Ortak Haberleri

Ortak Haberleri

7. Fethiye Belgesel Günleri (FBG) başlıyor

2016 yılında Ortaklar Öğretmen Okullu mezunları tarafından düzenlenmeye başlanan Fethiye Belgesel Günlerinin 7’ncisi 19 Nisan 202 Cuma ve 20 Nisan 2020 Cumartesi günlerinde gerçekleştirilecek.

Muğla’da kaza: 2 ölü, 3 yaralı

Muğla-Denizli karayolu Ortaköy kavşağında meydana gelen çift taraflı trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Dikmen ve Yiğit, 3’lü Masanın Konuğu Oldu

Zafer Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Müjgan Dikmen ile Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, 3’lü Masa programına konuk oldu. Dikmen, “Halkın taleplerini dinleyip, birebir notlar alıyorum” derken; Yiğit de “Bu dönem seçmen değişimden yana tavır alacaktır” ifadelerini kullandı.

Kökten, “Sorunları Ortak Akıl ile Çözeceğiz”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçim çalışmaları kapsamında Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Fethiye Temsilciliği’ni ziyaret etti.

Akdenizli, “İktidar Gücü Yerelde Avantaj Sağlıyor”

Seydikemer Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhur İttifakı AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Aday B. Önder Akdenizli, 3’lü Masa programına konuk oldu. Başkan Akdenizli, “31 Mart yerel seçimlerinde Seydikemer’de, Cumhur İttifakı olarak rekor bir oyla seçimi kazanacağız” şeklinde ifadeler kullandı.

Saatcı; “Ortak Akıl, Hoş Görü Ve Paylaşımla Yöneteceğiz”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı mevcut belediye yönetiminin belediye çalışanlarını korkutarak onlara mobing uyguladığını açıkladı.

İki Çocuğun Hayatını Kaybettiği Olayda Karar Çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 6 aylık Uraz ile 6 yaşındaki Karya Sandık kardeşlerin hayatını kaybetmesi ile ilgili tutuklanan ilaç firmasının sahibi H.K.’nin yargılanması tamamlandı. H.K., 7 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Saatcı, “Kararsız Seçmene Yol Gösterdik”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 3’lü Masa programına konuk oldu. 1999-2014 yılları arasında Fethiye Belediye Başkanlığı görevinde de bulunan Saatcı, “Fethiye Belediye başkan adaylığım tamamıyla zorunluluk ve sorumluluk” ifadelerini kullandı.

Bodrum'da 'Acı Ot Festivali' basın toplantısı yapıldı

Bodrum Belediyesi ve Ortakent Yahşi Yalılarını Geliştirme ve Mavi Bayrak Derneği (OYDER) iş birliğiyle yapılacak olan 5. Acı Ot Festivalinin basın toplantısı gerçekleşti.

Akdenizli: “Bodrum’la Aynı Paraya Su İçmeyeceğiz”

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları kapsamında Seydiler ve Ortaköy Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluştu. Vatandaşların taleplerini dinleyen Akdenizli, Seydiler’de İmar sorunu önümüzdeki 5 yıllık süreçte çözeceklerini kaydetti. Ortaköy’de vatandaşların su faturasının yüksekliğinden yakınması üzerine Akdenizli; “31 Mart’ta inşallah Muğla Büyükşehir’i AK Parti Belediyeciliği buluşturursak, suyun fiyatlarını aşağıya indireceğimizin, Bodrum’la aynı paraya su içmeyeceğimizin sözünü veriyoruz” dedi.

Dikmen Ve Yiğit, 3’lü Masanın Konuğu Oldu

Zafer Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Müjgan Dikmen ile Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, 3’lü Masa programına konuk oldu. Dikmen, “İnsan odaklı projeler hazırladık” derken; Yiğit, “Rant imarı değil, halk imarı gerçekleştireceğiz” dedi.

Saatcı, 'Sorunları Ortak Akıl ile Çözeceğiz'

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında TURMEPA Fethiye Şubesi’ni ziyaret etti. Başkan Adayı Saatcı’ya gezisinde ünlü oyuncu Erkan Petekkaya ve belediye meclis üyesi adayları eşlik etti. 

Bölgenin Sorunları Belediye Başkan Adaylarına Rapor Halinde Sunulacak

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu toplantısında, bölgenin sektörel, çevresel ve sosyal sorunlarının derlenerek Muğla Büyükşehir, Fethiye ve Seydikemer belediye başkan adaylarına sunulması konusunda ortak karar alındı. Toplantıda ayrıca sürdürebilir turizm kapsamında koyların yapılaşmadan korunması için alınacak tedbirler konuşuldu.

Başkan Akdenizli: “Takımımıza Yürekten İnanıyorum”

Muğla Süper Amatör Ligi Play-Off’un ilk haftasına Seydikemerspor, Ortaköyspor’u 0-1 yenerek galibiyetle başladı.

