Önder Akdenizli Haberleri

Önder Akdenizli Haberleri

Akdenizli: “sizlerle birlikte bu şehrin mimarı olmaktan mutlu olacağım”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Ayı dolayısıyla Belediye Personeli ve aileleri ile iftar programından bir araya geldi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Akdenizli iftar programında yaptığı konuşmada; “Önümüzdeki 5 yıl sürecinde de sizlerle birlikte bu şehrin mimarı olmaktan inanın mutlu olacağım” dedi.

Akdenizli: “31 Mart’ta Çok Güçlü Desteğinizi Bekliyorum”

Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, Kadıköy Mahallesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada; Önümüzdeki 5 yılda da durmadan, yorulmadan güzel ilçemiz için çalışacağız. Sizlerden 31 Mart’ta çok güçlü desteğinizi bekliyorum” dedi.

Başkan Akdenizli; “Yörüklerin Vekili Yakup Otgöz'ün 67’nci Yaşını Kutladık”

Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’e doğum günü sürprizi yaptı.

Esnaflardan Akdenizli’ye Tam Destek!

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, esnaf ve vatandaşlarla buluşarak seçim çalışmalarına devam ediyor.

Akdenizli, Seçim Çalışmalarını Menekşe’de Sürdürdü

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, yerel seçim çalışmaları dolayısıyla sürdürdüğü mahalle buluşmalarına Menekşe Mahallesi’nde devam etti. Akdenizli vatandaşlara, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’tan “spor kompleksi” sözü aldığı müjdesini verdi.

Başkan Akdenizli’yi Duygulandıran Sürpriz

Cumhur İttifakı Seydikemer İlçe Teşkilatı, Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B.Önder Akdenizli’ye göreve gelişinin birinci yıl dönümünde sürpriz hazırladı.

Başkan Akdenizli, Belediye Başkanlığı Görevinde Birinci Yılını Doldurdu

Genç ve dinamik Başkan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Belediye Başkanlığı görevinde birinci yılını doldurdu.

Herkesin Başkanı Akdenizli, Özel Öğrencilerin Kalplerini Fethetti

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli “21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü” kapsamında ilçede bulunan Özel Kemer Nursel Özdemir Özel Eğitim Merkezi ile Seydikemer Atılım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Akdenizli: “Muğla’nın 13 İlçesiyle Eşit Su Bedeli Ödemek Zorunda Değiliz”

Seydikemer’i adım adım dolaşarak seçim çalışmalarına devam eden Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli; “Bugüne kadar 65 mahallemizin 60’ında toplantı yaptık. 59 mahallemizde MUSKİ sorunu hep karşımıza çıktı. Muğla’nın 13 ilçesiyle eşit su bedeli ödemek zorunda değiliz. Biz bunu hak etmiyoruz!” dedi.

Başkan Akdenizli, Öğrenci Evinde Sahur Yaptı

Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, kendisini sahura davet eden üniversitelileri kırmadı. Gençler, kendilerine elleriyle menemen ve sahur sofrası hazırlayan Başkan Akdenizli’ye teşekkür ederek yine beklediklerini dile getirdi.

Akdenizli, “İktidar Gücü Yerelde Avantaj Sağlıyor”

Seydikemer Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhur İttifakı AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Aday B. Önder Akdenizli, 3’lü Masa programına konuk oldu. Başkan Akdenizli, “31 Mart yerel seçimlerinde Seydikemer’de, Cumhur İttifakı olarak rekor bir oyla seçimi kazanacağız” şeklinde ifadeler kullandı.

Başkan Akdenizli, İnce ailesini ziyaret etti

Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, iftar sofrasına konuk oldu.

Başkan Akdenizli; “Şehit Aileleri ve Gazilerimiz Başımızın Tacıdır”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Seydikemer Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin açılışını büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Akdenizli; “Şehitlerimizin geride bıraktığı yakınları milletimize emanettir. Bu nedenle ilçemizde bulunan 19 şehit yakını, 42 Gazimiz bizim başımızın tacıdır” dedi.

