puan türlerine göre, Matematik – Fen, Türkçe – Matematik, Türkçe – Sosyal dallarının hepsinde hem ilçe hem de ilçe birinci oldular. Başkan Saatcı alınan başarıdan dolayı Fen Lisesi yönetimini ziyaret etti. Okul Müdürü Mustafa Erdoğan, “Fethiye, etrafımızdaki belde ve ilçelerde okulumuza çok öğrenci geliyor. Beyin göçünü engelliyoruz. Sayın Başkan Fen Lisesi’ni yaptırmakla büyük hayır duası aldı” dedi.