Başkan Adayı Kökten, Akgün Ailesinin acısına ortak oldu

Cumhur ittifakı Fethiye Belediye Başkan adayı Muhammet Kökten, 92 yaşında vefat eden Dürdane Akgün’ün cenazesine katıldı. Kökten, Akgün ailesinin acısını paylaştı. 

Ortaca’dan Portakallar Yola Çıktı

Muğla’nın Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman ilçelerinde üretilen portakallar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü İnspektörleri tarafından kontrol edildikten sonra Ukrayna ve Polonya’ya doğru yola çıktı.

Behçet Saatcı’dan Büyükşehir’e Adaylık Mesajı

31 Mart yerel seçimleri öncesi Muğla’da siyasi partilerin Büyükşehir adayları netlik kazanmaya başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi için Ak Parti ve MHP ortak adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın olurken CHP’nin ise Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras oldu. Cumhur İttifakı ve CHP’nin adaylarının açıklamasının ardından gözler İYİ partiye çevrildi.

Demirel Üretici Pazarını Ziyaret Etti

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, seçim çalışmaları kapsamında her Cuma günü kurulan üretici pazarını ziyaret etti.

Belediye ‘Green Horizons’ Projesinin Resmi Ortağı Oldu

Menteşe Belediyesi Romanya’nın çevre ve gençlik örgütü olan ARYAS NGO kuruluşu tarafından uluslararası seviyede düzenlenen Green Horizons (Yeşil Ufuklar) projesinin resmi ortağı oldu. 

Muğla İl Başkanı Dündar'dan Özel Eğitim Sorunlarına Çözüm Talebi

Özel Özel Eğitim Dernekleri Konfederasyonu Muğla İl başkanı Salih Dündar özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri sorunlarına çözüm talebinde bulundu. Bu sorunların tüm özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde ortak olduğunu ve çözüm önerisi ile yapılacak düzenlemelerin özel eğitim alanında yenilikler yaratacağını dile getirdi.

İnşaat Mühendisleri Odası ile protokol imzalandı

Bodrum Belediyesi ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Muğla Şubesi işbirliğinde "Mevcut Yapı Stoku Envanterinin Oluşturulması ve Yapı Güvenliğinin Deprem Riski Açısından Değerlendirilmesi Ortak Hizmet Projesi Protokolü" imza töreni gerçekleştirildi.

Köyceğiz Ortaokulu’nda portakallar reçele dönüştü

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Mavi Yeşil okullar projesi çerçevesinde portakal reçeli şenliği gerçekleştirildi.

Seydikemer'de C vitamini etkinliği

Muğla'nın Seydikemer ilçesindeki Girmeler İlkokulu’nda C Vitamini etkinliği düzenlendi. Etkinlikte öğrencilere portakal suyu ikram edildi.

Aday Adayı Demirel “Ortak Akıl Ve İstişare İle Sorunları Çözeceğiz”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Ziraat Odası ile Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası’na ziyarette bulundu.

Muğla Odaları ve Borsası 37’nci Ortak Toplantısı gerçekleştirdi

Muğla Odaları ve Borsa Müşterek Toplantısı’nın 37’ncisi Muğla Valisi İdris Akbıyık’ın katılımıyla Bodrum’da gerçekleştirildi. Toplantıda turizm kenti olarak Muğla ilinin sorunları ve kamudan beklentiler gündeme alındı.

Fethiye Yeni Yıl Pazarı İlgi Odağı Oldu

Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı (FETAV) ve Fethiye Belediyesinin ortak olarak düzenlemiş olduğu Fethiye Yeni Yıl Pazarı, Fethiye Beşkaza Meydanı’nda kuruldu. El Emeği Ürünler, Çocuk Etkinlikleri, Lezzetli Yiyecekler ve Dans, Müzik, Eğlencenin olduğu yeni yıl pazarında görevli Niran Hanım, yeni yıl pazarı ile ilgili bilgileri aktardı.

Aday Adayı Yiğit, “Fethiye İl Olmalıdır”

Fethiye TV ve FRT TV ortak yayını ile ekranlarda olan 3’lü Masa programına konuk olan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit; Ayyıldız Gündem Gazetesi Köşe Yazarı Gürhan Cengiz, Gerçek Fethiye Gazetesi Haber Müdürü Emrullah Gök, Manşet Fethiye Gazetesi Köşe Yazarı Sedat Ünal’ın sorularını cevaplandırdı.

Büyükşehir ev sahipliğinde Engelsiz Yaşam Platformu toplandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi çatısı altında 2019 yılında kurulan Engelsiz Yaşam Platformu üyeleri engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak, engellilerin sorunlarına ortak çözüm bulmak için Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde bir araya geldi.

Ortakent sahilinde yakalandılar

Muğla’nın Bodrum ilçesinde çıkış hazırlığındaki düzensiz göçmenler, Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı.

Kökten, “Ortak Kararlarla Denizcilerin Sorunlarını Çözeceğiz”

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkanı İlkay Tugay ve ekibini ziyaret etti. Ziyarette denizcilerin sorunları hakkında istişarede bulunuldu.