Oyun Parkı Haberleri

Oyun Parkı Haberleri

Yürek Mahallesi’ndeki Oyun Parkı İçin Mahalle İmamından Açıklama

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’nın, Fethiye Belediyesi’ni eleştirdiği Söğütlü Yürek Mahallesi’ndeki inşaat halindeki çocuk oyun parkı için Mahalle İmamı sosyal medyadan bir açıklama yaptı. İmam İsa Oklu “Belediyemizden park için gerekli malzemeleri istedik, Belediye Başkanımız iyi niyetli davranarak gönderdi, geri kalanını ben ve köylüler ile beraber yapacağız dedik” dedi.

FETHİYE'DE KONAKLAYAN DEPREMZEDE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik ekipleri tarafından depremden etkilenen çocuklar, oyun parkına götürülerek eğlendirilirken, unutulmaz bir gün yaşayan çocukların yüzünden gülümsemeleri eksik olmadı. 

FETHİYE’DE DEPREMZEDE ÇOCUKLARA ÖZEL OYUN PARKI

Hatay ve Osmaniye'den gelen depremzedelerin karşılandığı ve konaklama merkezlerine yönlendirildiği Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinde minik misafirler için park kuruldu. 

Belediye’den Dağbelen’e nefes aldıran yatırım

Bodrum Belediyesi, vatandaşların yaşam kalitelerini arttırmaya yönelik yürüttüğü projeler çerçevesinde, Dağbelen Mahallesi'ne içerisinde basketbol oyun sahası, çocuk oyun parkı, spor aletleri, piknik alanı ve çevre düzenlemesinden oluşan kompleksi tamamlayarak hizmete açtı.

Halk Evi’ne yoğun ilgi

Fethiye Belediyesi tarafından Bahriye Üçok Parkı’nın restore edilmesinin ardından park içinde açılan Halk Evi büyük ilgi görüyor.

Çocuklar oyun parkına gelen yaban domuzlarını besledi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde oyun parkına gelen yaban domuzlarına parkta bulunan çocuklar yiyecek verdi.

Fileye dolanıp mahsur kalan kediyi itfaiye kurtarıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde oyun parkındaki fileye dolanıp mahsur kalan kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Çocuklar oyun parkına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı

Marmaris'e 45 km uzaklıktaki Taşlıca Mahallesi'nde yaşayan çocuklar, çocuk parkına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Marmaris Belediyesi tarafından yapılan park çocukların en çok vakit geçirdiği yer oldu.

Bodrum Belediyesi’nden can dostlara jest, ‘Dost patiler eğitim ve oyun parkı’ açıldı

Bodrum Belediyesi, sevimli dostlar için yepyeni bir projeyi daha hayata geçirdi. Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın talimatları doğrultusunda, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Kaya'nın sorumlu olduğu Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından her ayrıntısı düşünülerek yapılan 'Dost Patiler Eğitim ve Oyun Parkı' hizmete girdi. Park şimdiden hayvanseverlerin ilgi odağı oldu.

OTGÖZ’DEN ÇOCUKLARA MÜJDE

‘Her mahalleye bir oyun grubu’ sözü veren Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, sözünü tutarak bugüne kadar çeşitli mahallelerde çocuklar için 75 adet oyun parkı yaptı. En son Uğurlu Mahallesi’nin oyun grubu tamamlanarak çocukların kullanımına açıldı.