Türkiye Yüzyılında, Seydikemer’e Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneği Kazandırıldı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli öncülüğünde, Türkiye Yüzyılında Seydikemer’e Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği kazandırıldı. Derneğin açılışında konuşan Seydikemer Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Temsilcisi Güneydoğu Gazisi Abdullah Kaba; “Belediye Başkanımız Sayın Önder Akdenizli’ye bir dernek binası ihtiyacımız olduğunu bildirdiğimiz zaman “Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim baş tacımızdır” diyerek derneğimizin inşasını derhal başlatmış, kısa bir zamanda bu derneğimizin yapılmasını sağlamıştır” ifadelerini kullandı.

Akdenizli, Seçim Çalışmalarına Yayla Mahallelerinde Devam Etti

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmalarına Seydikemer’in Yayla Mahallelerinde devam etti. Akdenizli, Türkiye Yüzyılında, Seydikemer’in 10’uncu yılında rekor oy almayı hedeflediklerini belirtti.

Akdenizli: “Seydikemerlilerin Mutluluğu İçin Durmadan Çalışacağız”

Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmalarına Çatak, Dere ve Çökek Mahallesinde devam etti. Başkan Akdenizli, mahalle toplantılarında yaptığı açıklamada; “Sizlerin mutluluğu için durmadan, yorulmadan çalışacağız” dedi.

Başkan Akdenizli, Ftso’yu Ziyaret Etti

Seydikemer Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret etti.

Akdenizli, Sağlık Çalışanlarının Gününü Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Seydikemer’deki sağlık çalışanlarına karanfil dağıtıp günlerini kutladı.

Başkan Akdenizli, Muhtarlar Ve Stk’lar İle İftarda Buluştu

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, mahalle muhtarları ile Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerine iftar verdi.

Akdenizli, Mahalle Buluşmalarına Devam Ediyor

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, yerel seçim çalışmalarına devam ediyor. Mahalle Toplantılarında vatandaşlarla bir araya gelen Akdenizli hem vatandaşların taleplerini dinliyor hem de Seydikemer için planladığı projeleri anlatıyor.

Başkan Akdenizli’den 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Akdenizli, İlk İftar Programında Teşkilatla Bir Araya Geldi

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, Ramazan ayının ilk iftarını AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’ün katılımıyla Cumhur İttifakı Teşkilatı ile birlikte yaptı.

Başkan Akdenizli: “İstiklâl Marşı’mız, Milli Mücadele Ruhumuzu Canlandırmıştır”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, milli mücadelemizin zaferini ve milletimizin bağımsızlığını anlatan İstiklâl Marşı’mızın kabul edilişinin 103’üncü yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Akdenizli “Hedefimiz Meclisin Tamamını Kazanmak”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, 31 Mart seçimlerinde sandıklardan en az yüzde 80 oy alacaklarını belirterek, Muğla ve Türkiye’de rekor kırmak istediklerini söyledi. Gittiği her ortamda Seydikemer’li vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve alaka ile karşılaşan Akdenizli, “Amacımız 25 belediye meclis üyesinden oluşan Seydikemer Belediyesinde, Cumhur İttifakı olarak 25 meclis üyesini de alacağız” dedi.

Akdenizli “Hoş Geldin On Bir Ayın Sultanı Ya Şehr-İ Ramazan”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm vatandaşların mübarek Ramazan Ayını kutladı.

Başkan Akdenizli Kadınları Unutmadı

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında belediye hizmet binasında çalışan kadın personel çarşı caddesindeki kadın esnaflara ve Cuma Pazarındaki kadınlara karanfil dağıtarak günlerini kutladı.

Başkan Akdenizli’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Kadınlarımız; iş hayatı, eğitim, sağlık, yasama, yürütme ve yargıya varıncaya kadar her alanda üstlendiği görevi başarıyla yerine getirmişlerdir. Kadınlarımız Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında büyük roller üstlenmişler ve ülkemizin simgesi ve Cumhuriyet'in en büyük teminatı olmuşlardır.” dedi.

Yörükler Başkan Akdenizli'yi Coşkuyla Karşıladı

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, ilçenin yörük kültürünü en fazla yaşatan Yayla Karaçulha, Yayla Patlangıç ve Yayla Eldirek mahallerindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Akdenizli: “Biz her zaman yine birlikteyiz”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, birlikte görev yaptığı belediye meclis üyeleri için yemek düzenleyip, teşekkür plaketi sundu.

Başkan Akdenizli, 'Vatandaşlarımızın Yanındayız'

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede etkili olan şiddetli fırtınadan etkilenen vatandaşları ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini iletti.